Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten és ti keresztények...

Isten és ti keresztények miért gyűlölitek a melegeket ? A keresztény Isten egyértelműen homofób a Biblia írása szerint. Konkrétan Isten megfenyegette őket, hogy a tüzes Pokolba dobja őket. És a keresztényeknek is mélyen elítélőek,ennyit a szeretetről

Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy nagyon vallásos vagyok, nem is vagyok teljesen ateista, picit talán hiszek benne, hogy van egy felsőbb entitás, aki hatalmasabb nálunk. A bibliai tanításokkal alapvetően egyetértek, sőt mindegyikkel, de 1 dologban viszont mélységesen nem, és ez eltávolított picit Istentől. Az, hogy ha 2 ember szereti egymást, és hűségesek egymáshoz, legyenek akár azonos neműek, Isten miért veti meg és utálja, gyűlöli őket ?

2020. jún. 14. 02:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/179 A kérdező kommentje:
Egy szektás akar engem téríteni, falnak megyek..... Mindenki sepergessen a maga háza táján. Engem támad, holott ő is megmásít dolgokat a Bibliában, a tanításban, amiket fentebb idéztem és írtam. Ez kétszínűség !!!
2020. jún. 14. 21:40
 72/179 anonim ***** válasza:

"És egy ilyen ember osztja az észt nekem, meg tör pálcát felettem ??!??!"

Logikai bukfenc mikor nem azt nézed hogy mit mond hanem azt hogy ki mondja. Egy csöves vagy hajléktalan is tud mondani egy bölcs értelmes gondolatot.

2020. jún. 14. 21:41
 73/179 A kérdező kommentje:
Nem vergődünk zöld ágra sajnos....
2020. jún. 14. 21:42
 74/179 anonim ***** válasza:
58%

Na ide figyelj Te hisztis.

Emberek leírtak itt mindent, amit tudnod kell, Isten nézőpontjáról. Fenyegetőzöl és embereket bélyegzel meg, mert nem azt mondják, amit hallani szeretnél.

Aljas is vagy, mert a Tanú, sem pálcát nem tört feletted, sem nem beszélt, vagy sértegette téged, hanem mindenki máshoz hasonlóan, szerette volna az ezzel kapcsolatos Isteni törvényt felvázolni. Ítéletet sem mondott feletted, elmondta, hogy úgy élsz ahogy akarsz, de Istennek nem tetszik ez.

Goromba Fráter vagy, és ezzel a kirohanásoddal akarod igazolni magadat, és a halálos bűnödet. Vedd tudomásul, hogy azt csinálsz amit akarsz.

2020. jún. 14. 21:46
 75/179 A kérdező kommentje:

Értelmetlennek látom ezt a vitát már, ítélkezni a legkönnyebb. Állandó gyűlölködés és köpködés megy. Úgyis azt gondoljátok, a véleményeteket nem tudom megváltoztatni. Hagyjuk is, éljetek ebben a tudatban, hogy felsőbbrendűek vagytok. És aki meleg, azt nem vesztitek emberszámba, holott nem tudjátok, mi játszódhat le a lelkében, mi miatt vonzódik a saját neméhez (mondjuk apa és férfikép hiánya, vagy rossz apakép, rossz kapcsolat vele) és ezért keres magának egy új férfiképet. Ezzel sokszázezer, millió embert ítéltek el..

Béke legyen veletek ! Nem írok többet inkább....

2020. jún. 14. 21:46
 76/179 A kérdező kommentje:
Maradjon az a zárszó, hogy én tiszteletben tartom, ti mit gondoltok, akkor ti se akarjatok engem megkövezni.
2020. jún. 14. 21:48
 77/179 anonim ***** válasza:
(Főleg 59-re (21:06) reagálva, meg a többire is) Nem vagyok Jehova tanúja, de mért rekeszted ki őt? Pont azt csinálod, amit te hiszel, hogy csinálnak a melegekkel. Nem akarják elítélni, egyszerűen egy választ adnak. Senki nem tört pálcát, nem okoskodott, nem térített, nem ítélkezett. Nem azért írom mert gyűlölködni akarok ellened, csak vedd észre a hibáidat.
2020. jún. 14. 21:49
 78/179 A kérdező kommentje:
Bocsánat, akiket megbántottam, és akik lelkébe tiportam, és akinek az érzékenységét vagy hitét megsértettem a kérdésemmel. Zárjuk le a harcot. Mindenki tartsa tiszteletben a másik véleményét. Ha Pokolba kerülök, akkor ez van, úgyis Isten ítél felettem, nem kerülhet mindenki a Mennybe mert zsúfoltság lenne. Remélem örültök neki, kövezzetek meg ha akartok. És remélem ti megtaláljátok a számításotokat az Életben..
2020. jún. 14. 21:52
 79/179 A kérdező kommentje:

Bocsánat, többet nem írok ki ilyen jellegű kérdést, örüljetek, hogy ti jók vagytok én meg rossz mert mást gondolok. Minden további szócséplés.

Peace

2020. jún. 14. 21:54
 80/179 anonim ***** válasza:

"Maradjon az a zárszó, hogy én tiszteletben tartom, ti mit gondoltok,"

A válaszomban ugyan ezt irtam. Isten is tiszteletben tartja a szabad akaratodat, akkor nekünk meg semmi jogunk nincs ezt felülbirálni. Egyik irásomban sem olvasol olyat amivel vádolsz, és ezt mások is látják.

Mindössze annyit irtam le, amit mások is irtak ezzel kapcsolatban.

Nincs különbség, a lényege ugyan az.

Szeretettel közelitettem a próblémádhoz, Te pedig őrült haraggal, és kirohanással reagáltál.

Azt pedig, hogy milyen ünnepet nem ünneplek, és mit fogadok el vagy sem a Biblia alapján teszem.

2020. jún. 14. 22:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!