Ha keresztény létetekre homoszexuális fiatok születne kitagadnátok?
62-es
1.Ahogy már a korábbi válaszomban is olvashattad, én például keresztény, és meleg is vagyok.
2.Szólj ha tévednék,
de Jézus nagyon sok mindent máshogy, mondott mint például Mózes.
3. Többek közt azt, hogy a szeretet a fő parancs, és hogy a szeretet Istentől való. Akkor az, hogy is van, hogy két férfi tud egymásba szerelmes lenni. Ezek szerint, van olyan szeretet, ami nem Istentől, hanem Lucifertől való?
Ja, és bár már korábban is írtak erről, de azért olvasd el, egy cikkben is.
A hozzáértőktől szeretném megkérdezni, hogy akkoriban amikor a fenti Bibliai részek íródtak, mennyire volt egységes a házassági fogadalom, és mennyire volt egyetértés abban, hogy mi a hűtlenség?
Úgy tudom voltak olyan korok, mikor a fiatal férfiakat úgymond "használták" a férfiak nő hiányában is, vagy feleség mellett (nem másik nővel csalta, tehát hűséges maradt). Úgy ahogy hetero férfiak és nők használtak/használnak erre a célra más embereket, állatokat és eszközöket, ami ilyen értelemben valóban elítélendő lehet. Miért nem lehet, hogy erről írnak itt? Hogy ne élje ki valaki a testi vágyait valakiben akit eszköznek használ erre?
Ha ma valaki házasságban él és emellett valamilyen eszközt használ a kielégülésre, azt még nem tekintjük megcsalásnak. Talán akkoriban annyira tárgyiasítva voltak azok a férfiak akiket erre a célra használtak, hogy külön figyelmeztetni kellett az őket használó férfiakat arra, hogy ez ugyan olyan bűn, mintha másik nővel tennék. Miből derül ki az, hogy itt két férfi szeretetből történő testi kapcsolatáról lenne szó?
Jaj már ennyi szentfazekat....
Szp72 hidd csak el hogy minimum 10 % a meleg az embereknek. Szerintem van az több is csak a többségük nagyon titkolja. Egy felvállalós melegre jut vagy 5-10 akiről nem is sejti senki. Régen rólam se tudta senki csak az a sok fiú akivel lefeküdtem 😂😂😂 és most is csak azok tudják akik fontosak.
Én legalább merek ÉLNI...
60
"10%-os homoszexualitást az én személyes tapasztalatom mindenesetre nem támasztja alá. S aki ebben hazudik hazudik másban is."
Van 15% is és pont hogy te hazudsz, bár belőled azt is kinézném hogy lapos föld hívő vagy.
@ Szp72 hidd csak el hogy minimum 10 % a meleg az embereknek.
Honnan tudod ezt a számot? Mindenkit megkérdeztél? Valaki mindenkit megkérdezett? Engem még nem kérdezett senki. Lehet, hogy vannak körök, ahol ez a szám magasabb, az is lehet bizonyos liberális degenerált szellemű közegben járványszerűen terjed.
Meggyőződésem, hogy egy egészséges légkörű, Istenben komolyan bízó körökben ez ritkán fordul elő.
@ Van 15% is és pont hogy te hazudsz, bár belőled azt is kinézném hogy lapos föld hívő vagy.
Rossz emberismerő vagy, mert egyáltalán nem vagyok lapos föld hívő. Ha az emberismeretben ennyire tévedsz, könnyen lehet, hogy a számot illetően is, mert nem a józan tárgyilagosság vezérel, hanem szubjektív elképzeléseid, amit kivetítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!