Keresztény férfinek szabad felvenni nyáron jóval comb fölé érő, nagyon rövid sortot?
"Szerintem alkalomtól függ. Strandra bégül is elmegy. Máshova nem vagyon."
Tudok írni. Na még egyszer: Strandra elmegy, máshova nem nagyon :))
Én ilyen sortra gondoltam:
A barátaim vették ajándékba. De a családomnak nem tetszik, nem akarják, hogy utcán viseljem. Én szívesen felvenném utcára is, mert könnyű, kellemes viselet.
Ház szerintem szörnyen ízléstelen. Gyanítom azért kérdezted, hogy keresztényként túl erkölcstelen-e, és vágyakat ébreszt a nőkben, de megnyugtatlak, a zokni-szandál kombináció mellett ez a második legjobb fogamzásgátló módszer. XD
Max strandra, vagy sportoláshoz tudnám elképzelni, máshova nem. Mondjuk ez még nem vészes annyira, ennél durvábbak is vannak, de szerintem inkább hanyagold.
Nem szabad, mert az paráznaság, ahogy a nőknek sem lehet fedetlen fővel és boka felett végződő szoknyában (vagy bármilyen nadrágban) az utcára lépni. Ugyanez vonatkozik smink vagy rúzs viselésére, azt csak otthon, négy fal között szabad használni.
Üdvözlettel,
Pajor András atya,
Budapest-Herminamezői Szentlélek plébánia
06 1 251 1359
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!