Nem tudom ki volt, de annak írtam, hogy tervezett a földrengés, mivel ok-okozat irányítja a világot. Ezért volt a válaszom, mert a hitetlenek mindenre bizonyítékot akarnak, ahogy te is írod tényleg nem normális emberek, hogy ilyenre keresnek válasz és bizonyítékot ;))
2022. jan. 17. 20:15
32/281 SIDLER22 válasza:
De az ok okozat és a tervezés az nem ugyanaz. Ha én tervezek egy autót és az x idő múlva tönkremegy azt nem szokásom beletervezni, hogy tönkremenjen.
2022. jan. 17. 20:28
33/281 anonim válasza:
Először talán azt kellene tisztázni, hogy milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a természeti törvények tervezettek?
Honnan lehet azt tudni egy törvényről... illetve honnan lehet tudni BÁRMIRŐL azt, hogy tervezett?
Miből lehet ezt gyanítani, és mikor lesz biztos?
2022. jan. 17. 20:33
34/281 anonim válasza:
Előíró vagy leíró szabályok én úgy mondanám.
Picit fura a kérdés, mert a valóságnak kell hogy szabályai legyenek, mert a káoszban nem képes élet kialakulása vagy fenntartása.
Szóval az hogy itt létezel és felteszed a kérdést megmutatja, hogy vannak törvények és megengedik hogy élet kifejlődhessen és fennmaradjon.
Imádom ezeket a teistákat amikor nem figyelnek oda fizika órán, vagy lehet a tanár volt trehány.
2022. jan. 18. 02:44
35/281 anonim válasza:
Plusz azt spekulálják a tudósok, hogy az univerzum bizonyos pontjain lehet másmilyenek a szabályok (de lehet nem jelentősen).
Lehet azt kellene megmutatnod, hogy ezen univerzum tulajdonsága nem jöhet létre természetes módon.
2022. jan. 18. 02:47
36/281 anonim válasza:
32-es apukám, nem tudtad, hogy ma már mindent úgy terveznek hogy rövid időn belül kuka és vegyél újat? Milyen világba élsz. Ha valami nem romlik el, akkor nem működik a gazdaság. Kinek érdeke a jó cucc gyártás? A fogyasztás a lényeg.
2022. jan. 18. 20:43
37/281 anonim válasza:
33-as megfordítanám a kérdésed, bizonyítsd te, hogy nem tervezett.
2022. jan. 18. 20:44
38/281 anonim válasza:
34-es mondjuk információtechnológia tantárgyban a káoszelméletet tanítják. Pl. a fák leveleinek elrendezése a káosz- elméleten alakul. Régebben írtam olyan szoftvert, ami fákat készített a káosz elmélet felhasználásával.
2022. jan. 18. 20:46
39/281 anonim válasza:
"33-as megfordítanám a kérdésed, bizonyítsd te, hogy nem tervezett"
Például közös nyílás a légcsőnek és a nyelőcsőnek. Most vagy a tervező volt egy ostoba kókler, vagy nem tervezés eredménye ez a megoldás. Melyik a reálisabb?
2022. jan. 18. 20:48
40/281 anonim válasza:
39-es a tüdőd a karodba került volna? Vagy te hogy terveznéd meg? Vagy kilógna oldalt? Vagy oldalt lenne a bordák mellett? De az sem jó, mert ha felöltözöl, akkor nem kapsz levegőt a kabát alatt. Csak így volt a tökéletes tervezés. Ha félrenyelsz, akkor meg beteg vagy, azoknak szokták javasolni, hogy keresse fel kezelőorvosát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!