Jehova Tanui Újvilág forditását ki vagy kik forditották? Ez a kiadás miért teljesen más mint a többi kiadás,katolikus,református,stb,
"Te akarod folyton belemagyarázni a Bibliába a szent háromságot"
Nálad az egyenáramban a + és a - meg van fordítva,beszely egy villanyszerelővel.
Én pontosan a fenti idézetednek az ellenkezőjét állitom.
"Írok mert akarok"
Én sem irnék ha nem akarnék.
Romlik az értelmed látszik,hogy öregszel,mert meg a múltkor a szent háromság hirdetője volták.
Vidiripi
"Én pontosan a fenti idézetednek az ellenkezőjét állitom."
Akkor hol van az a rész ahol én írok a szentháromságról? Te jössz folyton ezzel! Bizonyítsd be az ellenkezőjét!
kb. 10 éve vagyok regisztrálva ezen az oldalon nézd át az összes kommentemet de tőlem ilyesmit nem fogsz találni! Szóval a hiba nálad van! Hiszen te beszélsz folyton erről a témáról ami azt jelenti hogy téged érdekel. Hiszen én nem említettem te még is felhoztad. De engem mint írtam is ezzel nem vezetsz meg a trükkjeid nálam nem működnek, elbuknak!
"Romlik az értelmed látszik,hogy öregszel,mert meg a múltkor a szent háromság hirdetője volták."
Neked romlik a memóriád vagy folyton összekeversz valakivel.
Újra leírom neked hogy nyugodtan nézd át az oldalon a kommentjeimet és bizonyítsd be amit állítasz. De nem fogod tudni mert rágalmazol!
Nem hirdettem ilyesmit az te vagy hiszen te hozod fel ezt folyamatosan ez a piszkos kis trükköd de nálam nem működik hatástalan!
Mert én egyből kiszúrom ezt a próbálkozásodat!
- Figyelek! Mindig próbálkozol de nem tudsz célba érni, mert én egyből látom hogy mi a célod!
182.Állítod,hogy mennyire szabályos,igazságos,és tiszta èletet élsz itt az oldalon.
Elismerem,hogy ami igaz az igaz,de ami nem az nem.
Csak egy apró példa aminek fele a sorok között van.
Te kérdőre vontál és kényszeritve követeled a feleletet,hogy ki írta az UVF.
Viszont te pártolva a Károli fordítast kèrdezem,hogy a Roma.9:5-ben miért csaltak,erre te"kérdezd meg őket".
Ebben a kèt kèrdèsben,hol van az etikai egyenlőség.
Én felelek: Te olyat kérdezel amibe nem vagyok kompetens és mégis nemtetszésedet kifejezed.
Amit én kérdeztem mind kompetensek vagyunk mert olvassuk,és ismét jön a nemtetszés kifejezése"kérdezd meg őket.
Ezek és meg sok hasonlók nekem mindent megmagyaráznak,nem kérek sem szóba sem betüben véleményt.
Vidiripi
- Ha nem kérsz véleményt akkor minek írsz folyton?
"Állítod,hogy mennyire szabályos,igazságos,és tiszta èletet élsz itt az oldalon."
Hol állítom? Bizonyítsd már be! De ha nem megy akkor viszont hazudsz! Másold ide ahol én ezt írom! Ilyen nincs!
"Viszont te pártolva a Károli fordítast kèrdezem,hogy a Roma.9:5-ben miért csaltak,erre te"kérdezd meg őket"."
Ez megint a te elképzelésed. Olvasd már vissza hogy mit írtam. Ugyan is ez nem igaz hogy azt pártolom. És még te jössz azzal hogy romlik az értelmem. Pedig világosan leírtam hogy van más fordítás is amit használok. Csak ugye ezt már elfelejtetted. Vagy ez is egy trükk akar lenni a részedről de figyelek!
"Te kérdőre vontál és kényszeritve követeled a feleletet,hogy ki írta az UVF."
Én kényszerítelek téged? Ez jó vicc! Nem is ismerlek ember kapj már a fejedhez és ne irkálj hülyeségeket. A másik meg az hogy elismerted hogy nem tudod a választ akkor meg mit foglalkozol még ezzel. Felejtsd már el! Miért nem tudsz rajta túl lépni?
"Én felelek..."
Dehogy felelsz, hiszen nem tudod a választ akkor meg hogyan is felelhetnél.
"Ezek és meg sok hasonlók nekem mindent megmagyaráznak,nem kérek sem szóba sem betüben véleményt."
Az ember nem kap meg mindent amit akar! Ez is egy ilyen dolog. De ha nem írsz nem lesz válasz és te döntesz úgy hogy megnyitod az oldalt szóval te akarsz olvasni a te döntésed és senki másé. Így aztán ne beszélj félre hogy nem kérsz. Ha nem kérsz akkor minek írsz és olvasol?
Ebben nincs logika. Abban lenne ha nem nyitnád meg az oldalt de nem ezt teszed. Szóval nőj fel és fejezd be a nyavalygást! Te jössz ide és nagyon jól tudod hogy mivel fogsz találkozni.
Megint félre akarsz vezetni de ez sem jött össze mint ahogy a háromságal sem mentél semmire. Már ismerem a trükkjeidet és figyelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!