Ki találta ki a Szentháromságot, és miért?
"204.Hiába cáfolok már a 100 ezredikszer,ha a bibliát félremagyarázva használod a háromság érdekébe,és aztán még ott sem vagyunk ahol az elején.
Egyszer sem tudtál cáfolatot hozni, ha megtetted másold be. :)
"Te hiszed a tisztítótűzet,poklot ami nincs és a Szentháromság többi hamis tanait amit a biblia nem is említ az apostolok távoltartották magukat töle,sőt egyes dolgokat halálos bünnek neveztek."
Idéznéd kérlek, azt a mondatomat, ahol a tisztítótűzről beszéltem és azt mondtam, hogy bizonyítottam is a Biblia által? Versekkel alátámasztottam, és írva idéztem ezeket a szavakat neked? Kérlek tedd meg. A többit pedig a 40. alkalommal írtam le. :)
"Nem kell válaszoljak mert én nem tudok olyan pontasan cáfolni mint a biblia amit Isten,Jézus és az apostolok irtak,amik ellent mondanak a te silány állitásaidnak."
Idézd a verset/verseket. :)
"A félremagyarázott állításokat nincs miért cáfolni,mert az csak üresjárat."
Mivel magyaráztam félre mit? Igehelyeket írtam ki a Bibliából, félre magyaráztam a Bibliával a Bibliát? :)
211."Mivel magyaráztam félre mit?"
Nem elég alapból,amikor azt mondod ,hogy egy Isten van,de azért az Az Atya is Isten,a Fiú is Isten,a szent szellem is Iste.
Te Irod le mind a háromra,hogy istenek,és te mondod,hogy egy Isten van.
Jössz azzal,hogy igen az Atyának három tulajdonsága van.
Az Atyának több millió tulajdonsága van.Miért van szüksége csak a fenti kettőre,amikor a neve azt jelenti,hogy"azzá vállok,amivé válni akarok".Ez azt jelenti,hogy számtalan tulajdonságot visel.
Mikor alapból a bibliát ily módon kezeled és érted,kitud már veled egy egészséges vitát folytatni.
Az milyen vita,hogy erősködsz a hamis Szentháromság tanábol oly annyira,hogy a bibliai bizonyítékokat amit irok,Figyelembe se veszed,és ha igen akkor más értelmét adsz neki.
Aki nem vitatkozni, provokálni, hanem tanulni és megérteni szeretne, javaslom ezt az olvasmányt. Kell tudni hozzá olvasni (45 oldal), és szövegértésből sem árt legalább a jó szint:
Tóth-Simon Károly:
A SZENTHÁROMSÁG TITKA
infaustus.files.wordpress.com/2013/10/haromsag.pdf
214.Azt nem èrtem,ha a háromság nincs a bibliában akkor mi köze van a bibliában alapuló vitákhóz.
Ès mèg, hogy titok?Jèzus az övèinek soha nem beszèlt titokban.
Minèl tovább a turpisság felszínre kezd jönni.
216.Okos feltaláló vagy!
Azt nem tudom miért nem találtad fel az ősapáddal eggyütt 325-ben, Nagy Konstantin pogány tanitoddal.
Legalább megismerhetted volna az eredeti pogány szokásokat,jobban mint így a távlatokbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!