Miért hiszik nagyon sokan azt hogy a lélek halhatatlan?
107/ amit ajánlottál olvasni, annak a tartalma egy nagy tévedés! Igaz ezt vallják egyes vallások hogy a lélek csicsicskál a halál után különösen ha ilyen jehova mesét hallgatnak.
Mióta pihenhet a testtel együtt a szellemi lélek ha maga test elrohad és felfalják a kukacok a csontig-- vagy épp hamvasztják a testet?
Vagy azt fantáziálják, hogy Öntudatlanul alszik a lélek a feltámadásig. Elmesélné valamelyik jehova hogy hol is fog akkor szenderegni a lélek a feltámadásig. Mert ha ilyen képzelnek akkor bizony be kell tenni azt a szerencsétlent egy mélyhűtő ládába, mert a lélek csak úgy képes a fenekén maradni és alukálni-
Ha azt mondaná a jehova hogy az északi sarkon megfagyott emberek testében ott szendereg a lélek is az még elfogadható- mert az energia az lelassul és szinte egy helybe topog a fagyástól--- de a normál hőmérsékleten, képtelen ilyesmire a lélek.
Én vagyok a mese mondó akkor ti kik vagytok amikor halvány gőzötök sincs arról mitől élő az élet és mi az ami felszabadul belőle, mint lélek.
De ha ti jehovások vagytok-- bocsi... ostoba hittérítőkkel nem vitatkozom, mert rosszabbak vagytok mint a kullancs!
Mami!
Na végre kiderült mivel is lehet téged kordában tartani!
Ezékiel 8:4 De megjelent ott Izráel Istenének a dicsősége. Ugyanolyan volt, mint amilyent a völgyben láttam.
Nem értem hogy ez neked mit jelent!
Te kérdeztél ezen az oldalon nem de és én válaszoltam-- ez a valláskritika oldal nem vetted észre?
Most mi a csudának kérdezted hogy a lélek halhatatlan lesz-e ha nem vagy kíváncsi a válaszra?
tudod egyáltalán mi a lélek benned? Mert ha nem tudod, akkor arra kellene keresned először a választ, akkor jobban fogod érteni azt, hogy miért válhat halhatatlanná és mi a feltétele annak, hogy azt el is érhesse?
Nem mindenkinek a lelke lehet halhatatlan mindig attól függ, miképp élte valaki az életét. Nincs isteni ítélet, de a Teremtő isteni energiához vezető út maga a pokol lesz, amit minden léleknek meg kell tennie. ha akarja, ha nem akarja. S akkor dől el, hogy mennyire szennyezte be a lelkét, amely lassíthatja a haladását és ezzel okozva saját lelkének pusztulását. Éld le az életet amely számodra megadatott, de becsületes emberként és tied lehet a végtelenség megtapasztalása, a halhatatlan fantasztikus LÉT-ezésednek köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!