Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy hihetik Mohamedet prófétá...

Hogy hihetik Mohamedet prófétának, amikor a könyve tele van tudományos és történelmi tévedésekkel?

Figyelt kérdés

Pl 5:116-ban azt állítja, Jézus azt kérte hogy imádják őt és az anyját, ami nyilvánvaló hazugság.

Vagy 55:14 szerint agyagból készül az ember, ami elég egyértelmű tudományos képtelenség.

2023. márc. 31. 10:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
0%

"Mohamed se mondta hogy interneten provokálj és hazudozz, aztán mégis itt égeted magad..."

Ezek a válaszok nagyjából belövik hogy az IQ-d nagyjából 70 körül van.

2023. ápr. 3. 00:09
 92/96 A kérdező kommentje:
Hát igen, ha a nulla érved mellett még a hazugságokból is kifogysz, mi marad?
2023. ápr. 3. 00:11
 93/96 anonim ***** válasza:
0%
Ha valamihez nem ért vagy nem tudja ne foglalkozzon vele! Az első is igaz és a második is. Én vagyok a Feher Magyar Jó Isten.
2023. ápr. 3. 00:11
 94/96 anonim ***** válasza:
0%

"Hát igen, ha a nulla érved mellett még a hazugságokból is kifogysz, mi marad?2

Én vagyok itt az egyetelen aki bizonyítja amit állít. Te konkrétan az eddigi 10 oldalból 9-ben ugyanazt a két tőmondatot ismételgeted :)

2023. ápr. 3. 00:22
 95/96 A kérdező kommentje:

"Én vagyok itt az egyetelen aki bizonyítja amit állít."

Amikor külön kérésre se bizonyítasz soha semmit, mégis kit remélsz átverni ekkora béna hazugsággal?

Áh, hagyjuk is. Már nem is vicces, szimplán szánalmas ez a folyamatos hazudozásod.

2023. ápr. 3. 00:26
 96/96 anonim ***** válasza:
0%

Elmagyaráztan neked. Aztán cikkeket is linkeltem. Ezekreannyi volt a reakciód hogy hazudok :)

Most is megmutattam neked a Máriához szóló ima szöveget de megintcsak azt ismételgeted hogy hazudok :) Ez azt mutataja hogy az IQ-d nagyjából 70 körül van.

2023. ápr. 3. 00:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!