Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha keresztény létetekre...

Ha keresztény létetekre homoszexuális fiatok születne kitagadnátok?

Figyelt kérdés

2018. jún. 30. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/159 anonim ***** válasza:
74%
Nem, az én hitemben nem jelent problémát a homoszexualitás.
2018. jún. 30. 23:05
 2/159 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Ha kitagadnám az nagyobb bűn lenne mint a melegség. Megpróbálnám elfogadni.
2018. jún. 30. 23:38
 3/159 anonim válasza:
4%
Nagyon megviselne, az biztos. Ez határeset, jelen pillanatban nem tudnám megmondani. Viszont, ha transzi, akkor öngyilkos lennék, egyszerűen nem tudnám elviselni.
2018. júl. 1. 00:14
 4/159 anonim ***** válasza:
84%

Miutan a keresztenyseg szerzett tulajdonsag, es barmikor megvaltoztathato, a homoszexualitas pedig veleszuletett tulajdonsag es nem valtoztathato meg, ezert a kerdes szamomra ertelmezhetetlen.

A gyerekemet soha, semmilyen korulmeny miatt nem tagadnam meg. Mert a GYEREKEM.

2018. júl. 1. 01:08
 5/159 anonim ***** válasza:
42%

Nem betegség - ezt jobb, ha tudod. Betegségből meg lehet gyógyulni, vagy legalább van esély rá - ebből meg nem.

Ez hasonló, mintha a nyomorék gyerekedet vágnád ki, mert hogy képzeli azt, hogy nem tud futni.

Persze más dolog az, ha azt kéred tőle, hogy ne hozzon a házadba senkit. Ez még normális.

2018. júl. 1. 01:42
 6/159 anonim ***** válasza:
9%

Még annyit, hogy "parázna gyerek" nem nagyon van nálunk, mivel igen ritka a gyerekházasság mifelénk, és ezt csak házas ember tudja elkövetni.

Ha meg arra gondolsz, hogy a barátnőjével nem szeretkezhet a fiad a saját szobájában, azt megteheted ugyan, de nem valami szép dolog tőled.

2018. júl. 1. 01:53
 7/159 anonim ***** válasza:
26%

nem, de úgy érezném, hogy megbuknék, mint apa. Szerintem a homoszexuális embereknél a szülők a felelősek.

Láttam egy statisztikát pl hogy a legtöbb homokos apa nélkül nőtt fel (én is, de mégsem vagyok az, ez nem rosszindulat volt)

Nincs gyerekem, nem is lesz, de magamra vállalnám a felelőséget.

2018. júl. 1. 02:12
 8/159 szp72 ***** válasza:
25%

@ Nem betegség - ezt jobb, ha tudod.

Nem? Nos ez egy ferde hajlam. Egy nem normális irányultság. Egy perverzió, akárcsak a szadizmus vagy a pedofilia, a hullák vagy állatok iránt vonzodók.

@ Betegségből meg lehet gyógyulni, vagy legalább van esély rá - ebből meg nem.

Van fogalmad milyen hülyeségeket beszélsz? Vannak betegségek, amiből meg lehet gyógyulni vannak amelyekből nem. Egyébként vannak gyógyult homoszexuálisok.

@ Ez hasonló, mintha a nyomorék gyerekedet vágnád ki, mert hogy képzeli azt, hogy nem tud futni.

Az ellenkezőjét írtam, ha tudnál olvasni. Beteg gyerekemet nem vágnám ki, akkor se ha mozgássérült, akkor se ha ferdehajlamú.

@ Még annyit, hogy "parázna gyerek" nem nagyon van nálunk, mivel igen ritka a gyerekházasság mifelénk, és ezt csak házas ember tudja elkövetni.

Neked úgy látszik egy külön szóhasználatod van. Én mindenesetre a mai általános értelemben használom, miszerint a paráznaság alatt a nemiséggel való visszaéléseket értjük. Amiről te beszélsz az a házasságtörés.

@ Ha meg arra gondolsz, hogy a barátnőjével nem szeretkezhet a fiad a saját szobájában, azt megteheted ugyan, de nem valami szép dolog tőled.

Hát igen én ilyen maradi vagyok. Ha már paráználkodik legalább ne otthon csinálja. Gondolom ha neked olyan fiad lenne, aki kecskékre van rákattanva, te azt is megengednéd.

2018. júl. 1. 02:27
 9/159 szp72 ***** válasza:
17%

@ Szerintem a homoszexuális embereknél a szülők a felelősek.

Én nem vagyok szakértője a kérdésnek, de én is így hallottam. Legtöbb esetben bizonyára ez is közre játszik. Mindenesetre a legjobb családokban is előfordulhat tragédia, megpróbáltatás. Kívánom, hogy minden szülő legyen normális, s ne legyen homoszexuális gyereke. Szörnyű tragédia lehet.

2018. júl. 1. 02:44
 10/159 anonim ***** válasza:
86%

"Egy nem normális irányultság."

Hát... jó kérdés. Mivel ez az emberiségnél teljesen stabil 10%, és minden állatnál is teljesen stabil %, ezért nem biztos, hogy abnormálisnak nevezhető. Mondjuk ezen lehet vitatkozni, az igaz.

"Egy perverzió"

Nem. Ezzel nem árt senkinek.

"Vannak betegségek, amiből meg lehet gyógyulni vannak amelyekből nem."

Minden betegségből van LEHETŐSÉG meggyógyulni. Van olyan betegség, amelyikből magadtól nem tudsz meggyógyulni, és jelenleg még gyógyszert sem ismerünk. De attól még létezhet, mint ahogy sok olyan betegség van ma, ami régen nem volt gyógyítható.

A homoszexualitásnál viszont olyan mélységben kellene belenyúlni a személyiségbe, hogy az is kérdés, utána ugyanaz az ember maradna-e, vagy át kellene programozni a fél agyát?

"Egyébként vannak gyógyult homoszexuálisok."

Nem, nincsenek.

Kínában próbálják "gyógyítani" őket, és ott rendszeresen belehalnak néhányan ebbe a "gyógyításba". Nyilván, ha pl. elhatározás kérdése lenne, akkor sokan feladnák. Tényleg van köztük ott sok, aki megpróbálja feladni - de NEM SIKERÜL neki. Az irányultság nem változik meg soha. Csak azt lehet elérni, hogy ne szexeljen. Az meg - szerintem - embertelenség, ha erre kényszerítik.

"Az ellenkezőjét írtam, ha tudnál olvasni."

Csak példának írtam. Te is jó lenne, ha tudnál olvasni.

"külön szóhasználatod"

Ahogy a Biblia írja. Ott a házasságtörést jelenti.

"aki kecskékre van rákattanva"

Az már tényleg perverzió, és ártalmas. Azt nem kell hagyni.

2018. júl. 1. 02:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!