Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?
Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:
1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)
2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)
160.
1János.5:7,8."Mert HÁRMAN vannak,akik tanúskodnak,8.a SZELLEM,a VIZ ÉS A VÉR,s a három egyetértéssben vannak".
Ezt ha akarod fordisd le görögből magyarra és meglátod melyik biblia téved.
Ez most a Szentháromság KETTŐ?
Mert,hogy egyet már te irtál.
Mert,hogy a Bibliában még négy van.
A 161-es görögből magyarra fordítása és bejegyzése helyes.
Én is az interneten leforditottam de az 1.János.5:7,8.igy hangzik görögből magyarra."Mert hárman vannak akik tanúskodnak,8.a szellem,a viz és a vér,s a három egyetértésben vannak.
Ez alapján meglehet állapítani melyik biblia fordit rosszul.
Mert ügye a görögről volt forditva mindenik,de 160-bejegyzésedben a 1János.5:7,8 vallásos részrehajlás miatt a fordítás téves.
Sajnálom de a bibliafordítok félrevezették az olvasóit.
Balinhun
Ne hajigáld a gyöngyöt a disznók elébe mert ugyis összetapossák.
1.Atya Szent
2.Fiu Szent
3.Szentlélek Szent
Ezért.parancsolta Jézus hogy e három névbe keresztelkedjen meg aki hisz.
A tanuk mikor kérdeznek ugy kérdeznek hogy a hamis tanaik adják meg a váaszt, ez egy gonosz trükk, mert a Szentírás kitekerésén alapul a válaszuk hogy ugy látszodjon hogy amit állitanak az az igazság, de aki Szereti Istent és Jézust követi annak csak egy délibáb a tanaik.
Minden örtorony igazságuk valójában ritkán fél igazság, gyakran meg teljes hazugság
Egy példa a teljes hazugságra és figyeld meg hogy forgatják ki az igazságot hazugsággá.
Azt tanítják Jézus eljött.- ez egy teljes hazugság
Márk 13:21 Ha pedig akkor ezt mondja nektek valaki: Íme itt a Krisztus, vagy: Íme amott, ne higgyétek.
Jézus világosan mondja hogy ezt nem az Övéi mondják hanem csak egy valakik.
Ne hidjétek- azért mert egy hazugság!
165.
"Ime itt a Krisztus,vagy amott"
Ezt nem én vagy te mondod meg,hanem a biblia.
És mikor jön /jött el,csak a biblia mondja meg.
Pontosan a Tanuk nem tudják megmondani,és pontosan te tudod megmondani.
Ellenőrzés nélküli nyílt támadás.
És,hogy egyesek azt mondják,testben vagy szellembe jön el,ismét a biblia mondja meg.
"Ne haigáld a gyöngyöt a disznók elé"
1.Atya Szent
2.Fiu Szent
3.Szentlélek Szent
. A felsorolás téves.
Igy irja:"megkeresztelvén őket az Atyának,a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében(Károli)
"Ezt nem én vagy te mondod meg,hanem a biblia.
És mikor jön /jött el,csak a biblia mondja meg.
Pontosan a Tanuk nem tudják megmondani,és pontosan te tudod megmondani."
Itt a pontos válasz
Máté 24:36 Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül.
De még a Biblia se tudja
"Ellenőrzés nélküli nyílt támadás."
Nyiltan szoktam támadni a hazugságot de előtte ellenőrizem.
"És,hogy egyesek azt mondják,testben vagy szellembe jön el,ismét a biblia mondja meg."
Akkor lássuk mit mond a Biblia:
Máté 24:30 És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.
Tudod tanu miként felment ugy jön el csak teljes dicsőségben.
Fizikailag.
"Ne haigáld a gyöngyöt a disznók elé"
1.Atya Szent
2.Fiu Szent
3.Szentlélek Szent
. A felsorolás téves.
Igy irja:"megkeresztelvén őket az Atyának,a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében(Károli)"
Ha ezt a verset akartam volna idézni akkor ezt idéztem volna.
De még attol még mindig Szent az Atya a Fiu és a Szent Lélek, és nem az örtorony!
Minél jobban kapálódzol a hazugság örtornyábol annál jobban fogom megcáfolni
a hazugságát a Bibliábol.
167.
Légyszives idézd a bibliából a Szentháromság szót,és a benne lévő gyakorlatokat a pokoltüzzel,tisztitűzzel,lélekvándorlással együtt.
És még csak egy,kérlek azonasitsd be a Bibliában és idézd,hol irja Szentlélek Isten?
"Légyszives idézd a bibliából a Szentháromság szót,"
Mielőtt válaszolnék fogalmazd meg miért kapcsolja össze a három nevet a Biblia,mert három névben van a keresztség.
"és a benne lévő gyakorlatokat a pokoltüzzel,tisztitűzzel,lélekvándorlással együtt."
Pokoltűzz:
Máté 13:40 Amiképpen azért összegyűjtik a konkolyt és megégetik: akképpen lesz a világnak végén.
Ján 15:6 Ha valaki nem marad énbennem, kivettetik, mint a szőlővessző, és megszárad; és egybe gyűjtik ezeket és a tűzre vetik, és megégnek.
2Pét 3:10 Az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint éjjeli tolvaj, amikor az egek ropogva elmúlnak, az elemek pedig megégve felbomlanak, és a föld és a rajta lévő dolgok is megégnek.
Jel 20:13 És a tenger kiadá a halottakat, akik ő benne voltak; és a halál és a pokol is kiadá a halottakat, akik ő náluk voltak; és megítéltetének mindnyájan az ő cselekedeteik szerint.
Jel 20:14 A pokol pedig és a halál vettetének a tűznek tavába. Ez a második halál, a tűznek tava.
Jel 20:15 És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték.
Tisztitótűz- Hazugság
Lélekvánndorlás- hazugság
"És még csak egy,kérlek azonasitsd be a Bibliában és idézd,hol irja Szentlélek Isten?"
1Mozes 1része
"Isten" név vagy szó értelme TEREMTŐ
Teremtsünk(többesszám) embert.
Istennek nincs egy különálló lelke mint ahogy a tanuk hiresztelik. Isten nem maradt lélek nélkül mikor Jézus elküldte a vigasztalót(Szentlelket)
Mikor galamb formájában leszált a Szentlélek Jézusra a keresztségnél, Isten nem maradt lélek nélkül.
Jób 33:4 Az Istennek lelke teremtett engem, és a Mindenhatónak lehelete adott nekem életet.
169.
Valahogy érthetőbben kérdezz és felelj.
Ilyen homályos fogalmazásra nem fognak reagálni.
Pld.Mózesnél Jézusssal beszélt Jehova.
És a szelleme mivel az Ő tulajdon ereje,örökké vele van.
A többire nem reagálok mert homályós és homályos dolgokra nem szoktam kommentet irni,mert ebből jönnek a félreértések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!