Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova tanúi, valóban...

Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?

Figyelt kérdés

Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:

1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)

2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)

2017. febr. 18. 14:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/235 A kérdező kommentje:
Kedves névtelen tanú, Merete teljesen igazat állít (tudom hisz ott voltam mellette, mikor a két tanúval vitáztunk, hisz magam engedtem be őket házunkba, mármint a tanúkat), mivel a feleségem (igen lehet összesküvés elméleteket gyártani, hogy azért mondja mert én is azt mondom... Ez mondjuk már abszúrdabb lenne bárminél) Az a baj kedves tanú, hogy ostobának állítotok be minket keresztényeket, akik nem jehova tanúi vagyunk, és azt hiszitek csak nektek van igazatok, hiszen még csak nem is ISMERTEK minket. :)
2017. febr. 23. 08:39
 62/235 anonim ***** válasza:
57%

59.El van fogadva,hogy Jézus születése óta együtt teremtettek,mert igy is van.

Itt arról beszéltünk,hogy ki Isten és ki nem.

A biblia tisztán irja .

De mindenütt háromságot látsz és több Istent mint amit a biblia ir .Mi a célod és a hozadéka neked nem tudom.Mert,hogy Isten nem nyujtázza a hozzátevést és az elvételt a Szavábol az biztos.Jelenések.22:18,19.

Töllem mindegy mit csinálsz de azok az emberek akik nem olvasták a bibliát félrevezeted.

Én a viselkedésedből azt látom ,hogy nem a tiszta imádat érdekel hanem,huzod az oldalt.

Aki tiszta imádatot akar és üdvözülést,szereti Istent nem kerékkötő-ként viselkedik a szavával szembe.

Idáig csak hozzátettél és elvették,kevés amit a Bibliában helyeselsz.

2017. febr. 23. 09:00
 63/235 anonim ***** válasza:

Ha el van fogadva hogy együtt teremtettek, akkor mi alapján nevezed Teremtő Istennek az Atyát, és tagadod meg ugyanezt a Fiútól?

2017. febr. 23. 09:04
 64/235 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Keresztenyek!

Tavol all tolunk, hogy barkit leneznenk azert, hogy maskent ertelmezi a Biblia tanitasait mint mi Jehova Tanui. Csak meggyozodesunk, hogy Isten, Jezus es a Szentszellem az harom kulonbozo dolog, es ezt szeretnenk bizonyitni.

2017. febr. 23. 09:15
 65/235 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező:Nem ismerünk.Hát mutatkozz be milyen vallást képviselsz.

Mi nem szégyeljük,sem a vallásunkat sem a tanitásunkat.

Még közületek senki nem mondta,hogy milyen vallást képvisel.Akkora titok?

Az mégnagyobb baj.

Onnan ismerlek,hogy három Istenről és háromságrol beszéltek,aminek a Bibliában nyoma sincs.Na meg lélek vándorlás,tisztítótűz,pokolkinzás stb.Ez mind hazugság.

325-től lehetett a népnek hazudni de miután az analfabétizmus leáldozott már vége a hamis beeetetéenek.

Az inkvizíció is azért történt mert az emberek olvasni kezdtek.

Ha minden irásszerinti volt miért kellett milliók máglyán el égjenek.

Jézus haány embert öletett meg az igazságért? Inkább sajnálta őket.

Az igazságért még meghalhat valaki,de ahazugságért nem.De az inkvizíció azért tette,hogy a hazugságot megvédje.Mert ha a tantétel biblia szerint volna mindenki elfogatta volna gyilkolás nélkül.

2017. febr. 23. 09:22
 66/235 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó kommented azt bizonyítja,hogy nem kell,hogy valaki hazudjon rólatok,le tudod te járatni magatokat egyedül is. Az a két tanú,aki itt járt,legalább mérföldekkel kedvesebb volt,mint te,ha velük futok össze először,és ők képviseltek volna titeket,akkor egész szimpatikus embereknek tartanálak,de sajnos itt találkoztam veletek először,ahol arc nélkül nagyon el tudjátok ereszteni magatokat (lásd utolsó kommented) így sajnos a két idős hölgy már nem tudott javítani azon az összképen,amit ti itt nyújtottatok. Azért,ha neked jól esik,tapsold meg magad,hogy de jól megmondtad a tutit az inkvizícióddal,ne is érdekelljen,hogy távolabb már nem is találgathattál volna,de felőlem azzal csapod be magad,amivel akarod.
2017. febr. 23. 09:36
 67/235 anonim ***** válasza:
57%

66.Azt monddmeg miben nincs igazam?

Az inkvizicioban vagy tagadom a háromságot mert nincs a bibliában,mert a biblia "egyedüli igaz Istenről"beszél.

Te bántották előre.Én meg az igazságot tagadjam le?Hazudjak azért,hogy szimpatikus legyek neked?

Én senkire sem harakszok még rád sem de tudom az írásokat és tudom egy Tanu mire mit felel.

Elnézést ha tulreagáltam magam.De ugy érzem mindenben igazam van.

A tanukkal pedig lehet félreértettétek egymást mert nem hallombol beszélnek,ezt megtanulják.

2017. febr. 23. 09:54
 68/235 anonim ***** válasza:
Az inkvizícióval,volt ugyan,de honnan veszed,hogy itt bárkinek köze volt hozzá? Nem kell erre válaszolnod,költői kérdés volt.
2017. febr. 23. 09:56
 69/235 anonim ***** válasza:
65%

63.Amint mondtam el van fogadva ,hogy Jézus az Atyával teremtett.De az Atya irányított mindenütt.

Olvasd a példabeszédekből."Mellette valék mint mestermunkás,játszva Ő előtte minden időben".Ez azt jelenti,hogy felsőbbrendüség van Köztük az Atya irányított a Fiú végrehajtott.

Te nem az igazságot keresed,hanem az ellentmondást.Igy nem jutsz az igazságra.

2017. febr. 23. 10:05
 70/235 anonim ***** válasza:

A mestermunkás pont nem egy olyan megjelölés, amit a végrehajtó alantas munkásokra vonatkozik. Az a segédmunkás. A mester éppen hogy vezető pozíció a munkavégzés során.

Nincs itt semmi alá-fölérendeltségi utalás.

2017. febr. 23. 10:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!