Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hiszik nagyon sokan azt...

Miért hiszik nagyon sokan azt hogy a lélek halhatatlan?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 10:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/117 anonim ***** válasza:
0%

107/ amit ajánlottál olvasni, annak a tartalma egy nagy tévedés! Igaz ezt vallják egyes vallások hogy a lélek csicsicskál a halál után különösen ha ilyen jehova mesét hallgatnak.

Mióta pihenhet a testtel együtt a szellemi lélek ha maga test elrohad és felfalják a kukacok a csontig-- vagy épp hamvasztják a testet?

Vagy azt fantáziálják, hogy Öntudatlanul alszik a lélek a feltámadásig. Elmesélné valamelyik jehova hogy hol is fog akkor szenderegni a lélek a feltámadásig. Mert ha ilyen képzelnek akkor bizony be kell tenni azt a szerencsétlent egy mélyhűtő ládába, mert a lélek csak úgy képes a fenekén maradni és alukálni-

Ha azt mondaná a jehova hogy az északi sarkon megfagyott emberek testében ott szendereg a lélek is az még elfogadható- mert az energia az lelassul és szinte egy helybe topog a fagyástól--- de a normál hőmérsékleten, képtelen ilyesmire a lélek.

Én vagyok a mese mondó akkor ti kik vagytok amikor halvány gőzötök sincs arról mitől élő az élet és mi az ami felszabadul belőle, mint lélek.

De ha ti jehovások vagytok-- bocsi... ostoba hittérítőkkel nem vitatkozom, mert rosszabbak vagytok mint a kullancs!

2012. okt. 17. 22:18
 112/117 A kérdező kommentje:

Mami!

Na végre kiderült mivel is lehet téged kordában tartani!

2012. okt. 19. 09:59
 113/117 anonim ***** válasza:
0%
Valóban?: akkor miért tetted be ezt a kérdést? Elég lett volna megkere4sed a jehovások oldalát, de van még egy pár hittérítő oldal szóval, ha olvasgatsz akkor is valamiféle választ kaptál volna és nem kellett volna elolvasnod az én véleményem. Kérdeztél én válaszoltam.
2012. okt. 23. 08:22
 114/117 A kérdező kommentje:
Ki kényszerített arra hogy írj az én kérdésemhez? De jó az ötlet majd belinkelem neked azt említett oldalt meg elküldöm privátban is. :)))))
2012. okt. 23. 10:15
 115/117 anonim ***** válasza:
A lélek nem halhatatlan mert meg hal veled együt,ha nem hiszed el kerezsd meg az Ezékiel 8:4-et
2012. dec. 15. 07:43
 116/117 A kérdező kommentje:

Ezékiel 8:4 De megjelent ott Izráel Istenének a dicsősége. Ugyanolyan volt, mint amilyent a völgyben láttam.

Nem értem hogy ez neked mit jelent!

2012. dec. 16. 13:07
 117/117 anonim ***** válasza:
0%

Te kérdeztél ezen az oldalon nem de és én válaszoltam-- ez a valláskritika oldal nem vetted észre?

Most mi a csudának kérdezted hogy a lélek halhatatlan lesz-e ha nem vagy kíváncsi a válaszra?

tudod egyáltalán mi a lélek benned? Mert ha nem tudod, akkor arra kellene keresned először a választ, akkor jobban fogod érteni azt, hogy miért válhat halhatatlanná és mi a feltétele annak, hogy azt el is érhesse?

Nem mindenkinek a lelke lehet halhatatlan mindig attól függ, miképp élte valaki az életét. Nincs isteni ítélet, de a Teremtő isteni energiához vezető út maga a pokol lesz, amit minden léleknek meg kell tennie. ha akarja, ha nem akarja. S akkor dől el, hogy mennyire szennyezte be a lelkét, amely lassíthatja a haladását és ezzel okozva saját lelkének pusztulását. Éld le az életet amely számodra megadatott, de becsületes emberként és tied lehet a végtelenség megtapasztalása, a halhatatlan fantasztikus LÉT-ezésednek köszönhetően.

2012. dec. 16. 22:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!