Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?
Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:
1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)
2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)
120.Egy Tanu sem írt semmit és máris kötöszködsz velük, ugy magadban.
Micsoda mentalitás?
Micsoda provokáció?
Hogy a Tanuknak nincs ismeretük stb.
Az ilyen embernek mint te ahogy berobbantál,ki kiván szólni? Ki kiván szólni ahoz aki az oldalon terjeszti a hazugságot?
Tudjuk azért provokálsz nagyképűen mert hátha sikerül valakit idegesíteni.
Hát sikerült!
Hogy a Tanuk ismerete silány,ezt állítod.
Van ismeretük,de a gyöngyöt nem a disznoknak szórják.
Van ismeretük de nem a hazugságban ,olyan hazugság,mindhogy háromság.Hol ir a biblia erről.Ez a szó mégse jelenik a Bibliában.
Szentlélek Isten,hol ir a biblia ilyet?
Neked nincs bibliai ismereted,csak hagyományában,annak nagyrésze hazugság.Jézus erre mondta"A ti hagyományotokkal megrontottátok az én Atyám törvényét."
Na még provokálsz-e.
Amúgy meg csak halkan mondom, hogy 02.22.-én(5.,6. oldal) hozzászóltam nem is keveset ehhez a témához is,ha olvastad volna az egészet talán nem mondanál hülyeségeket.
Akkor te azért nem kapod meg a gyöngyöket??
Még mindig Mihály arkangyalról van szó…de látom neked csak a háromságtan megy…De az egy külön téma,még mindig jelzem!Én sem kezdtem bele a világvége próféciákba…Mert ugye se 75 nincs benne a Bibliában sem az azt megelőző számok…Se másba,lenne szépen.
Én senkit nem akarok idegesíteni,ez ismétlem egy fórum,vannak emberek akik kérdeznek,vannak akik válaszolnak,vagy mindkettő. Ez gondolom nem nehéz??Csak az fogja fel ezt provokációnak és támad és próbál oltogatni, aki elfogult és kevésbé van birtokában a széleskörű látás,na meg a gyöngyök…!
Az én ismereteim meg ne kérdőjelezze már meg egy olyan aki támadással válaszol egy egyszerű kérdésre is,aki nem tud intelligens ember módjára beszélni se nem ismer és tudja,hogy én mennyit olvastam,kutattam a téma iránt!
Vidiripi
121. válaszoló!
"Van ismeretük de nem a hazugságban ,olyan hazugság,mindhogy háromság.Hol ir a biblia erről.Ez a szó mégse jelenik a Bibliában."
Igazad van ez a szó nincs benne a Bibliában! A félre értések elkerülése véget. Sem mellette sem ellene nem akarok jelenleg állás foglalni ami a háromságot illeti!
De sok minden más sincs a Bibliában!Pl. nincs olyan hogy jeruzsálemi vezető testület, vezető testület, szervezet, óraszám, égi szekér, kereszteletlen hírnök, a sort lehetne folytatni.
Miután a háromságot megvizsgáltuk jöhetnének ezek is!
Kedves Kérdező ismét provekálsz.
Hoffman József azt mondta a másik oldalon ,hogy az a kérdés provokatív.De a tied provokátiv a négyzeten.
Még az utobbi bejegyzésedben kérdéseket teszel fel és vállaszokat követelsz felsőbbrendűséggel.
Hát egy kicsit elszámitottad magad.
A saját nivom szerint ,aki alázatos azzal alázatos leszek,aki inteligens azzal inteligens leszek,aki nem tisztel én sem tisztelem,aki nem tart fórum partnernek én sem.Na most mivel nem tartasz forumoartnernek én sem.Van neked három agitátor barátod és veregessétek egymás vállát.
Azért mert szeretitek a tüzet szítani mások ellen,nevezetesen a Tanuk és Unitáriusok ellen.
127.Adok egy rövid vállasz,hogy tovább ne sírj.
Amint már én a két maraton kérdésben,ismertettem veletek,hogy a Szentlélek /szentszellem nem személy,nyelvtanilag,irodalmilag egy tulajdonság ami a Jehova tulajdona.A biblia versek szerint Jehova munkálkodó ereje.
Ezt ti is tudjátok,százszázalékig nem vagytok annyira esztelenek,csak teszitek magatokat,és szégyelitek bevallani.
Csak egy kérdés:Mária amikor megtermékenyült,egy személy termékenyitette meg,amiből következi,hogy velehált?
Vagy Mária a Jehova munkájának a megtermékenyülése?
Na van sok bizonyíték ,és erőteljesebbek ennél de ez volt a rövidebb.De ez elég ahoz,hogy felfrisüljön benned,hogy akármit nem lehet belemagyarázni az Isten szavába.
Mert azt mondja Máriának:"szentszellem száll rád,a Legfelségesebb EREJE árnyékok be téged."....Itt hol van az,hogy Szentlélek Isten száll reád"
Ezen egyszerü értelmet utalásokkal,csavarokkal,tereléssel makacs ellenállással nem ismeritek el.
És mivel minden épkézláb ember előtt ,a Szentlélek /szellem nem személy hanem tulajdonság,igy dőlt a háromság hamis tanítása amiből következik,hogy a többi álnok kérdésed a kukába valok.
Én pedig egy üresjáratu témával nem foglalkozok.
Amugy is nincs hited,mert ha volna alázattal keresnéd az igazságot és az apostolok szerint"megadatna néked"
Amig a valásodat és annak a hamis tantételét véded nem adatik meg neked.
Igy voltak az Izraeliták amig Mózes oda volt,aranyborjút öntöttek,Ézsaiásnal is akövtkező király,eltávolított a bálványokat,ismét elővették.
Utaljára Jézus és az apostolok tisztába tették az anyaszentegyházat,jött a gyommagot szóró éjjel és a buzaközé szórta a hamis tanítást a háromságot.
"Mert azt mondja Máriának:"szentszellem száll rád,a Legfelségesebb EREJE árnyékok be téged."....Itt hol van az,hogy Szentlélek Isten száll reád"
A másik kérdés alatt is jeleztem neked többször is, hogy ugyanúgy nincs benne az adott igében az sem, hogy a Szent Lélek maga lenne Isten ereje.
Eleve, ha te ezt várod el szó szerint, hogy azt idézzék neked hogy 'Szent Lélek Isten', akkor te is legfeljebb azzal érvelhetsz, ha valahol szó szerint ez van a Bibliában, hogy 'Szent Lélek erő'. Bármi más, ahová csak belemagyarázod az Őrtorony hamis tanítását, az mehet a kukába. Vagy szó szerinti igét hozz, vagy semmilyent, hiszen te is ezt várod el fordítva!
Vidiripi
János 14:26 A Vigasztaló pedig a Szentlélek, akit az én nevemben küld az Atya, az majd mindenre megtanít titeket, és eszetekbe juttatja mindazokat, amiket mondtam nektek.
Efézus 4:30 És meg ne szomorítsátok az Isten Szentlelkét, aki által megpecsételtettetek a megváltás napjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!