Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?
Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:
1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)
2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)
140."Akkor minden egyes osztással egyre kevesebb jut"
A bejegyzésemben már irtam,Jehovának mérhetetlen ereje van.Mert ezt irja a szavában.
"Értelem nélküli"Ha a szentszellem bizonyos dologra van küldve azt hajta végre.Azt teszi amiért az Atya küldte.
Akkor a személye is lehet végtelen.
Látod, ilyen logikai buktákhoz vezet külön kezelni Istentől Isten egyik formáját, a Szent Lelket.
Róma 15:13
A Szent Léleknek van ereje, nem pedig ő az erő, ez szó szerint ott van a Bibliában.
Szóval akkor kinek hiszel, a Bibliának, vagy az Őrtoronynak?
Jehova adja az erőt mindennek köztük a szentszellemnek is.
Te pedig azt filozofálsz amit akarsz.
Én már mondtam neked,minden burkolt mellébeszélésednek a célja az,hogy a háromságot védd.És mivel sem Jézus sem az apostolok nembeszéltek rolla igy hamis démoni,emberek tudományát szorod.
"Jehova adja az erőt mindennek köztük a szentszellemnek is. "
Akkor még a saját szavaid szerint sem maga az erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!