Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?
Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:
1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)
2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)
Kedves Balinhun
Vissza a kérdéshaz
"Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült."
Az én állításom szerint meg vélem hogy a te véleményed szerint is Balinhun hogy a tanuk bibliája(nem is merem nagybetüvel irni a bibliájukat) az örtorony alapján készült.
Azért jó lenne egyszer hogy a tanuk beírnák azoknak a személyeknek a neveit ,fordítókat,nyelvész tudósokat, akik forditották az UVF-t.
Szeretnék utánnanézni ezeknek az embereknek mivel végül is egy Bibliárol van szó, és több millióan tanulmányozzák.
How Arrow, reménykedni lehet :D
Annyiszor láttam már nekik feltéve ezt a kérdést, de mindig csak menekültek, meg terelték a témát, "természetesen megvan a pontos fordítói lista, te is meg tudnád keresni ha akarnád", és hasonló nesze semmi válaszok a legtöbb, amire telik...
Gabriel én tőllük akarom hallani hogy ne tudják mondani hogy én találtam ki.
Tisztába vagyok én avval miért nem beszélnek rólla mert már párszor öngolt rugtak evvel kapcsolatban.
Megkérdezték azt az eggyik fordítót akiröl azt mondták a tanuk hogy Ő is az eggyik forditó.
Az ember teljesen kiakadt és azt valta hogy köze sincs az egészhez és mikor átolvasta az UVF-t mivel nagyon jol ismerte az eredeti szövegeket azt nyilatkozta hogy teljesen messze áll hozzá és a szövegértelmezésnek is majdnem mindegyik mondatban ki van tekerve az eredeti értelmezése.
Azért szeretném hogy neveket irjanak hogy rögtön utánna belinkeljem az interjukat.
De miért is tartanak ők ettöl?
"Valószínüleg azért, mert azok az emberek nem ismerik a Bibliát vagy MÁR kiutált VÉNEK. (jobb esetben!)"
Van több olyan vélt forditójuk is akik nem tagok a tanuknál hanem nyelvforditók.
Visszaeszi őket csak megnémulnak, meg vannak húzódva mint az egér.
Ugy szokták csinálni ha kényes a dolog akkor a háttérben meghuzódó vén akit még soha nem láttam irni a gy-k priváltba bemásol egy gigányi előre legyártott anyagot
Vidiripi
Van egy film fent a tanúk honlapján.
"Rájuk bízták Isten szent kijelentéseinek a fordítását"
Ezzel a címmel! De nem hogy az nem derül ki belőle hogy kik fordították az Ú.V.F. még az sem derül ki hogy kik voltak azok akik ezekre az ismeretlen emberekre bízták a fordítást.
Tehát ismeretlen emberek ismeretlen emberekre bízták a fordítást! De jó hogy van ismeretünk amit felhasználhatunk az ellenőrzés, kutatás során.
Lehet az bármilyen vén vagy akár a Vezető Testület tagja is lehet személyesen a teljes Őrtorony könyvtárral a háta mögött. Arra az egyszerű kérdésre egyik sem tud felelni hogy kik voltak a fordító bizottság tagjai. Ha véletlenül még is tudná valamelyik akkor az meg nem árulja el. Aminek biztosan jó oka van.
S igen nekem is feltűnt már hogy hullámokban jönnek a tanúk. Aztán amikor forrósodik a helyzet akkor meg lelépnek. Miután a legaktívabban teleirkálták egy csomó ostobasággal és kifacsart esztelenségekkel a kérdéseket!
Sajnos így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!