Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki találta ki a Szentháromságo...

Ki találta ki a Szentháromságot, és miért?

Figyelt kérdés

#Szentháromság #ki találta ki.
2017. aug. 11. 14:42
 181/219 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem tetted meg azt a lépést hogy beisrjek bármit is.
2018. júl. 5. 19:39
 182/219 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy te kedves 13%-os egy Jehova tanuja vagy. Nos, ők azt mondják, hogy 1914-ben Jézus vissza adta a hatalmát és angyallá vált a mennyben. Ez mért nem démoni tanítás, pedig erre nem találunk semmilyen utalást sem a Bibliában.
2018. júl. 5. 19:44
 183/219 anonim ***** válasza:
0%

182.Nem tudod miről bszélsz.

Senki sem mondja Jézusra angyal de azt igen,hogy angyalok fejedelme,azt is igen,hogy a te népedért áll ami nem egy alacsony rangú angyalt jelent.

Te pedig ha valamit mondani akarsz, olvass utána,mert ez nem a Szentháromság vicces,szövevényes,itt a piros,de hol a piros,nyomvesztő regénye.

2018. júl. 5. 21:14
 184/219 anonim ***** válasza:
Kérdezz akkor a Jehova tanúitól szerintem, mert ők ezt vallják. :) 2, még mindig nem bizonyítottál semmit sem, Persze, hogy angyalok fejedelme, mert minden hatalom övé mennyen és földön is egyaránt. Ő több mint angyal kár lenne ezt csavarni, hiszen elmondtam többször is, és többször alá támasztottam a Bibliával illetve versekkel. te erre nem vagy hajlandó, biztosan én vagyok a hanyag? :)
2018. júl. 5. 21:44
 185/219 anonim ***** válasza:
0%

184."Még mindig nem bizonyították"

Mit szeretnél,hogy bizonyítsák?

Én bizonyitok a bibliából te pedig visszavágsz a hamis háromságbol,ami ellenkezője a bibliában.

2018. júl. 6. 15:25
 186/219 anonim ***** válasza:
Hát nem erőlteted meg magad a válasz adásban kedves 13%-os. :)
2018. júl. 6. 17:32
 187/219 anonim ***** válasza:
0%

A Szentháromságot Nagy Konstantin találta ki a politikai ügyei intézésére,hogy a pogányokat és a keresztényeket közös vallásra kényszerítse,hogy ne legyen feszültség közöttük.

A pogányok átvettek a keresztény dogmábol és hagyományból,ugy mint a hamis keresztények a pogány szokásokból igy lett egy hamis tantétel lefektetése a Szentháromság.

Igy keveredett bele a kereszténység a politikába,és most is ez a helyzet a vallásoknak egyrésze még a templomban is politizál,hogy kire szavazni stb.

De Jézus nem ezt tette mert mikor királyá akarták tenni elmenekült.

Az apostolok sem vettek részt a politikai huza/vonákban.

2018. júl. 9. 10:57
 188/219 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell hazudnod? Konstantin császár az arianizmust támogatta, nem is értette a keresztény istenképet teljesen.

Tudod a hazugság a sátán fegyvere, te pedig elég gyakran használod.

2018. júl. 9. 15:26
 189/219 anonim ***** válasza:
0%

188.Tudod miért hívta össze a zsinatot 325 Nagy Konstantin?

Na olvasd el a "független világtörténelmet"

Azután megtudod az igazságot,mert amit a vallás ir, az pont ugy beszél magafelé mint te.

2018. júl. 9. 16:05
 190/219 anonim ***** válasza:
100%

Tessék:

[link]

"Maga Constantius tartózkodás nélkűl arianusnak vallotta magát; Athanasiust megfosztotta alexandriai püspöki székétől, s az orthodox párt elvesztette a birodalmi kormány támogatását."

Remélem elég független lesz neked, világosan benne áll, hogy Konstantin ariánus tanokat vallott. Sőt Arius ellenfelét száműzte is.

Sajnálatosan vettem tudomásul, hogy te ezzel szemben semmit sem mutattál fel. Bár tudom, hogy nem vagy keresztény és így mit számít neked a 10parancs, de úgy vélem, hogy a "Ne hazudj!" parancsot érdemes lenne mindenkinek tartani, függetlenül attól, hogy keresztény vagy sem.

2018. júl. 9. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!