Mitol lehet az, hogy egyes emberekkel beszelgetes utan olyan furcsan erzem magam?
Szia!
Egyértelműen hiányzik a helyes énképed, egy embert ugyanis nem az határoz meg, hogy mások mit gondolnak róla, hanem maga formálja a környezetét és tesz azért, hogy mások gondolkodásmódját befolyásolja.
Üdv. Péter
"hogy mások mit gondolnak róla, hanem maga formálja a környezetét és tesz azért, hogy mások gondolkodásmódját befolyásolja.
"
Hát, ez nem mindig ilyen egyszerű, ha az lenne akkor nem lenne ennyi magányos ember:) Én ugyan visszahúzodó vagyok de beszélgettem olyanokkal is akik sokkal vagányabbak, és bőbeszédűek, még is megvan róluk a véleményem ami negatív eszük ágában sincs jobban megismerni engem. De azért lenéznek, és megvetnek engem pedig soha nem ártottam se nekik se más embereknek:) Szimplán annyi a bajuk velem, hogy én nem vagyok olyan bőbeszédű mint ők. Nem szoktam feleslegesen beszélni.
Én csak akkor érzem így, mikor olyan emberrel beszélek mint a fentebb leírtak. Szóval,részben szerintem az igaz, hogy az ember azért tudja mit gondolnak róla az emberek. De ez teljesen más ismeretlen embereknél. Ha ismeretlen embereknél is ugyanígy érzel, akkor az önbizalmaddal van a baj. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!