Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova tanúi, valóban...

Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?

Figyelt kérdés

Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:

1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)

2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)

2017. febr. 18. 14:35
 191/235 anonim ***** válasza:
0%

189.Itt a baj veled,bejegyezted az Ézsaiás.24:6/inen utal a .3.Mozes.26:14-16/..5.Mózes.28.15-68/...Jer.11:3,4. Ezek az utalások és még sok ellentmond neked.

És ha héber iratokból magyarra fordítod a Ezs.24:6-ot akkor az EGÉS,TÜZ szó nincs a fenti biblia versben.

Jobban oda kel figyelni a fordításra,szövegkönyezetre,utalásokra,mert a hagyományok amiből kindulsz félrevezetnek.

2017. márc. 3. 21:12
 192/235 anonim ***** válasza:
0%
190.Kikerestem a UVF segítségével az interneten mert sok lehetőség van a kikeresésre te a Jel.20:10 akartad beírni.
2017. márc. 3. 21:17
 193/235 A kérdező kommentje:
Oh... nos ez igaz... sajnálom... mindegy is a lényeg ugyan az:D Javítanék is: Jelenések 20:10 aminek a lényege pont az amiről itt beszélünk van Pokol. ;)
2017. márc. 3. 21:23
 194/235 How Arrow ***** válasza:

Dán 7:11 Nézém akkor a nagyzó beszédek hangja miatt, amelyeket a szarv szóla; nézém, míg megöleték az az állat, és az ő teste elvesze, és tűzbe vetteték megégetésre.

Mal 4:1 Mert íme, eljön a nap, lángoló, mint a sütő-kemence, és [olyanná] lesz minden kevély és minden gonosztevő, [mint] a pozdorja, és megégeti őket az eljövendő nap, azt mondja a Seregeknek Ura, amely nem hagy rajtuk gyökeret, sem ágat.

Ézs 30:33 Mert készen van a szörnyű tűzhely régen, készen áll az már a királynak is, mélyen és szélesen csinálta azt, máglyájában tűz és fa bőven; az Úr fuvallata gyújtja meg azt, mint kénköves patak.

2017. márc. 3. 21:30
 195/235 How Arrow ***** válasza:

Ezekre mit fogsz kitalálni?

2017. márc. 3. 21:34
 196/235 anonim ***** válasza:
57%
193 Nem értettűk meg egymást mert amit beirtál Jel.22:10 és amit kikerestem és te idézted Jel.20:10 a kettőnek két értelme van ,most mindegy mert megértettem Melyiket szántad oda.
2017. márc. 3. 21:41
 197/235 anonim ***** válasza:
57%

195.Ha a biblia nem talál ki semmit akkor én sem.

Előbb megvizsgálom három szempontbol,aztán megmondom.

2017. márc. 3. 21:44
 198/235 anonim ***** válasza:
57%

194.Biztos a pokolrol szol a három biblia vers a bejegyzésedben,mert minden tüz nem a pokolrol szol.

Mert itt van a kályhám de még kinzóhely.Igy ezek a biblia versek sem ámblok utalások.

De holnap megvizsgálom.

2017. márc. 3. 21:53
 199/235 How Arrow ***** válasza:

"Ha a biblia nem talál ki semmit"

Én biztosan kijelentem hogy a Biblia nem talál ki semmit

2017. márc. 3. 21:55
 200/235 How Arrow ***** válasza:

Az a pokol nem létezik amit a katolikusok, vagy a hagyomány értelmez az létezik(fog létezni) amit a Biblia ír

2017. márc. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!