Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki találta ki a Szentháromságo...

Ki találta ki a Szentháromságot, és miért?

Figyelt kérdés

#Szentháromság #ki találta ki.
2017. aug. 11. 14:42
 211/219 anonim ***** válasza:
48%

"204.Hiába cáfolok már a 100 ezredikszer,ha a bibliát félremagyarázva használod a háromság érdekébe,és aztán még ott sem vagyunk ahol az elején.

Egyszer sem tudtál cáfolatot hozni, ha megtetted másold be. :)

"Te hiszed a tisztítótűzet,poklot ami nincs és a Szentháromság többi hamis tanait amit a biblia nem is említ az apostolok távoltartották magukat töle,sőt egyes dolgokat halálos bünnek neveztek."

Idéznéd kérlek, azt a mondatomat, ahol a tisztítótűzről beszéltem és azt mondtam, hogy bizonyítottam is a Biblia által? Versekkel alátámasztottam, és írva idéztem ezeket a szavakat neked? Kérlek tedd meg. A többit pedig a 40. alkalommal írtam le. :)

"Nem kell válaszoljak mert én nem tudok olyan pontasan cáfolni mint a biblia amit Isten,Jézus és az apostolok irtak,amik ellent mondanak a te silány állitásaidnak."

Idézd a verset/verseket. :)

"A félremagyarázott állításokat nincs miért cáfolni,mert az csak üresjárat."

Mivel magyaráztam félre mit? Igehelyeket írtam ki a Bibliából, félre magyaráztam a Bibliával a Bibliát? :)

2018. júl. 17. 17:27
 212/219 anonim ***** válasza:
0%

211."Mivel magyaráztam félre mit?"

Nem elég alapból,amikor azt mondod ,hogy egy Isten van,de azért az Az Atya is Isten,a Fiú is Isten,a szent szellem is Iste.

Te Irod le mind a háromra,hogy istenek,és te mondod,hogy egy Isten van.

Jössz azzal,hogy igen az Atyának három tulajdonsága van.

Az Atyának több millió tulajdonsága van.Miért van szüksége csak a fenti kettőre,amikor a neve azt jelenti,hogy"azzá vállok,amivé válni akarok".Ez azt jelenti,hogy számtalan tulajdonságot visel.

Mikor alapból a bibliát ily módon kezeled és érted,kitud már veled egy egészséges vitát folytatni.

Az milyen vita,hogy erősködsz a hamis Szentháromság tanábol oly annyira,hogy a bibliai bizonyítékokat amit irok,Figyelembe se veszed,és ha igen akkor más értelmét adsz neki.

2018. júl. 18. 19:30
 213/219 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem válaszoltál egyetlen kérdésemre sem. :) Erőltesd meg magad picit.
2018. júl. 18. 21:58
 214/219 anonim ***** válasza:

Aki nem vitatkozni, provokálni, hanem tanulni és megérteni szeretne, javaslom ezt az olvasmányt. Kell tudni hozzá olvasni (45 oldal), és szövegértésből sem árt legalább a jó szint:

Tóth-Simon Károly:

A SZENTHÁROMSÁG TITKA

[link]

infaustus.files.wordpress.com/2013/10/haromsag.pdf

2018. júl. 25. 12:09
 215/219 A kérdező kommentje:

214.Azt nem èrtem,ha a háromság nincs a bibliában akkor mi köze van a bibliában alapuló vitákhóz.

Ès mèg, hogy titok?Jèzus az övèinek soha nem beszèlt titokban.

Minèl tovább a turpisság felszínre kezd jönni.

2018. júl. 25. 19:25
 216/219 anonim ***** válasza:
100%
Én találtam ki tegnap, csak azt nem értem hogy 1 éve miként kérdezhettek akkor rá???
2018. júl. 26. 12:06
 217/219 anonim ***** válasza:
51%

216.Okos feltaláló vagy!

Azt nem tudom miért nem találtad fel az ősapáddal eggyütt 325-ben, Nagy Konstantin pogány tanitoddal.

Legalább megismerhetted volna az eredeti pogány szokásokat,jobban mint így a távlatokbol.

2018. júl. 28. 17:26
 218/219 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a bókot, de valószínűleg nem büszkélkedhetem császári felmenőkkel. Gondolom számodra az is hihetetlennek fog hangozni, hogy nem vagyok 1700 éves, hogy az említett személytől tanulhattam volna. Vagy a matekkal állsz hadilábon, vagy a józan ésszel. Bár úgy sejtem, hogy mind a kettővel.
2018. júl. 28. 17:58
 219/219 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem tudtok válaszolni?
2021. febr. 14. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!