Vallásos emberek, hogy vagytok képesek hinni, ha csak az érem egyik oldalát ismeritek?
Tehát szerinted a teremtés elmélete butaság....
Ellenben az, hogy volt a semmi, aztán ez a semmi egyszer csak ki tudja mitől felrobbant, és ebből lett a valami, teljesen értelmes és logikus....
Nincs több kérdésem :)
Lehet, hogy nem hangzik jobban, te most mondtad ki, hogy a te verziód sem meggyőzőbb....nos, akkor még mindig adva van egy kérdés: miért ne hinnék egy olyan valamiben, ami az emberiségnek, minden népnek és korszaknak, vallásnak több évezredes tradíciója, vagyis az istenhitben...és miért hinnék inkább egy olyan elméletben, ami alig 200 éves, és semmivel sem megalapozottabb vagy tudományosabb?
Tudom, most talán azt mondod, hogy azért a materializmus tudományos igenis, de tudod-e, hogy 4000 éve az egyiptomi papok ugyanúgy tudósoknak számítottak, és akik a tudományt istenítik, abban a korban a legnagyobb Hórusz/Ízisz/Ozírisz-hívők lettek volna?
És az a mesterségesen kreált sprituláis gyökérség mennyivel értelemesebb szerinted, ami még egy ovisnak is ciki, ha komolyan elhiszi?
Nem is értem, hogy aki ateista volt, hogy hihet egy ilyen badarságban?
Biztos megsértették a pici lelked a gonosz keresztények...
Vagy csak feltűnési mániád van.
Bár ki tudja. Lehet, hogy ebben a beteges vallásban valami démon kényszerít, hogy ide gyere téríteni.
Az eddigi kérdésid alapján, veled nem érdemes vitatkozni, mert soha nem lesz vége. Elbeszélsz az ember mellett. Mert náci imádó vagy.
Még valami, csak hogy ne legyen félreértés.
Engem nem zavar, ha valaki egyiptom mániás és az egyiptomi istenekben hisz, esetleg érdekli a summér mitológia (mert valóban mindkettő érdekes).
Viszont lehet, hogy most újat fogod mondani neked: Nektek ezekhez semmi köztök nincs! Hiába okoskodtok és kiabáljátok, hogy de ez a legősibb vallás, csak ti vagytok okosak, mások pedig agymosottak... Nem így van!
A másik, hogy nem zavar az sem, ha valaki meditál, jógázik meg ilyenek.
De a ti vallásotok úgy lett összeállítva, hogy innen is egy pici, onnan is egy pici. Ez sem baj még annyira.
Így lett egy félig ezotérikus mix vallás, ami szerintem nem is nagyon nevezhető vallásnak.
Még ez sem lenne annyira gáz (bár a buddhizmus sokkal szimpatikusabb és logikusabb nekem).
Így még ártalmatlanok lennétek....
De ez a sátános/jehovás hülyeség ami belekevertetek, ezek a náci dolgok, démonokkal való beszélgetés szerintem nevetséges. Minden mondatokból a gyűlölet árad, a megvetés, a másik lenézése és abszolút minden csak nem logikus az a sok sületlenség, amit összehordtok.
Olyan mintha, direkt összenyaltatok volna valamit a kereszténység ellen, főleg a zsidók ellen.
Nem is beszélve a sok hamis infóval, amit kitaláltok és terjezstetek. Az elmúlt időben tapasztaltam, hogy már nem csak a kereszténységet támadjátok, mert csak ti vagytok az igaz vallás.
Ti mondjátok a keresztényeket, hülyének pedig nem ők loptak össze mindent, hanem ti. És még terjesztitek is kiforgatva.
Ezt a kérdést is úgy tetted fel, hogy te milyen racionális vagy és nem érted, hogy miért nem mindenki spirituális sátánista.
Te nem ismered a kereszténységet és ez mellé a legjobb, ami egyből megöli a kérdés értelmét.
Persze azon az eridus szarságon azt nyomják a fejetekben, hogy mindent tudtok. Mindenki átvert. De sajnos az nem a valóság.
Miért az alig 200 éves tudományban hiszek ? Miért, szerinted helyes gondolkodás, ha te még mindig belekből akarsz jósolni? Vagy szerinted azért esik eső, mert az isten szomorú ? Ne röhögtess már... A kereszténységben is annyi logikátlan dolog van, amit szimpla logikával meg lehet dönteni, hogy az hihetetlen... Mint a Noé bárkája is, de akár Jézust is felhozhatnám, nem érdekes, hogy zsidó ? Isten fia pont Zsidó bőrbe születik meg, amikor mindenki egy helyről, afrikából indult el, akkor valószínűnek tartom, hogy ja létezik Jehova, akkor fekete bőrű, de eleve minek teremtene embereket? HA létezik Isten mi a feladata? köztudott, hogy az egyetem működéséhez nincs szükség magasabb rendű uralkodóhoz, aki irányít ! ÉS mi van a dinoszauruszokkal, őket nem Jehova teremtette? A jó és a rossz relatív fogalmak, az is relatív, hogy mi számít gyilkosságnak, hasonló !
Még egy fontos dolog, ha Jehova annyira tökéletes, akkor látta a jövőt, tehát felesleges volt ádámot és évát tesztelnie, és nem volt semmi értelme több milliárd ember halálát okozni, HOZZÁTESZEM ha tökéletes, nem tudott volna hibás angyalt teremteni, aki ellene fordul, és hibás embereket (arról meg ne beszéljünk, ha az alma miatt lettek rosszak az emberek, mert jó nélkül nincs rossz, de eleve relatív fogalmak, tehát ez így hülyeség)
De ezek még csak könyebb kérdések, belemehetnék még bonyolultabb kérdésekbe, ahol elvéreznétek, mert nem tudtok választ adni ! És ez csak a keresztény vallás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!