Ki találta ki a Szentháromságot, és miért?
204.Hiába cáfolok már a 100 ezredikszer,ha a bibliát félremagyarázva használod a háromság érdekébe,és aztán még ott sem vagyunk ahol az elején.
Te hiszed a tisztítótűzet,poklot ami nincs és a Szentháromság többi hamis tanait amit a biblia nem is említ az apostolok távoltartották magukat töle,sőt egyes dolgokat halálos bünnek neveztek.
Nem kell válaszoljak mert én nem tudok olyan pontasan cáfolni mint a biblia amit Isten,Jézus és az apostolok irtak,amik ellent mondanak a te silány állitásaidnak.
Ha tudok is csak őket ismétlem.
A félremagyarázott állításokat nincs miért cáfolni,mert az csak üresjárat.
206.Megnevetettél!
Ti mint akik a bibliát feláldozzátok a háromság hamis tanáért,mindsem életeteket adnátok érte(mert Isten szava),te teszel költői kérdést.
Jézus azt mondta"ki nem velünk ellenünk".
Jézus azt is mondta"nincs annál nagyobb szeretet, mint aki életét adja a testvéreiért"
Én teszek egy Jézushoz hasonló kérdést.
Te feláldoznád az életedet Balinhun-ért akivel a háromságban testvérek vagytok?
Én azt mondom nem érdemes,mert mindketten hazugságban éltek,és a hazug a hazugot nem válthatja meg.
Még az igaz sem válthatja meg a hazugot csak egyedül Jézus.
Én Örülök,hogy van hitetek,de,hogy hazugságban hisztek annak nem.
Pál azt mondta:"Van bennük Isten iránti szeretet,de nem a pontos ismert szerint".
#207 Ki mondta, hogy egyetértek Balihunnal? A te írásodat megláttam, és arra válaszoltam. Szégyenteljes, hogy hazugságokat találsz ki, és azonnal személyeskedni kezdesz, és másokat ismeretlenül azonosítasz bárkivel, vagy bármihez.
Továbbra is fentáll a helyzet, ha azért sem vagy képes az életed adni, akivel egy internetes fórumon nem értesz egyet, akkor hogyan adnád az életed, egy olyan emberért, aki téged vagy a családod bántja? Elfogsz kárhozni, és ezt a Biblia írja, a Biblia nem én. Ezt tudnod kell, ha valaha is olvastad a Bibliát. Gyűlölettel van telve a szíved.
208.Az a szégyentelyes,hogy te azonositasz engemet!
.
. végeztem!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!