Ha keresztény létetekre homoszexuális fiatok születne kitagadnátok?
"Szerintem a homoszexuális embereknél a szülők a felelősek."
Én is hallottam már ilyet, hogy pl. a különösen termékeny anyáknál nagyobb az esély erre - de ez még nem bizonyított, és szegény anya nem is tehet róla.
Úgy néz ki, hogy neveléssel ezt nem lehet befolyásolni - max. azt, hogy mennyire könnyen jön elő a hajlam. De attól még 10% lesz, ha fejreállnak is. Legfeljebb azt lehet elérni, hogy akiben kisebb hajlam van erre, az nem meri soha előhozni ezt a vágyát.
"Ha keresztény létetekre homoszexuális fiatok születne kitagadnátok?"
Ilyen nincs, mivel a homoszexualitás nem genetikai betegség. Tudom, erre sok bibliagyűlölő és álkeresztény ugrani fog, de majd figyeljétek meg, hogy egyikük sem fogja a felelős géneket megnevezni, csak anyázni fognak:) Ugye tudjátok, hogy az egypetéjű ikreknél elenyésző az, hogy mindketten egyszerre legyenek homoszexuálisak. Ez pedig bizonyítja, hogy nem genetikai betegség. Persze a Biblia írja, ami a szívemen az a számon (csak nem így). Egy álkeresztény nem tud kitartani a Biblia mellett, neki az LMBTQ-lobbi tanait kell hirdetnie.
Mindenki heteronak születik. Normális nevelést és életkörülményeket kap, így nem válik homoszexuális a gyerekem. Ha valamilyen oknál fogva mégis homoszexuálissá válna, akkor elvinném pszichiáterhez és kigyógyulna.
Búcsúzom, minden jót kérdező!
"Betegség?" -Hát ti biztosan jobban tudjátok mint pl Prof. Czeizel Endre orvos-gnetikus. És a többi szaktekintély aki megszólalt a témában.
"Olyan nincs hogy annak születik." - Bocsi de csak olyan van. A terhesség egy konkrétan behatárolható időpontjában alakul ki a szexuális orientáció egy adott hormon jelenlétének mértéke alapján. Olvass utána.
(csak zárójelben, ha betegségnek tartjátok annál rosszabb. A betegbe nyilván jól bele kell még rúgni egyet, hadd érezze a törődést. Ezt tanultuk Jézustól, ugye?
Kedvencem:" Tudom, erre sok bibliagyűlölő és álkeresztény ugrani fog, de majd figyeljétek meg, hogy egyikük sem fogja a felelős géneket megnevezni" Czeiezel bácsi megtette, bocsi. csak az egyik interjúja a sok közül. https://www.youtube.com/watch?v=9ScSpuVbn14 persze akkor Ő is meg én is "bibliagyűlölő és álkeresztény" vagyok. Jabocs, Ő nem keresztény de legalább a legnagyobb genetikus szaktekintély az országban (talán ezzel nem vitatkoztok Ti sem). Jahogy ez sem számít mert libsilobbiblablabla...
Gyógyítható: Nyílván, mint minden érzelem. Vannak megfelelő szerek amik módosítják a tudatot a megfelelő irányba. Zombit lehet csinálni bárkiből. Illetve ugyanez megoldható vallásos hittel is, csak ez meg ugye elfojtás nem gyógyulás. Kinek mi számít "gyógyulásnak".
Nem a neveltetésen múlik. Amit neveléssel el tudsz érni az az, hogy beleraksz egy gátat ami elkíséri egész életében és szépen lassan felőrli. Az úgy látom szerintetek jó is lesz.
Lehet dobálózni olyanokkal, hogy így hallottam úgy hallottam dögöljenek meg de legalább utána kéne nézni...
A kerdesedben elegge megdolt hazug propaganda rejtozik.
Egy komolyabb tudomanyos munkaban vizsgaltak az emberek szexualis orientaciojanak a jellemzoit es egyaltalan nem jellemzo, hogy azok a gyerekek vagy tinedzserek akik homoszexualisnak tartjak mqgukat, hosszabb tavon is megmaradnak az identitasukban. Mar reg megdolt az a mese, hogy valaki melegnek szuletik es egesz eleten at az is marad amit egy gen vagy valamilyen betegseg okoz. Nincs ra tudomanyos bizonyitek. A szexualis orientacio a melegek donto tobbsegenel az eletuk folyaman megvaltozik es csak nagyon kis szazalek marad meg egesz eleten keresztul melegnek.
Mivel ilyen nagy aranyban keplekeny a nemi iranyultsag ezert semmi nem tamasztja ala, hogy fix biologiai adottsagrol lenne szo, epp ellenkezoleg, inkabb kulso kornyezeti-tarsadalmi-kulturalis es csak elenyeszo reszben biologiai befolyas van hatassal erre a "viselkedesre".
Sokat mond, hogy rövidebb idő alatt válaszolsz mint ameddig a videó megtekintése tartana, tehát nem hallgattad végig.
Lehet a doktor ural propagandával vádolni de akinek genetikai problémája va valamiért mégis hozzá fordul hazánkban. Mindenki azt gondol amit akar, csak azért linkeltem be, hogy ne hivatkozzatok tudományra, mert a videó a tudomány jelenlegi állását prezentálja...
Jézusom egyesek itt mennyire buták, kezdjük ott miért mosod össze a homoszexualitást a pedofíliával ami bűncselekmény börtön jár érte, a másik meg hogy az egyik fél beleegyezése nélkül történik
"Mindenki heteronak születik. Normális nevelést és életkörülményeket kap, így nem válik homoszexuális a gyerekem."
Akkor hogy lesz homokos? Két meleget lát aztán bebuzul? Ugye ezt te se gondoltad komolyan.
Jöttök itt a "propagandával" de nem tudtok normálisan válaszolni a kérdésemre.
Én csak annyit kérdeztem kitagadnátok vagy sem nem azt hog mit ettetek hétfő reggel.
"Mindenki heteronak születik."
Én ezzel óvatosabb lennék álkeresztény létedre, mert sokak szerint pedig mindenki ateistának születik.
Természetesen mind a kettő állítás ugyan olyan ostobaság.
Feltételezem egy újszülött fiú csecsemő nem azon morfondírozik, hogy miként "húzzon meg" meg egy helyes újszülött kislányt.
Belegondolva jobban, egy újszülött csecsemőnek ilyen szexuális identitást adni milyen perverz dolog már.
@ Prof. Czeizel Endre orvos-gnetikus. És a többi szaktekintély aki megszólalt a témában.
Pont ennek az emberkereskedőnek és köztörvényes bűnözőnek, aki közvetlenül is érintett a homoszexuális utódban, pont az ő szakértelmét fogom alapnak tekinteni.
@ És a többi szaktekintély aki megszólalt a témában.
Nos én például hiszek dr. Joseph Nicolosinak
És igen van egy homoszexuális politikai lobbi, akika degenerált hülyeségeikkel manipulálják a köztudatot.
@ Mivel ez az emberiségnél teljesen stabil 10%
Én abszolút nem hiszek ebben a számban, ezt is csak a meleg lobbi terjeszti. Az én népes rokonságomban ez 0% és jóval tágasabb ismeretségi körömben is igen alacsony. Lehetséges, hogy vannak degeneráltabb társadalmi csoportok, ahol magasabb ez a százalék. Mindazonáltal, hogy mi a normális és az egészséges nem az dönti el hogy hány százalékban van jelen a társadalomban. Ma szinte mindenkinek vannak rossz fogai, ennek ellenére az egészséges fogak a normálisak.
Hogy ahomoszexualitás abnormális ezt mindenki látj, aki egy kicsit elfogulatlan. A nemiség egyszerűen nem homoszexualitásra való, ott valami fordítva van bekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!