Nagy Buumm. Hogy lehet olyan apszurd marhaságot állítani hogy nem volt semmi, és a semmi felrobbant, és ebből lett a világ?
Mikor mondják már ki úgy ahogy a népmesébe ,,hogy a király meztelen!"
Az ősrobbanásról sem Attkins, sem Hawking könyveiből nem beszél őszintén, mellé beszélnek, olyanok mint az ezoterista jövendőmondók: semmi bizonyíték, semmi őszinteség, csak nagyképűség. Nagy imidzs, nagy fellengzősség, az ősrobbanás elmélet babona, a kortárs tudományosság szégyene.
Akinek van egy pirinyó logikája annak nyilvánvaló hogy nincs kis semmi, és nagy semmi, csak semmi, és csak valami szokott felrobbani, de abból általában nem lesz sem univerzum, se rend, se harmónia.
honnan tudod hogy az ősrobbanás nem volt fényes? biztos onnan hogy nem láttad.
Az ősrobbanásal kapcsolatba: ez sehol sem történt meg és soha. Ha jól összegzem az eddig tanultakat.
Ma találtam egy bizonyítékot arra hogy sem a teremtéstörténet, sem az evolúció képtelen választ adni az élővilág mibenlétére:
A bizonyítékot úgy hívják hogy: KACSACSŐRŰ EMLŐS!!!
Ez az állat cáfolja a teremtés dogmáját mert ilyen állatot egyetlen valamire való isten sem teremtene, ha nem akarná kompromitálni magát.
De cáfolja az evolúció tudományos-fantasztikuis irodalomba illő teóriáját is mert egy ilyen furcsa lény egész biztos hogy nem a létért való küzdelembe alakult ki, ahhoz túl béna, és az őskacsacsőrű is túl béna lenne.
na én itt fejeztem be. kérdező, mondjuk ki, ostoba vagy. nem vagy képes a saját okulásodra beírni a "platypus evolution" szókapcsolatot egy keresőbe. a kacsacsőrű emlős az egyik leginkább megértett és feltárt múlttal rendelkező állat.
a 19. században élsz a gondolataid alapján. persze, gondolhatsz akármit, hiheted azt, hogy a mágnesességet kis vasrudakat dörzsölgető manócskák okozzák az atomok belsejében, tagadhatod a Föld gömbölyű (tojásded) mivoltát, de mikor a szakértők körberöhögnek, onnantól mosom kezeimet.
Az ősrobbanás nem történt meg: soha, és sehol. Ezt azért gondolom mert a robbanás előtt sem tér, sem idő nem volt. Tehát lehetetlen megmondani mikor és hol történt.
Nincs csillagász aki megtudná mutatni hogy hol a világmindenség közepe, és honnan kezdett szétáramlani a világ. Ugyanúgy beszélhetünk a robbanást követő első milimod másodpercben bekövetkezett változásokról, de a robbanás előtti milimod másodpercről nem tudunk semmmit. Szóval a robbanás előtti események a ködbe vésznek. És kitudja megmondani milyen idők zajlottak le ott.
A frappáns viccelődésemet a kacsacsőrűemlősről meg plagizáltam: Wudy Allen egyik aforizmáját variáltam. Ő azt mondta hogy: ,,Ha ránézek a kacsacsőrű emlősre látom hogy a teremtőnek jó humorérzéke volt"
"egy ilyen furcsa lény egész biztos hogy nem a létért való küzdelembe alakult ki, ahhoz túl béna, és az őskacsacsőrű is túl béna lenne."
Tóban él, a teste áramvonalas, az úszóhártyáival jól tud úszni, a csőre olyan, mint egy víz alatti radar és a hímeknek még fájdalom receptorokra ható méreg tüskéjük is van. Ja és nem mellesleg tök aranyos. Miért is béna a platypus? >:(
Kérdező, amilyen okosnak és tájékozottnak hiszed magad, olyan buta és tájékozatlan vagy.
Egyébként pedig leírtam, hogy azért nem lehetett fényes az ősrobbanás, mert akkor még fény sem létezett.
Mi lenne, ha egyszer figyelnél is arra, amit olvasol?
"Az ősrobbanás nem történt meg: soha, és sehol. Ezt azért gondolom mert a robbanás előtt sem tér, sem idő nem volt. Tehát lehetetlen megmondani mikor és hol történt."
Erre az "okos" gondolatra magadtól jöttél rá vagy valamilyen idióta oldalon olvastad?
A továbbiakban no comment.
Miért, te tudod hogy hol tortent az őspukkadás?
ja, hogy mikor? attól függ mellyik, lehet hogy tegnap megint ősrobbant, és van még egy világ?
Ja a kacsacsőrű emlős bizonyitja a teremtest, mert tényleg elég őtletesen őssze lett kombinálva.
Elképzeltem hogy Isten mutatja a kacsacsőrűemlőst az angyaloknak.
-Nézzétek milyen klasz dolgot csináltam'
-Hát egy kicsit furcsa-bigyeszti el a száját az egyik angyalka.
-Nekem tőkcuki-mondja a masik kisangyal hizelkedve.
-Nézétek a mocsárba nem rakhatok jegesmedvét. A zsiráfra is azt mondtátok hogy nagyon béna és mégis bevált.-magyarázkodik Isten.
erre válaszolnék?
Egyébként pedig leírtam, hogy azért nem lehetett fényes az ősrobbanás, mert akkor még fény sem létezett.
Nos a pillanat tört része alatt mindenféle anyag meg sugárzás jött létre.
Én gondolom hogy volt kőztük néhány nyamvadt foton, bár én úgy képzelte a el ezt apukanást hogy nagyon nagy fény és hő áradat ami egy hatalmas tágulás után fordult a világür nagyon hideg és nagyon sötét hatalmas tág teréhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!