Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?
Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:
1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)
2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)
180.Kérlek olvasd vissz a Jel.22:10-et.
22:10 nem talál az idézettel,tévedtél valahol.
182.Elsősorban én a szektádat nem mocskondiroztam,és ezt viszont várom.
Továbbá ki hitehagyott,van Nélküled is aki eldöntse.Tudniillik nem vagy jogos kompetens ezen a téren.Gyalázkodni lehet,és hogy ezt tanitja a szektád az is lehet.
Szektám nincs, de az egyházamat folyamatosan próbáltad alázni az összes kérdésnél, ahol csak találkoztunk, szóval feleslegesen játszod az álszentet.
182.
1Mozes.3:16-19.Az asszonynak ezt mondta:Felettébb megsokasitom terhességed fájdalmát.Fájdalommal szülst gyermekeket,és epekedni fodsz a férjed után,ő pedig uralkodni fog rajtad.17.Ádámhoz pedig így szolt:Mivel halgattál a feleséged szavára és ettél a fáról,amelyről azt parancsoltam ARRÓL NE EGYÉL átkozott legyen a föl temiattad .Gyötrelmes fáradozással fogod enni termését életed minden napján.18.Tövist és bogáncskorot fog neked teremni,és mezei növényeket kell enned.19.Arcod verejtékével eszed a kenyered,mig vissza nem térsz a földbe,mert abból vétettél.Mert por vagy és a porba térsz vissza.22,b vers.Most pedig Nehogy kinyujtsa kezét,és szakítson az élet fájáról is,és egyéb rolla,s időtlen időkig éljen.23.Isten ekkor eltávolította őt az éden kertjéből,hogy müvelye a Földet amelyből vétetett.
Ha mefigyeltük Isten minden szükséges átkot kimondott az emberre és feleségéren.Vssza tér a porba.Meghal.
De nem modta,hogy ,MEGHALSZ ÉS A POKOLBA MÉSZ és ott kinoznak.Majd a lelked fel jön hozzám,egyesek szerint.
Nem szaporitom a szot Jehova Isten nem beszélt pokolrol,kinzásrol.
És addig amig a pokol kilétét nem tisztázzuk az eredeti görög fordításból,addig sok vallás ugy tanítja ahogy Károli fordította és a keresztény hagyomány gyakorolja.
Jézus erre mondta:"a ti hagyományotokkal megrontottátok az én Atyám törvényét".
186.A 177-ben a jel.22:10 van.
És a jel.22:10,"Azután monda nekem:Be ne pecsételd e könyv profétálásának beszédeit ,mert az idő közel van".
Kedves Balinhun és Gabriel figyeljétek az "igazságot"
"Nem szaporitom a szot Jehova Isten nem beszélt pokolrol,kinzásrol."
Az Atya Isten beszél mindenröl:
Ézs 24:6 Ezért átok emészti meg a földet, és lakolnak a rajta lakók; ezért megégnek a földnek lakói, és kevés ember marad meg.
Nagyon de nagyon sok igehely van még az Ó testamentumben evvel kapcsolatban.
Sodoma és gomora lakóinak nem kin volt mikor égtek?
Na de hagyuk mert az örtorony felülirja a Bibliát.
A tanuk avval szoktak érvelni hogy minden elvük a Biblián alapul. A gond csak akkor kezdődik mikor kinyitjuk a Bibliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!