Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova tanúi, valóban...

Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?

Figyelt kérdés

Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:

1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)

2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)

2017. febr. 18. 14:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/235 A kérdező kommentje:

Kedves Névtelen válaszoló (12%-os tanú). Kérdeznék tőled valamit: Mi köze van a 20 századnak az inkvizícióhoz? Miközöm van nekem az Inkvizíció tagjaihoz? Tudod, az nem volt a keresztényeknek fenékig tejfel, mivel ott pontosan őket (nagy részben) a keresztényeket ölték meg. Van egy kép ami nagyon jól demonstrálja ezt egy kép és egy videó, és jó pár olvasmány: párat felsorolnék ha nem baj, az inkvizícióról szóló videó (kb. 3perc https://www.youtube.com/watch?v=dtitaVzHXYc) és a kép ( [link] a mágjahalálnál). Ahogy a videó is bemutatja, nem kevesebb, mint 50 millió igaz keresztény halt meg csupán azért mert CSAK Krisztusban hittek. Ami még tévedés a részedről/részetekről: Titeket üldöznek és ezt ti a Bibliával bizonyítjátok. Téves! Titeket nem üldöznek, titeket UTÁLNAK, de nem Krisztus nevéért (mert ugye Krisztus ezt mondja: Máté evangéliuma 5:11 "Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak és üldöznek benneteket és hazudozva minden rosszat rátok fognak énmiattam" Megkérdezném, ti mért lennétek üldözve Krisztus nevéért? Krisztus ezt azért mondta, mert Isten maga. :) Sokakat ez irítált, pont úgy mint ma, és mi örülünk is. :) De ti mért vagytok üldözve? Krisztusról szó se esik nálatok csak Mihály arkangyalról vagy Jehováról, mi köze Mihályhoz és Jehovához, Jézusnak? Megmondom, SEMMI! Mihály egy angyal aki Jézusnak szolgál (a Zsidókhoz írt levél 1. fejezet szerint) Jehova pedig valami sivatagi démon nagy valószínűséggel, aki még az emberekért (megjegyzem az ÉN Uram, Mindenki Istene, az emberről így nyilatkozott: Igen jó/nagyon jó, amikor megteremtette a 6. napon) SEM halt meg, akiket "annyira szeret". Másik kérdés, mért utáljátok annyira az Igaz keresztényeket (szentháromság hívőket, akik Istenként Tisztelik és szeretik Krisztust és elfogadták, hogy nem egy angyal halt meg értük): Az Őrtorony maszlag, nevű folyóiratotok azt írja, a hitehagyottakról, hogy gyűlőlnötök kell őket (forrás: [link] ...a lap legalja!) Krisztus bátorít arra, hogy gyűlőld ellenségeidet vagy arra biztat, hogy szeresd felebarátodat úgy, mint magadat? Az ellenségeinket szeretni kell, vagy gyűlőlni? Mit mondott Jézus? :)

Következő kérdésem (lesz még ezer nyugi ;) ): Krisztus előtt letérdelhettek az emberek vagy sem? Ha igen, akkor angyal létére, meg szabadott volna engednie ezt? Mit ír erről a Biblia, letérdelés, térdelés, imádság? Krisztus előtt nem egy helyen olvashatjuk, hogy letérdelnek és Krisztus NEM szól az imádatért! Mért nem? Angyal Ő, vagy Isten akkor valójában?

Mit tett Krisztus mikor a tolvaj könyörgött kereszeten neki? Elkárhoztatta vagy azt mondta neki, hogy még ma a Paradicsomban lesz Ő vele? :) Egyenlőre ennyi, valószínüleg egyre sem fog jönni teljesértékü IGAZI válasz, csupán félre magyarázás és kitérések tömbelege. :) Jó olvasást kedves 12%-os. :)

2017. febr. 23. 15:58
 102/235 anonim ***** válasza:
100%

"Titeket nem üldöznek, titeket UTÁLNAK"

Azért ezt korrigálnám, Balinhun. Én legalábbis nem utálom őket, nem ők a hibásak, ők csak szegények bedőltek egy sátáni szekta félrevezetésének.

Rájuk nem is lehet haragudni, hiszen saját gondolatokat is kineveli belőlük a szektájuk, marad az hogy gépiesen ismételgetik amit az Ördögtorony a fejükbe ver...

2017. febr. 23. 16:03
 103/235 How Arrow ***** válasza:

Balinhun.

Most teljesen megzavartad a tanut:)

2017. febr. 23. 16:04
 104/235 How Arrow ***** válasza:

Kedves Balinhun

Most át kell lapozzon egy könyvtárnyi örtornyot

2017. febr. 23. 16:06
 105/235 How Arrow ***** válasza:

Balinhun azok az emberek akik Isten népéhez tartoznak nem utálják a tanukat, a hazugságokat utálják amit az örtorony diktál!

Amugy az örtoronyok a börtönbe szoktak előfordolni hogy a rabok állandó megfigyelés alatt legyenek és ha valaki szökést kísérel, lelőjjék.

2017. febr. 23. 16:10
 106/235 A kérdező kommentje:
Kedves Gabriel, valóban kicsit nyers voltam, ezért elnézést, de igazán nem is amiatt írtam, mert én utálnám őket. Őket nem is, de a tanításukat a félre magyarázásukat, Gyűlölöm tiszta szívemből. Az utálatot azért írtam, mert az utálat között és az üldözés közt van némi külömbség és próbáltam így külön választani. De egyébként teljesen jogos, legközelebb "NEM üldözött"-et írok majd. :D
2017. febr. 23. 16:10
 107/235 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező miutén ki irtad a provokatív kérdést,még ki is oktatsz?

Sőt még kicsavarod a bejegyzésemet,meghamisitod és ugy kérdezel vissza.

Olvasd el amit irtam az inkviziciora vallást támadtam vagy egyéneket azokat akik elkövették és ma is védik az elkövetést és támogatják.

Olvasd el a 82,84,90,71,74,77,79.

Irod igaz keresztényeket végeztek ki.

Ez lehetséges.

De kik voltak vallás szerint akik kivégezték? Erre nem mondtad ki a tettest.

Burkoltan utalsz sokmindenre de nincs végkövetkeztetésed,csak nyíltan támadás egyoldaluan.

Egy kérdezőnek nem a provokálás,hanem az egyetértés a dolga a kérdésében.

2017. febr. 23. 16:27
 108/235 anonim ***** válasza:
Igazán nem értem értem, hogy mi a bajod az inkvizícióval 107es, valahogy el kellett fojtani még csírájában az eretnekségeket. De láthatod, hogy nem volt elég hatékony, mert még mindig itt írod az őrtorony hülyeségeit.
2017. febr. 23. 16:40
 109/235 anonim ***** válasza:
57%

108.Mi ez? Szellemi inkvizíció.

Ez már le van győzve.

A testi inkvizíció elmult,mindhogy a hamis tanítás is elmúlik,az analfabétizmus elmulásával.

2017. febr. 23. 16:54
 110/235 How Arrow ***** válasza:
Miért terelsz kedves tanu?
2017. febr. 23. 17:15
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!