Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki találta ki a Szentháromságo...

Ki találta ki a Szentháromságot, és miért?

Figyelt kérdés

#Szentháromság #ki találta ki.
2017. aug. 11. 14:42
 201/219 anonim ***** válasza:
100%
13%-os kár a szavaimért tudom, de olvastad egyáltalán azt, amit leírtam neked?
2018. júl. 14. 17:39
 202/219 anonim ***** válasza:
0%
201.Hát nem vetted észre,hogy reagáltam rá? Vagy nem is figyelsz?
2018. júl. 14. 18:12
 203/219 anonim ***** válasza:
100%
13%-os épp ezt írom, hogy ha nem igaz szerinted, amit oda leírtam az a te hiányosságod. :) Ez a Bibliában van leírva, értsd ahogyan szeretnéd, amit leírtam az azt jelenti amit leírtam. xD
2018. júl. 15. 08:01
 204/219 anonim ***** válasza:
100%
U.I.: Ha nem ezt írja cáfold meg Bibliai versekkel alátámasztva. !!!HA!!! !!!EZ nem megy akkor nincs cáfolatod sem!!!
2018. júl. 15. 08:02
 205/219 anonim ***** válasza:
0%

204.Hiába cáfolok már a 100 ezredikszer,ha a bibliát félremagyarázva használod a háromság érdekébe,és aztán még ott sem vagyunk ahol az elején.

Te hiszed a tisztítótűzet,poklot ami nincs és a Szentháromság többi hamis tanait amit a biblia nem is említ az apostolok távoltartották magukat töle,sőt egyes dolgokat halálos bünnek neveztek.

Nem kell válaszoljak mert én nem tudok olyan pontasan cáfolni mint a biblia amit Isten,Jézus és az apostolok irtak,amik ellent mondanak a te silány állitásaidnak.

Ha tudok is csak őket ismétlem.

A félremagyarázott állításokat nincs miért cáfolni,mert az csak üresjárat.

2018. júl. 17. 08:34
 206/219 anonim ***** válasza:
100%
#205 Balinhunért feláldoznád az életedet? Természetesen a kérdés költői, hiszen annyi gyűlölet van benned is, hogy a hozzászólásaidból árad a megvetés, arrogancia, harag, és gyűlölködés. Mivel a válasz egyértelműen nem, nem áldoznád fel az életed érte, innentől kezdve, teljesen mind1, hogy igazad van e a Biblia értelmezését kapcsolatban, mindenképpen elkárhozol.
2018. júl. 17. 11:04
 207/219 anonim ***** válasza:
46%

206.Megnevetettél!

Ti mint akik a bibliát feláldozzátok a háromság hamis tanáért,mindsem életeteket adnátok érte(mert Isten szava),te teszel költői kérdést.

Jézus azt mondta"ki nem velünk ellenünk".

Jézus azt is mondta"nincs annál nagyobb szeretet, mint aki életét adja a testvéreiért"

Én teszek egy Jézushoz hasonló kérdést.

Te feláldoznád az életedet Balinhun-ért akivel a háromságban testvérek vagytok?

Én azt mondom nem érdemes,mert mindketten hazugságban éltek,és a hazug a hazugot nem válthatja meg.

Még az igaz sem válthatja meg a hazugot csak egyedül Jézus.

Én Örülök,hogy van hitetek,de,hogy hazugságban hisztek annak nem.

Pál azt mondta:"Van bennük Isten iránti szeretet,de nem a pontos ismert szerint".

2018. júl. 17. 11:39
 208/219 anonim ***** válasza:
100%

#207 Ki mondta, hogy egyetértek Balihunnal? A te írásodat megláttam, és arra válaszoltam. Szégyenteljes, hogy hazugságokat találsz ki, és azonnal személyeskedni kezdesz, és másokat ismeretlenül azonosítasz bárkivel, vagy bármihez.

Továbbra is fentáll a helyzet, ha azért sem vagy képes az életed adni, akivel egy internetes fórumon nem értesz egyet, akkor hogyan adnád az életed, egy olyan emberért, aki téged vagy a családod bántja? Elfogsz kárhozni, és ezt a Biblia írja, a Biblia nem én. Ezt tudnod kell, ha valaha is olvastad a Bibliát. Gyűlölettel van telve a szíved.

2018. júl. 17. 12:34
 209/219 anonim ***** válasza:
46%

208.Az a szégyentelyes,hogy te azonositasz engemet!

.

. végeztem!!!!!

2018. júl. 17. 15:07
 210/219 anonim ***** válasza:
100%
Én? Ember, legyen már esze. Nézze már meg a hozzászólásait. Még a legelfogultabb bíróság is megállapítaná, hogy magából ömlik a gyűlölet, az arrogancia, és a képmutatás. Ha nem képes az ellenségéért feláldozni az életét, aki leköpi, megveri, megszégyeníti magát, akkor maga elkárhozik. Mit gondol, mit értett Jézus azon, hogy "szűk" a kapu? Azt, hogy a gyakori kérdéseken, a nagy arroganciájával, jól kioszt másokat, jól elküldi a f*cba őket? Eltudom képzelni, ha egy internetes anonim forumon ilyen reakciói vannak, mit tenne, ha valaki adna magának egy nyaklevest. Kettőnk között az a különbség, hogy én gonosznak tartom magam, és eszem ágában sincs megfelelni senkinek, ellenben maga, undorítóan képmutató, és azt hiszi, hogy a magában forrongó gonoszsággal, majd a szelídek közé bekerül.
2018. júl. 17. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!