Hogy hihetik Mohamedet prófétának, amikor a könyve tele van tudományos és történelmi tévedésekkel?
Pl 5:116-ban azt állítja, Jézus azt kérte hogy imádják őt és az anyját, ami nyilvánvaló hazugság.
Vagy 55:14 szerint agyagból készül az ember, ami elég egyértelmű tudományos képtelenség.
Nincs mit kritizálni ha egyszer hazudozol, amikor meg megkérnek hogy bizonyíts, csak mellébeszélsz és kötekedsz.
Bár hogy ezt felfogd, természetesen kéne legalábbis minimális szintű józan ész is. Őszinte részvétem érted :(
Egyetlen állításod nem volt semmivel kapcsolatban ami bármilyen szinten is megfelelne ezen kritériumoknak.
Elmondtam hogy a keresztények nem mondják ki hogy Mária Isten, de Istenként imádják. Ez kiderül az imák szövegéből. A Máriakultusz eredete pedig a pogány anyaistennő kultuszokból ered.
"A pogány anyaistennők képére formálódott a katolicizmus Mária alakja"
"A Nap, a korona, a glória, a gyöngyök elmaradhatatlan kellékei lettek az ábrázolásának. Sok vallástörténész szerint Mária, az Istenanya nem más, mint az egyiptomi Ízisz kereszténnyé lett mása. Az istenanya (Theotokosz) kultusza éppen Egyiptomból kiindulva terjedt el "
Aztán elmondtam hogy a földben megtalálható elemekből épül fel az ember. Ez tudományos tény.
Így a Korán mindkét állítása tudományosan helyes.
Ezek után van pofád hazugnak nevezni engem és azt mondani hogy ezek nem felelnek meg a tudományos bizonyításnak?
Még egy keresztény válaszoló is megerősítette amit írtam. Ott a weikipédia cikke is, de szerint én hazudok :)))
Újra bizonyítottad hogy aki az iszlámot akarja kritizálni, az csak úgy tudja megtenni ha hazudik.
Mivel nem létezik keresztény tan, ami igazat adna neked, a testedet felépítő elemek kb 99%-ára pedig nem igaz az állításod, nos, igen, nagyon is beszédes hogy az álláspontod csak úgy tudod védeni hogy folyamatosan hazudozol. Arról nem is beszélve hogy már a föld ide keverése is hazugság volt részedről, hisz az ige agyagot ír.
Szóval tökéletesen bebizonyítottad itt mindenki számára jól láthatóan, amit a fő kérdésben írtam! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!