Krisztus után 300-ban bevezetik a halottakèrt való imát. Jèzus nem tette ès nem tanította erre a követőit. Ez eretneksèg?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 22:06
91/173 anonim válasza:
Azt mondtad imádkozol és megkérdezed "jézust" hogy mit lehet velem kezdeni. Ugyan mit mondott az a gonosz szellem? Vagy nem ilyen gyors a felfogása?
Egyebként en nem téged utállak hanem a vallásos csaló szellemeket, meg az ő befolyásukat, de azt mindennél inkább.
92/173 anonim válasza:
most gondolkozom hogy miket írsz ... szerinted aki meghal az ennyi volt , nem is él tovább ??? akkor te megtagadod JÉZUST is !!! ... na figyelj : akik meghalnak vagy pokol, vagy Menny , vagy tisztítótűz . a pokolból nincs kiút , ezt tudjuk Lázár történetéből . a tisztító tűzből csak a Mennybe mehetsz , ez a jó hír , viszont nem leht túl jó ott , mert a bűneid iatt nem mehetsz egyenlőre a Mennebye csak ha megtisztultál ! mert " Nem léphet oda be bűnös ! A mgé rosszabb hogy a tistító tűzben nincs idő ! oda azok kerülnek akiket úgy ítélt meg JÉZUS hogy nem teljesn megromlott akaratuk van , de nagyon kötözöttek a bűnökből és bár ott már nincsenek démonok akik megkötöztek , de annyira beléjük ivódott a bűn hogy önmaguk , ismétlem önmaguk nem tudnak odamenni JÉZUSHOZ ! mert JÉZUS hívja őket hogy : Jöjjetek hozzám gyemrmekeim ! De a tisztitótűzben a bűntudat miatt lesütött szemmel 8 lélekben persze mert ott már nincs földi test ) nem tudnak odamnni mert nem érzik méltónak magukat 4 De a SZENTLÉLEK , JÉZUS lelke gyógyítja és tisztítja őket és egyszr csak életre kapnak és elindulnak JÉZUS felé és átölelik és egy örökkévalóságon át dicsőítik ŐT ! a Mennyben mind eközben nagy készülődés folyik , mert a Szentek közbenjárnak értünk , mert mi itt a földön a bűneink miatt koptt és gyarló imval rendelkezünk , meghallagt JÉZUS , de mennyivel inkább azokat , akiknek az imája szín tiszta a Mennyben - ezek a Szentek ! és ha például te rosszban vagy valakivel és békülni akar , akkor inkább egy akivel jóban vagy odajön hozzád és azt mondja : figyelj békülni akar , de nem szeretne ide jönni még hozzád mert nincs képe hozzá . ere te : ne is !!! de azzal akivel jóban vagy azon kersztül kommunikálsz az egyénnel aki ha eléd lépne lehet hogy egy pofon gazdája lenne . persze JÉZUS nem pofozkodik , de remélem egy parányit közelebb jutott hozzád az igazság ezzel a kissé árnyalt talán túl gyenge és földies hasonlattal .
93/173 anonim válasza:
Mondom en h hazugságot tanítasz először is ha bibliai világképet nézzük tisztítótűz NINCS.
Másodszor nem én vagyok a kérdező, csak úgy mellékesen.
Én úgy vélem hogy a tudat immateriális, de most nem ez a kérdés.
Hanem az, hogy a halottakhoz nem jó dolog imádkozni. Nincs a bibliában sehol halottakhoz mondott ima és a példáidban sincs sehol tényleges közbenjárás, csak te képzeled bele.
94/173 anonim válasza:
A jézusod még mindig nem ér rá dumcsizni veled?
95/173 anonim válasza:
Akkor most figyel j!!!!!!!!!!! Ezt mondja JÉZUS : Szeretlek és meghaltam érted ! Térj hozzám és elhalmozlak ajándékaimmal ! Még sokat kell tanulnod , ... figyelj rám nagyon , és kedves prófétámra ! Mert kiválasztott "edényem" ő nekem ! Bizony igazat beszél ! Azt mondja amit ÉN !!! Tedd le a sátán által benned felkorbácsolt egó hullámait és imádkozz Hozzám alázattal ! Légy türelmes és kitartó ! Édesanyám ellenés a Szentek ellen próbál gerjeszteni a gonosz lélek és folyton aljas támadásokat indít ellened , de nem csak ellened ! A Szentek közbenjárása igaz ! És üdvös dolog !!! Kérd a szent angyalok és az üdvözült Szentek közebnjárását , és olyan dolgokat fogsz tapasztalni , ami igen csak hasznodra és örömödre válik! Kérd hogy tanítsalak szeretni és imádkozni , kérj Tőlem engem értő és követő szívet ... és Én nem leszek fukar ! annyira szeretlek hogy ha e földi testedben meglátnál engem elporladnál egy pillanat alatt a szeretetem tűzétől ! Ezért nem láthat engem színről színre senki ! ... Térj meg ! íme itt állok az ajtó előtt és kopogok ! aki meghallja az Én hangom és beenged azzal együtt vacsorálok , és ő Velem !
96/173 anonim válasza:
tudom h nem te vagy a kérdező :)
97/173 anonim válasza:
na jó nem tudom de gondolom , viszotn amit prófétáltammsot az teljes en JÉZUSTÓL van ... gondolkozz el !
99/173 anonim válasza:
:( sajnos lehangoló leszek: kár hogy ez egy démon...
100/173 anonim válasza:
tudod mi lesz ate veszted ? ha nem térsz meg . hogy nem istenben hiszel hanem egy általad megalkotott torz istenképben ! és ezt a képet viszont valóban a sátán és romlott angyalai hozták létre a te szabad akaratoddal közösen ! ez ate felelősséged !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!