Ki találta ki a Szentháromságot, és miért?
Mivel én írtam a 137. hozzászólást, ezért nekem szólt...
De megjegyzem, hogy azt a böngészőbe kellene beírni, mivel konkrét cím, nem pedig a keresőbe. Na de nem mintha nagyon érdekelne.
142.Sajnos az igazság nem érdekel tégedet most sem,mint máskor.
Pedig Jézus azt mondta,hogy az "Igazság szabadokká tesz"
"a te igéd igazság" abban a linkben mind igazak vannak kibontva,amit a biblia cáfol.
Balinhun találta meg a pogányoktol 325-ben azota ő is él,és a háromság is.Csak az igazság halott az ő szemében.
Ugyan is a biblia egy Egyedüli Itenről beszél,és nem Atya Istenről,Fiú Istenről,Szentlélek Istenről.
Ha mégis valaki a bibliában talál egy ilyen feljegyzést,megkérem idézze.
Idézd három istent hol ir a biblia?
Atya Isten,Fiú Isten,Szentlélek Isten.
"Idézd három istent hol ir a biblia? "
Hol ír három Istenről a Szentháromság?
Szomorú, ha valaki annyira tudatlan, hogy még arról sem tud semmit, amibe beleköt.
Csak hogy tiszta legyen, a Szentháromság EGY Istenről tanít. Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek mind ugyanazon EGY Isten megnyilvánulásai.
147.Hogy is tudsz ilyen abszurdum lenni?
Annyit még az elsőosztályos is tud,hogy a három az nem egy az egy nem három.
Továbbá az Atya Isten,Fiú Isten,Szentlélek Isten ez három ,még akkor is ha a nyelvtant és az irodalmat meghamisitod.
A nevében is benne van amit te csürsz /csavarsz,hol egy van hol három.
Hát hol ir ilyet a biblia?
Én elhiszem,hogy a bibliát szokás szerrint a hazug tantétel miatt meghamisitod de légyszives a magyar nyelv és irodalomnak hagyjál békit.
Miért kell forgatni három van,majd egy van?
A démonok itt dugták a fejedbe a csalást és a zürzavart,hogy ne tud értelmesen kimagyarázni magyar nyelven magad.
Soha nem tudsz jőni égy konkrét biblia versel,csak egyes verseket beleerőszakolsz a magyarázatodba aminek semmi köze a háromsághoz.
149.Most egy Istent mondasz.
. De ha megkérdezem szent szellem isten-e? Azt feleled az stb.
Ott buktatsz az Atyának három megnyilvánulása:Az Atyának annyi megnyilvánulása van pontosan amenyire szüksége van az akarata megvalósítására az/az végtelen és nem három.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!