Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?
Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:
1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)
2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)
Itt is van.
1. ISTEN (Atya,Fiu,Szentlélek)
Én ehez tartom magam amit Jézus mondott az övéinek
Máté 28:19 Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében,
Kedves Balinhun
Lehet ugyan arrol beszélünk és mégis félreértjük egymást
"Vagy azt, hogy van egy Atya Isten, van egy Fiú Isten is és van Szent Szellem Isten? Tehát ez mind 1-1 személy, és nem pedig 1 ugyanazon személy?"
Igy van.
"Te hogy véled hogy nem 1-1 személy hanem csak egy személy?"
Úgy értem, hogy EGYETLEN EGY Isten van, és ennek három megnyílvánulása (mint a VÍZ halmazállapota, vagy a tojás részei, vagy vagyok én mint férj, mint gyermek és mint apa). Csak nem értelek, multkor azt írtad, hogy Krisztus nem az Atya Isten, és innen azért láttam, hogy nem vagytok tisztában azzal, hogy Krisztus az Atya Isten.
Egy Isten van és ennek három megnyilvánulása van ezt két éves korom óta így vélem.
Az Atya- " Te vagy az én szerelmes fiam, akiben én gyönyörködöm."
A Fiu-"Atyám! bocsásd meg nekik; mert nem tudják mit cselekesznek."
Szent Lélek- "Ezeket prédikáljuk is, nem oly beszédekkel, melyekre emberi bölcsesség tanít, hanem amelyekre a Szent Lélek tanít; lelkiekhez lelkieket szabván."
Ez most jutott eszembe hirtelen
Dán 7:13 Látám éjszakai látásokban, és íme az égnek felhőiben mint valami emberfia jőve; és méne az öreg korúhoz, és eleibe vivék őt.
Itt Jézus és az Atyárol van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!