Hogy hihetik Mohamedet prófétának, amikor a könyve tele van tudományos és történelmi tévedésekkel?
Pl 5:116-ban azt állítja, Jézus azt kérte hogy imádják őt és az anyját, ami nyilvánvaló hazugság.
Vagy 55:14 szerint agyagból készül az ember, ami elég egyértelmű tudományos képtelenség.
"Nem jelentik ki hogy Isten, de istenként imádják."
Nem imádják istenként, ez még mindig hazugság.
"Az ember nem néhány nyomelemből épül fel"
Pontosan, én is erre utaltam. Ezért is hamis, amit a Korán ír.
"Nem imádják istenként, ez még mindig hazugság."
Te vagy a hazug. A másik keresztény válaszoló is beismerte hogy egyes keresztények istenként imádják Máriát. A wikipédia oldal szintén ezt írja.
"Pontosan, én is erre utaltam. Ezért is hamis, amit a Korán ír."
Minden elem amiből az ember felépül a földben megtalálható vagy a földből származik ergo a Korán kijelentése tudományosan helyes.
" A másik keresztény válaszoló is beismerte hogy egyes keresztények istenként imádják Máriát"
Egyes keresztények. Ettől még 99,9%-ukbak nincsenek ilyen tévképzetei, hiába szeretnél hazug módon úgy tenni.
"Minden elem amiből az ember felépül a földben megtalálható vagy a földből származik"
Pont ez az, hogy nem. Ráadásul ez mostmár logikai nonszensz is, hisz hogy miben mi található meg, az semmilyen származási kapcsolatot nem indukál. Példaképp, a sertéscsülökben ténylegesen megtalálható minden elem, amiből az ember felépül. Tehát ha igaz lenne amit leírtál, akkor a Korán állításának hitele annyi, mintha azt mondanád, hogy az ember a sertéscsülökből származik.
"Egyes keresztények. Ettől még 99,9%-ukbak nincsenek ilyen tévképzetei, hiába szeretnél hazug módon úgy tenni."
Ezért mondom hogy aki kritizálja az iszlámot az csak úgy tudja megtenni a hazudik. A te példád is szépen bizonyítja ezt. Eddig behazudtad hogy a keresztények istenként imádják Máriát. A 6-os keresztény válaszoló beismerte hogy vannak keresztények akik valóban istenként imádják Máriát, tehát egy keresztény is igazolta hogy hazug vagy. Kénytelen voltál beismerni, de most meg azt mondod hogy ez nem igaz a keresztények 99,9%-ára, ami szintén hazugság. Katolikusoknál, ortoxoknál, koptoknál megtalálható Máriakultusz ami a kereszténység fele, háromnegyed. Szóval egy aljas hazudozó vagy. Mohamed próféta idején meg kb 100%-ban vallották a keresztények a Mária kultuszt. Akkoriban még nem volt protestáns irányzat.
"Pont ez az, hogy nem. Ráadásul ez mostmár logikai nonszensz is, hisz hogy miben mi található meg, az semmilyen származási kapcsolatot nem indukál."
Mi az hogy semmilyen származási kapcsolatot nem indukál te fogyatékos? :) Az ember elemekből épül fel igaz? Enyyire hülye nem lehetsz hogy ezt ne tudd. Ezeknek az elemek pedig a föld anyagából származnak. Ezt írja le a Korán és egyébként a Biblia is.
"Példaképp, a sertéscsülökben ténylegesen megtalálható minden elem, amiből az ember felépül. Tehát ha igaz lenne amit leírtál, akkor a Korán állításának hitele annyi, mintha azt mondanád, hogy az ember a sertéscsülökből származik."
Nem mert a sertéscsülök nem egy elem. A sertéscsülköt felépítő elem is a föld anyagából származnak. Vagy ha egy almát eszel nem az almából származol mert az alma nem egy elem hanem a föld anyagából épül fel. Mondhatjuk úgy is hogy az ember nem más mint életre kelt föld.
"Eddig behazudtad hogy a keresztények istenként imádják Máriát."
Javítom. Azt akartam írni hogy eddig behazudtad hogy a keresztények nem imádják istenként Máriát.
Ezt a másfél pipás muszlimot még élő ember nem győzte meg semmiről.
Javasolom, hogy ne vitatkozz vele, hanem töröltesd ki a rossz válaszait, és ha úgy gondolod, próbáld meg kitiltatni a fórumról.
Nem hiszem, hogy menni fog, mert sajnos most ilyen helyen vagyunk.
"Ezért mondom hogy aki kritizálja az iszlámot az csak úgy tudja megtenni a hazudik."
Nem hazudtam. Vagy ha igen, mutasd meg a konkrét felekezet konkrét tanítását, ami szerint Mária isten!
"Mi az hogy semmilyen származási kapcsolatot nem indukál te fogyatékos?"
Pontosan az, amit leírtam, és bizonyítottam a sertéscsülkös példával. Ha két dolog ugyanazokból az elemekből is épül fel (ami a föld esetén szintén nem igaz), abból nem következik hogy bármelyik is a másikból származik. Hisz ha így lenne, akkor az is igaz lenne, hogy az ember a sertéscsülökből származik, hisz mindkettőben megtalálhatóak ugyanazok az elemek.
"Ezt a másfél pipás muszlimot még élő ember nem győzte meg semmiről.
Javasolom, hogy ne vitatkozz vele, hanem töröltesd ki a rossz válaszait, és ha úgy gondolod, próbáld meg kitiltatni a fórumról.
Nem hiszem, hogy menni fog, mert sajnos most ilyen helyen vagyunk."
Eddig egyre nagyobb hazugságokba lovallta magát hogy mentegesse az említett tévedéseket. Mostmár kíváncsi vagyok, meddig tudja ezt fokozni, aztán a végén írok neki egy gyűjteményt, bemutatva hogy mennyi hazugságot kellett kitalálnia hogy mentegetni próbálja a Koránnak csak két tévedését a rengetegből, hátha egyszer még tanul ebből valamit.
"Nem hazudtam. Vagy ha igen, mutasd meg a konkrét felekezet konkrét tanítását, ami szerint Mária isten!"
De hazudtál. Először azt hazudtad egy keresztény sem imádja istenkét Máriát. Majd mikor a keresztény válaszoló beismerte hogy igazam van, kénytelen voltál elfogadni, de újra hazudtál, azt hogy a keresztények 99 %-ára ez nem igaz. Szóval gátlástalanul hazudozol.
"Pontosan az, amit leírtam, és bizonyítottam a sertéscsülkös példával. Ha két dolog ugyanazokból az elemekből is épül fel (ami a föld esetén szintén nem igaz), abból nem következik hogy bármelyik is a másikból származik. Hisz ha így lenne, akkor az is igaz lenne, hogy az ember a sertéscsülökből származik, hisz mindkettőben megtalálhatóak ugyanazok az elemek."
Annyiban igaz a sertéscsülökős példád hogy az ember állatok és növények elfogyasztásával épül fel. De az állatok és növények szintén a föld anyagából származnak.
"Ja, arról nem is beszélve hogy a Korán agyagot ír, nem földet. Az már megint csak egy hazugság volt részedről hogy a földre terelted a témát."
Elmondtam de nem fogtad fel hogy több versben ír erről. Van ahol anyagot ír máshol sarat, földet stb. Az a te fogyatékosságod hogy úgy kritizálsz valamit hogy el sem olvastad. Azt is elmondtam hogy a Bibliában ugyanúgy megtalálható a földből teremtés.
"Eddig egyre nagyobb hazugságokba lovallta magát hogy mentegesse az említett tévedéseket. Mostmár kíváncsi vagyok, meddig tudja ezt fokozni, aztán a végén írok neki egy gyűjteményt, bemutatva hogy mennyi hazugságot kellett kitalálnia hogy mentegetni próbálja a Koránnak csak két tévedését a rengetegből, hátha egyszer még tanul ebből valamit."
Mindkét példával azt bizonyítottad hogy csak úgy tudjátok kritizálni a Koránt és az iszlámot ha hazudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!