Krisztus után 300-ban bevezetik a halottakèrt való imát. Jèzus nem tette ès nem tanította erre a követőit. Ez eretneksèg?
18%,63%.Anyira zavaros ès egymást sèrtegető a párbeszègetek,hogy mar ,hogy keresztènynek nevezitek magatokat,az túlzás.
Biblia alátámasztás nèlkül egymást derogáljátok.
Isten szava nèlkül kifejezitek melyik van Sátántol.
Maga ez a vita,van a Sátántol.
A biblia az igaz bíró nem pedig a mi elmènkben megszületett erőfeszitèsek.
Nincs bibliai ismeret,nincs akarat a használatára,önmagatok bírói vagytok,így ez jól is volna,ha mást nem itèlnètek magatoktol,csak a bibliábol kellene itèlni.
Jèzus beszèlt így az emberekkel?
Nem!
Jèzus sajnálta őket!
Ti sajnáljátok egymást?
Nem.
Addig nem amíg tudatlanul egymást Sátán emberènek tartjátok.
Amíg nem az igaz bírót a bibliát hívjatok segitsègül addig önkènyesen nevezitek magatokat Jèzus igaz követőinek.
Elsősorban mi magunkat kell tegyük Jèzus követőinek,ès azután másokat.
Akkor elmondom neked kérdező hogy sehol nem neveztem magam kereszténynek. Mert csak voltam keresztény. De amig az voltam, eléggé forgattam a bibliát.
És ha gondolok valamit, akkor azt fogom mondani.
Egyébként Jézus az ördögtől valónak nevezte a farizeusokat. Meg a templomi kufárokat is ostorral kergette ki.
108 ."Csak voltam keresztèny"
Akkor nincs amit beszèljünk,sem Jèzusrol sem az Isten szavátol.
De itt el kell válaszuk a keresztènysèget az ál keresztènytől.
Sőt Jèzust követjük, vagy csak állitjuk,hogy Jèzust követjük?
Használjuk Isten szavát vagy nem?
Idèzünk belőle,a rèszt ès vers számot kiírva vagy nem idèzünk pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!