Krisztus után 300-ban bevezetik a halottakèrt való imát. Jèzus nem tette ès nem tanította erre a követőit. Ez eretneksèg?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 22:06
71/173 anonim válasza:
Figyeld meg azt , hogy minda 10 szűz : Szűz , nem tudják hogy megoszlanak mert 5 balga ( az az nincs bennük a SZENTLÉLEK ) 5 pedig okos ,( az az a SZENTLÉLEK van bennük ) mindannyian elalszanak , tehát , nem tudja senki mikor lesz a második eljövetel ! amikor a vőlegény , az az JÉZUS jön , a kiáltásra ugyancsak mindannyian elindulnak . De akkor eszmélnek hogy nincs olaj a lámpásukban ! Mit tesznek ? Az okosakhoz fordulnak azzal , hogy adjanak nekik ... na de hogy adhatna egy ember egy másik embernek SZENTLELKET és hitet és szeretetet ??? Ezért azt mondják : Vegyetek magatoknak , menjetek ! Erre mit csinálnak a balgák , a világi gondolkodásúak ??? Vannak olyan balgák , és tényleg elindulnak éjfélkor a boltba hogy vegyenek olajat ! :) Nem votl akkor non stop ez világos ugye ? :) De persze mire visszaérnek már zárt ajtókat találnak ! De úgy gondolják ha kopogtatnak akkor majd beengedi őket JÉZUS . Kopognak is . Erre JÉZUS : Azt sem tudom kik vagytok , távozzatok Tőlem ti gonoszok ! ... Figyeld csak meg , látszólag minden ugyanaz , de a végén kiderül hogy semmi közük JÉZUSHOZ ... nem is volt soha ! Egész életükben kopogtatott JÉZUS a szívük ajtaján , de nem hallották a hangját , mert nem az Ő juhai voltak ahogy a János 10 elején mondja ! Hanem a hátulról beosonó farkasra hallgattak ! ... Mit jelent a János 10 eleje , ebből a szempontból ? - Azt hogy JÉZUS a jó pásztor . Aki nem az ajtón megy be az a sátán ! Az hogy nem az ajtón megy be hanem hátul oson be azt jelenti hogy az elméden át ! Aki az ajtón megy be az ajuhok pásztora : JÉZUS ! A jelenések könyvében van amikor erről beszél JÉZUS hogy Íme itt állok az ajtó előtt és kopogok ... ez azt jelenti hogy a szíved ajtaján ! Arra hív hogy térj meg ! ... Ajtót nyit a kapus , ajuhok pedig hallgatnak szavára : Ez azt jelenti hogy nem kérdezed ki az , nincs kételyed !!! Tudod hogy JÉZUS az és beengeded , és hallgatsz szavára , tehát beengeded , és megcselekszed az akaratát , " Legyen meg ate akaratod " ... Juhait nevükön szólítja és kivezeti őket : Ez azt jelenti hogy egy tökéletes szoros kapcsolatban vagy JÉZUSSAL , tökéletesen ismer , és te is őt , tudja a nevedet , erre utal ... egy idegennek nem tudod a nevét ! Miután valamennyi sajátját kiengedi , előttük megy , a juhok pedig követik Őt ,mert ismerik ahangját : Ez azt jelenti hogy keresztényként élsz , uyge erről beszél több helyen JÉZUS hogy aki nem követ engem a keresztjével mindennap , az nem méltó hozzám - a szeretet , ahit , ésa szenvedés útján kell követni JÉZUST ahogy Ő ment elöl a keresztúton ! És az Ó szöv.ben is van hogy Dávod kérdezi ISTENT hogy kivonuljunk ellenük ? Azt mondja ISTEN : Várd meg míg a körtefákon hallod a neszem , és akkor induljatok !!! És Dávidék letarolják az ellenséget , mert ISTEN megy elöl és aratnak !!! a juhok meg hallgatnak Rá , mert ismerik !!! Idgen után nem mennek , magyrán nem hallgatnak a sátánra ( farkasra ) mert ismerik JÉZUS hangját , és ami nem az az biztos a sátán , tehát arra nem figyelnek !!! Az idegen hagját nem ismerik ! ... Na most : aki hátulról megy be a sátán , ez az elme . Azért jön hogy lopjon , öljön , pusztítson ! a rossz hír hogy be tud menni a szívbe !!! Be tud jutni , de csak az elméden át ! Nem képes egyenest a szívedbe bejutni , csak JÉZUs , és Ő is csak akkor ha beengeded , mert szabd akaratot adott , nem tör rád ! De asátán az betörő , nem korrekt , hátulról közelít , és be akar törni a szabad akaratodon át a szívedbe , és át fog verni , mert sokkal intelligensebb , ha nincs védelmed ISTENTŐL , nem ismered ŐT akkor véged !!!!!!!!!! Át fog verni mert az elméden át akar bejutni a szívedbe és ő nem kopog !!! ISTEN hangjában van egy váratlanság , egy rácsodálkozás , és mindig jó érzéssel tölt el , szeretetet áraszt , békét , megerősít , hitet sugároz , felemel , erővel tölt el , szent örömet ad , satöbbi , míg a sátán, hátulról az elméden át jön , a gondolatodon át , ... ha már gondolkodnod kell hogy most ki szólt hozzám , a sáátn vagy JÉZUS , és kételyeid vannak , akkor maga a kétely a válasz hogy biztos nem ISTEN !!! Mert ott nincs kétely !!! Azt tudod hogy Ő az ! Mert ismered a hangját !!! ... ez a rész a Jánosból sokkal de sokkal mélyebb és egy örökkévalóságon át lehetne boncolgatni , de msot legyen elég ennyi . ... aztán még reagálok majd az igéidre , de előbb imádkozom és megkérdem JÉZUST mit lehet veled kezdeni , mert véged lesz mint a botnak ha meg nem térsz !!!
72/173 anonim válasza:
Vigyázz mert a farizeusok is állandóan kísértették JÉZUST , állandóan jeleket akartak , meg próbára tették , meg azt mondták ördög van benne , de mindig beégtek folyamatosan ! nem gyanús hogy ugyanazok történnek msot is ! megvádolták mikor kiűzte a gonosz lelket hogy bezebub segítségével tette ! de balgaságuk nyilvánvaló lett , mert a sátán a sátánt nem űziki , mivel nem érdeke , hanem hogy gyötörje az embert ! ...Tudom jól hogy mos ttéged is gyötör !! Tiszta ideg vagy , az egód a magasban , zaklatott vagy , nem tudsz mit írni , csak vádolni , a Bibliát nem érted ,össze vissza beszélsz ... belemagyarázol minden badarságot a Szentírásba ... hajjaj ! nem lesz ennek jó vége ... én meg szent örömtől kicsattanok , és minden tuti ! :)
73/173 anonim válasza:
Átkozott az imád amit mondasz és a szellem is átkozott amely vezet téged.
75/173 anonim válasza:
Ha nem térsz meg pokolra fogsz kerülni felfogod ? a sátán ott vádol benned ember !
76/173 anonim válasza:
Te fogsz a pokolba kerülni, illetve a gyehennába, meg a téged irányító gonosz szellem. Akit te szentléleknek hiszel.
77/173 anonim válasza:
Ugyan mit prófétál neked az a gonosz szellem?
78/173 anonim válasza:
Mit prófétál? Avagy nem jól mondom-e én, hogy egy süketnéma gonosz szellem az?
79/173 anonim válasza:
Ki fog csinálni idegileg ! Azt mondja az ige : Ne nyugodjék le a nap a haragotok felett , ne adjatok teret a sátánnak ! Elmondom neked hogy te gyűlölsz engem , úgy hogy nem is ismersz ! OK NÉLKÜL GYŰLÖLSZ ! Ahogy JÉZUSNÁL is volt ! Teljesen ki vagy , tudom !!! :) ISTEN kineveti az ellenségeit !!! Szóval ha nem bocsátasz meg nekem ( mellesleg a semmiért ) tehát továbbra is haragot táplálsz felém , akkor nagy bajba fogsz kerülni ! Mert ugyanis 2 kapu van amit ha kinyitsz a sátánnak , beözönlenek a démonok ! És meg is szállhatnak "csak" azért mert gyilkos vagy ! JÉZUS azt mondja : Azért jöttem hogy beteljesítsem a törvényt - Ha már csak haragszol , az gyilkosság ! Szóval az egyik kapu a : MEG NEM BOCSÁTÁS !!! Erre nagyon vigyázz mert ha lemegy anap így feletted , borzalmasan nehéz lesz kilábalni , ha egyáltalán sikerül ! Mert szét fognak gyötörni a démonok , és ha huzamosabb ideig nem térsz meg ebből az állapotodból , akkor meg is szállhatnak ! a másik kapu , természetesen az ezotéria kapuja , soha közöm nem volt ilyesmihez , amivel te vádolsz ! nevetséges ... a szakterületem az ördög ... értek hozzá , nem jó vele játszani , de te ráadásul nem élvezel védelmet ISTEN részéről , mert nincs benned a SZENTLÉLEK !!! vigyáznék a helyedben !
80/173 anonim válasza:
Ja hogy ez ilyen hisztis gonosz szellem.
Amúgy te rosszabb vagy mint az ezósok mert te felcímkézed istennek és szentléleknek azt a gonosz szellemet. A felelősséget csökkenti ha te ezt teljesen becsapva, jóhiszeműen teszed, ám aprobléma attól még fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!