Isten és ti keresztények miért gyűlölitek a melegeket ? A keresztény Isten egyértelműen homofób a Biblia írása szerint. Konkrétan Isten megfenyegette őket, hogy a tüzes Pokolba dobja őket. És a keresztényeknek is mélyen elítélőek,ennyit a szeretetről
Drága kérdező
Sajnos nem értetted meg, amiről beszéltem neked. Egyáltalán nem érzek sem haragot, sem gyűlöletet ellened. Sőt, azzal szeretnélek menteni, hogy inkább az igazat irom, mint hogy hazudjak, hogy a lelkiismeretedet, elaltassam. Isten személyét, gondolkodását, törvényeit hamis szinben tüntessem fel.
Nem azt fogom irni amit hallani szeretnél, mert akkor lennék hazug, és becsapnálak.
Ami veled történik, az egy nagyon kellemetlen, és rossz dolog. Megpróbálom szemléltetni, hogy megértsd.
Egy orvos, elmondja a betegének, hogy az életét, akkor hosszabithatja meg, mentheti meg, ha nem eszik többé egy olyan fajta ételt, ami valamiért kárositja az egyik szervét. Ez nagyon elkeseriti, mert nagyon szereti azt az ételt. elképzelhetetlennek tartja, hogy soha többé nem érezheti azt az izt, amit addig mindig elfogyasztott, és rettenetesen bántja.
Az orvos akár vissza is tarthatta volna ezt az információt, vagy ahogy a Te esetedben, elmondaná az igazat, de adna hozzá olyan magyarázatot, ami által nem teszi tiltottá azt a ételt, sőt nem annyira veszélyesnek tüntetné fel, mint amekkora kárt tud az okozni.
Az orvos, mint aki felesküdött hogy ember életeket ment, vagy megszegi az igéretét, esküjét, hogy jobb kedvre deritse a beteget, vagy igazat mond, még ha az hirtelen, fájdalmas is lehet a betegnek, de a jövője, az élete forog kockán.
KEdves Barátom, nem fogok hazudni neked, hogy vidám maradj, és az életedbe kerüljön. Ellenben Én lennék a bűnös hogy becsaptalak, hogyan fogok Isten előtt elszámolni ezzel? Ráadásul, ha most hazudnék, és akkor amikor szembesülsz Isten igazságával, Rájössz, hogy becsaptalak, és hozzájárultam ahhoz, hogy végetérjen az életed.
HA TE igy szeretnél élni, a Te személyes dolgod, Isten senkit nem foszt meg a szabad döntési jogától, Én mire fel tenném?
Egyet tudj, mindenki azt fogja learatni, amit vetett.
Szeretünk, és ezért nem akarunk neked rosszat.
47-es, értem és köszönöm a választ. Csak azt értsd meg, hogy ezzel elég sok ember küszködik, ez nem divat, senki sem akarna divatból céltábla lenni. És konkrétan egy meleg ember minden napja szenvedés ? Mit csináljon, legyen öngyilkos ? Isten egy gyilkost, vagy egy pedofilt egyenlő mércével mér egy homoszexuálissal ?
Nincs súlyozás ? Mi lenne, ha te születtél volna olyannak ? Vagy ha nálad alakult volna ki időközben ? Akkor is ilyen elítélő lennél ?
Vagy ha a gyereked lenne meleg, kitagadnád ? És mi van, ha valaki meleg, de ezenkívül tök jószívű és empatikus ember, és mondjuk jár minden vasárnap templomba, és rendszeresen imádkozik, szegényeknek és betegeket segít ?
Ne mondd, hogy ilyen esetben Isten az összes többit a sarokba teszi, és csupán a melegsége miatt elkárhoztat.
Tényleg annyit számít valaki szexuális irányultsága, hogyha egyébként meg jó életet próbál élni, Isten elkárhoztatja? 2 ember szabad elhatározásából létrejött szeretetkapcsolat miatt ?
Akkor is ha egyébként empatikus templomba jár, jószándekú stb..?? Az alapján dönt, hogy nap végén Béla nem Sarihoz hanem Gézához bújik, minden más egyéb tette meg félre van söpörve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!