Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A természeti törvények miért...

A természeti törvények miért nem bizonyitják, hogy a világunk teremtett?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok, hogy mit gondolnak erről a valláskritikusok.

(Senkit nem pontozok le)

2022. jan. 17. 08:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/281 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom ki volt, de annak írtam, hogy tervezett a földrengés, mivel ok-okozat irányítja a világot. Ezért volt a válaszom, mert a hitetlenek mindenre bizonyítékot akarnak, ahogy te is írod tényleg nem normális emberek, hogy ilyenre keresnek válasz és bizonyítékot ;))
2022. jan. 17. 20:15
 32/281 SIDLER22 ***** válasza:
93%
De az ok okozat és a tervezés az nem ugyanaz. Ha én tervezek egy autót és az x idő múlva tönkremegy azt nem szokásom beletervezni, hogy tönkremenjen.
2022. jan. 17. 20:28
 33/281 anonim ***** válasza:
92%

Először talán azt kellene tisztázni, hogy milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a természeti törvények tervezettek?

Honnan lehet azt tudni egy törvényről... illetve honnan lehet tudni BÁRMIRŐL azt, hogy tervezett?

Miből lehet ezt gyanítani, és mikor lesz biztos?

2022. jan. 17. 20:33
 34/281 anonim ***** válasza:
62%

Előíró vagy leíró szabályok én úgy mondanám.

Picit fura a kérdés, mert a valóságnak kell hogy szabályai legyenek, mert a káoszban nem képes élet kialakulása vagy fenntartása.

Szóval az hogy itt létezel és felteszed a kérdést megmutatja, hogy vannak törvények és megengedik hogy élet kifejlődhessen és fennmaradjon.

Imádom ezeket a teistákat amikor nem figyelnek oda fizika órán, vagy lehet a tanár volt trehány.

2022. jan. 18. 02:44
 35/281 anonim ***** válasza:
69%

Plusz azt spekulálják a tudósok, hogy az univerzum bizonyos pontjain lehet másmilyenek a szabályok (de lehet nem jelentősen).

Lehet azt kellene megmutatnod, hogy ezen univerzum tulajdonsága nem jöhet létre természetes módon.

2022. jan. 18. 02:47
 36/281 anonim ***** válasza:
0%
32-es apukám, nem tudtad, hogy ma már mindent úgy terveznek hogy rövid időn belül kuka és vegyél újat? Milyen világba élsz. Ha valami nem romlik el, akkor nem működik a gazdaság. Kinek érdeke a jó cucc gyártás? A fogyasztás a lényeg.
2022. jan. 18. 20:43
 37/281 anonim ***** válasza:
23%
33-as megfordítanám a kérdésed, bizonyítsd te, hogy nem tervezett.
2022. jan. 18. 20:44
 38/281 anonim ***** válasza:
24%
34-es mondjuk információtechnológia tantárgyban a káoszelméletet tanítják. Pl. a fák leveleinek elrendezése a káosz- elméleten alakul. Régebben írtam olyan szoftvert, ami fákat készített a káosz elmélet felhasználásával.
2022. jan. 18. 20:46
 39/281 anonim ***** válasza:
84%

"33-as megfordítanám a kérdésed, bizonyítsd te, hogy nem tervezett"

Például közös nyílás a légcsőnek és a nyelőcsőnek. Most vagy a tervező volt egy ostoba kókler, vagy nem tervezés eredménye ez a megoldás. Melyik a reálisabb?

2022. jan. 18. 20:48
 40/281 anonim ***** válasza:
7%
39-es a tüdőd a karodba került volna? Vagy te hogy terveznéd meg? Vagy kilógna oldalt? Vagy oldalt lenne a bordák mellett? De az sem jó, mert ha felöltözöl, akkor nem kapsz levegőt a kabát alatt. Csak így volt a tökéletes tervezés. Ha félrenyelsz, akkor meg beteg vagy, azoknak szokták javasolni, hogy keresse fel kezelőorvosát.
2022. jan. 18. 20:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!