Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy hihetik Mohamedet prófétá...

Hogy hihetik Mohamedet prófétának, amikor a könyve tele van tudományos és történelmi tévedésekkel?

Figyelt kérdés

Pl 5:116-ban azt állítja, Jézus azt kérte hogy imádják őt és az anyját, ami nyilvánvaló hazugság.

Vagy 55:14 szerint agyagból készül az ember, ami elég egyértelmű tudományos képtelenség.

2023. márc. 31. 10:35
 61/96 anonim ***** válasza:
31%

Akkor nézük a hazugságaidat.

"Mivel nem létezik keresztény tan, ami igazat adna neked"

Nem azt mondtam hogy keresztény tan az, hogy Mária Isten, hanem azt hogy a keresztények Istenként imádják, Istent csináltak belőle. Ezt a wikipédia is leírja amit idéztem. Még meg is nevezi hogy az egyiptomi Ízisz istennőt ületék át Mária személyébe.

"a testedet felépítő elemek kb 99%-ára pedig nem igaz az állításod,"

A testet felépítő elemek mind megtalálhatóak a fölben vagy a földből származnak.

[link]

Ez a táblázat szépen összefoglalja. Egymás mellett látod a két oszlopot. Földkéreg és élő szervezet.

"Arról nem is beszélve hogy már a föld ide keverése is hazugság volt részedről, hisz az ige agyagot ír."

Elmondtam hogy több versben szerepel és van ahol anygot ír, van ahol sarat, máshol meg szó szerint földet. Például:

3/59 Jézus olyan Allah előtt, mint Ádám. Földből teremtette őt,

Ezt is elmobndtam neked de annyira buta vagy hogy inkább továbbra is hazudozol.

"Szóval tökéletesen bebizonyítottad itt mindenki számára jól láthatóan, amit a fő kérdésben írtam!"

Tökéletesen bebizonyítottad hogy a fő kérdésben is hazudtál.

2023. ápr. 2. 00:57
 62/96 A kérdező kommentje:

Attól, hogy te mást hazudsz, a keresztények 99,9%-a nem tartja istennek Máriát.

Attól, hogy te mást hazudsz, a tested 4 fő eleme kapásból nem a földből származik.

Attól, hogy te mást hazudsz, hogy X elem megtalálható két eltérő dologban, az nem indukál származási kapcsolatot.

Attól, hogy te mást hazudsz, az agyagból akkor sem lesz ember ha az író utólag meghazudtolja magát, és már nem agyagot ír.

2023. ápr. 2. 07:01
 63/96 anonim ***** válasza:
0%

Ezt ismételgetd oldalokon át, mig én bemutattam a bizonyítékokat. Ebből is látszik hogy egy buta hazudozó vagy.

Azt még hadd kérdezzem meg hogy szerinted a keresztények is hazudnak? A protestánsok bálványimádónak tekintik a katlikusokat és ortodoxokat amiért Máriához könyörögnek. Ők is hazudnak? :)

Aztán a földből teremtés keresztény tanítás is. Benne van a Bibliában. Akkor a keresztények is hazudnak? :)

2023. ápr. 2. 08:59
 64/96 A kérdező kommentje:

Hogy te mást hazudsz a keresztények hitéről mint amiben ők tudják, hogy hisznek, az nem bizonyíték.

Hogy ignorálod a testedet felépítő elemek 99%-nak származási helyét, az nem bizonyíték.

2023. ápr. 2. 09:10
 65/96 anonim ***** válasza:

Ez a próféta időre és helyre kapta a küldetését, hogy egyáltalán létezhessenek a ma élő muszlimok esélyt kapva a Krisztusban való megtérésre.

Nem minden prófétának van az egész világra kiterjedő küldetése, sőt minden próféta egy bizonyos időre és egy bizonyos területre kapta a küldetését.

Istennek pedig nem számít az idő és a tér, hiszen ő Isten. Isten meghívta a választott nép tagjait az országába. Nem fogadták el a meghívást, jobb dolguk is akadt.

Krisztus maga mondja János 10:16-ban:

"Más juhaim is vannak nékem, amelyek nem ebből az akolból valók: azokat is elő kell hoznom, és hallgatnak majd az én szómra; és lészen egy akol és egy pásztor."

(Aztán így folytatja János 10:17-18 ban:)

"17

Azért szeret engem az Atya, mert én leteszem az én életemet, hogy újra felvegyem azt.

18

Senki sem veszi azt el én tőlem, hanem én teszem le azt én magamtól. Van hatalmam letenni azt, és van hatalmam ismét felvenni azt. Ezt a parancsolatot vettem az én Atyámtól."

Én a válaszoló pedig azt látom, hogy az írások alapján, hogy Krisztus letette 2-3 napra az életét a kereszt után, majd felvette újra néhány hétre pünkösdig, aztán újra letette azt.

És még nagyon sok ehhez kapcsolódó bölcsességet mondott, mely alapján én keresztényként nem tekintem hamis prófétának Mohamedet, hanem inkább egy utolsó utáni prófétának, aki bizonyos mentalitású emberekhez ér el. Köztük is vannak választottak, kiknek felmenői Mohamed korában elutasítottak volna egy más nemzetségű tanítót.

Meg ugye az is meg van írva, hogy "sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak." Ha pedig eljön az utolsó nap, a Bárány menyegzője, akkor oda nagyon sokan hivatalosak lesznek, mert a meghívottak nem mennek el. Azon a menyegzőn az utolsó idők utolsó napjának utolsó óráiban pedig aki nem a bárány ruháiba öltözik, hanem valamely próféta ruháiba, akkor az ki lesz penderítve a külső sötétségbe, ahol sírás és fogcsikorgatás lesz. Ugyanis minden próféta felöltözött a bárány ruháiba, még bizony, bizony Mohamed is az ő idejében. Ha nem így lenne iszlám sem lenne.

A ruha, melyről beszélek patyolat fehér, mert a bárány vérében lett mosva.

Ime a szavak és a beszédek, melyről tudnod kellett és melyek most lettek leírva, noha nem próféta vagyok, hanem kihámozó. Ember vagyok, aki Isten dicsőségére hámozza ki Isten országát az írásokból, hogy megelevenítse az eljövendőt minden választottnak.

És még nagyon sok mondandóm van, de csak arra a kérdésre tudok válaszolni, melyet feltettek. Nincs rossz kérdés csak fel nem tett kérdés van.

Tegyétek hát fel a legjobb kérdést és megkapjátok rá a legjobb választ gyermekek! Imé ezért alkotta Isten a GyakoriKérdéseket embertársaink által a magyaroknak.

2023. ápr. 2. 10:04
 66/96 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy te mást hazudsz a keresztények hitéről mint amiben ők tudják, hogy hisznek, az nem bizonyíték."

Hogy ignorálod a testedet felépítő elemek 99%-nak származási helyét, az nem bizonyíték."

Két lehetőség van. Értelmi fogyatékos és nem éred az általam mutatott bizonyítékokat. Másik hogy rájöttél a tévedésedre de nem akarod elfogadni ezért hazudozol.

És újra megkérdezem:

Szerinted a keresztények is hazudnak? A protestánsok bálványimádónak tekintik a katlikusokat és ortodoxokat amiért Máriához könyörögnek. Ők is hazudnak? :)

Aztán a földből teremtés keresztény tanítás is. Benne van a Bibliában. Akkor a keresztények is hazudnak? :)

2023. ápr. 2. 10:31
 67/96 anonim ***** válasza:
A világon egy lény van, amely hazudik és ez az ember.
2023. ápr. 2. 10:35
 68/96 anonim ***** válasza:

Aki pedig krisztusban van, az nem hazudik, nem túloz, hanem hiszi, hogy amit mond, az az igazság. Krisztus az igazság.

Ez az igaz út, de végső soron minden út igaz, mely erre az útra vezet.

2023. ápr. 2. 10:37
 69/96 A kérdező kommentje:

"az általam mutatott bizonyítékokat."

"Hogy te mást hazudsz a keresztények hitéről mint amiben ők tudják, hogy hisznek, az nem bizonyíték.

Hogy ignorálod a testedet felépítő elemek 99%-nak származási helyét, az nem bizonyíték"

2023. ápr. 2. 10:42
 70/96 anonim ***** válasza:
46%

Már oldalakon keresztül csak ezt ismételgeted. Maradjunk annyiban hogy ez a kérdés meghaladja az értelmi képességidet. Azért ezekre még válaszolhatnál:

Szerinted a keresztények is hazudnak? A protestánsok bálványimádónak tekintik a katlikusokat és ortodoxokat amiért Máriához könyörögnek. Ők is hazudnak? :)

2023. ápr. 2. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!