Élő beszélgetés a vallásokról! Benne lennétek?
Figyelt kérdés
Olvasgatva a kérdéseket, eszembe jutott, hogy jó lenne egyszer összehozni egy "össznépi" beszélgetést ÉLŐBEN. Mivel gondolom, elég "elszórtan" vagyunk az országban, akár chat is lehetne belőle. Mindenki jöhetne, hívők minden vallásból, ateisták, egyszóval akárki és mindenki feltehetné a kérdéseit a "másik oldalnak", így talán kicsivel közelebb kerülhetnénk egymáshoz, jobban megérthetnénk a másikat, kevesebb lenne a "hülye vagy" és több az "értem az álláspontod, de én úgy gondolom, hogy...". Röviden: Mit szólnátok hozzá?2010. nov. 2. 19:46
1/147 anonim válasza:
Valaki meghalna az tuti, szerintem rossz ötlet.
2/147 A kérdező kommentje:
Tehát ha igazi face-to-face beszélgetést szervezünk, kezdésnek kell egy 20 centis plexifal? :D
2010. nov. 2. 19:49
3/147 anonim válasza:
A vallásosak olyan arrogánsak lennének, hogy egy "hitetlen" kijelentéssel elintéznék, meg átkozódnának. Az ateisták szintúgy, csak ők persze racionálisabbak lennének. Összességében jobb az írásban való veszekedés, ha a középkorban lett volna net, nem lettek volna keresztes háborúk. :D
4/147 A kérdező kommentje:
Vallásos vagyok, szerintem nem arrogáns... szerintem mindkét részről elmondhatjuk, hogy a nagy többség a harmadik komment után elkezd dobálózni... hívők: "Hitetlen! , ateisták: "hiszékeny!"
De azért... szerintem mindkét oldalnak vannak IGAZI érvei, tapasztalatai, de van legalább 20-25% mindkét oldalon, aki nem poénból, vagy divatból ateista vagy éppen hívő...
2010. nov. 2. 19:56
5/147 A kérdező kommentje:
...és ha írásban oldanánk meg? Chat esetleg? ...az msn 10 fő felett összeomlik, skype-on folyton egymás szavába vágnánk...
2010. nov. 2. 19:58
6/147 anonim válasza:
Szerinted élőben nem vágna mindenki egymás szavába?:)
7/147 A kérdező kommentje:
Igen, közben leesett, talán a szájra ragszalag technikával működne és a felszólalók letéphetnék, vagy valami.... deee... chaten ezt is meg lehet oldani... ez a chat dolog egyre jobbnak tűnik, és főleg olcsóbbnak, mivel lehúzhatunk a költségvetésből egy plexifalat... amivel a kellékek száma nullára redukálódik :D
2010. nov. 2. 20:06
8/147 anonim válasza:
A Google Wave-et nem ismeritek? Szerintem az lenne erre a tökéletes kommunikációs csatorna :-)
9/147 A kérdező kommentje:
20:08, hatalmas zöld kéz ment, jó ötlet :)
További ötletek/vélemények/jelentkezők?
2010. nov. 2. 20:13
10/147 anonim válasza:
Csak valódi élő szemtől szemben történő vitában lennék benne, mert úgy nem tudnának linkelgetni, bemásolgatni.
És egy minimális felkészülési idő is kellene, hogy vázlatot készítsek. Minden rendes vita így zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!