Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?
Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:
1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)
2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)
68.Aki követi,nemtudhatom,hogy ki azt a tantételt amiért történt az inkvizíció,ha nem zárkózik el valaki attol a tantételtől már is támogató.Jézus azt mondta aki nem velünk ellenünk.
Én ezt senkire sem mondtam aki nem érintett.Tisztelet a kivételnek.
70.Kinek mondta az Atya,teremtsünk embert a Földre?Jézusnak.Vagy fordítva volt.
Ki mondta,ki kezdeményezte,ki parancsolta?
Vagy itt is Jézust az Atya fölé helyezed?A te dolgod,de nincs igazad.
72.Mégegyszer mondom.Az a tantétel amiért emberek haltak meg,és azt valaki támogatja,részesse annak.
Ki hajtotta végre az inkvizíciót és ki követi azt a tantétel.
Sőt a mai Katolikus sem hibás,csak az aki követi azt a tantételt amiért emberek haltak meg és helyesli azt.
Ennyire nem lehet nehéz értelmezni amit írok! Épp azt magyarázom hogy nincs semmi, ami alá-fölérendeltségre utalna az igében!
Minek adsz olyan mondatokat a számba, amiket sosem állítottam?
75.Én nem mondok sem rád sem katolikusra sem Ortodoxra semmivádat.
Mégegyszer:Ha valaki azt a nembiblikus tantételt követi,amiét az inkvizicion emberek haltak meg ártatlanul,és támogatja azt,egyet ért a tantétellel és az invizicioval,nem zárkoznak el,részesse annak.
Itt hol irtam igazságtalanságot.
Te azt irtad a tantételed biblikus és ellentmondász az inkvizicionak,akkor miét támadsz.
Ha nem így van a te dolgod.
"Ha valaki azt a nembiblikus tantételt követi,amiét az inkvizicion emberek haltak meg ártatlanul,és támogatja azt,egyet ért a tantétellel és az invizicioval,nem zárkoznak el,részesse annak. "
Ebben meg semmi ok-okozati összefüggés nincs. Az inkvizíció és a katolikus nem szinonima, attól, hogy valaki ma katolikus, még semmi köze az inkvizícióhoz.
78 .Mindent kétszer kell neked irni?
Mégegyszer.Bármely vallás vagy annak tagja/tagjai akik valamikor végrehajtották az inkvizíciót,és nem biblikus tantételért kellett meghalniuk,kik ma is követik azt a nem biblikus tantételt és egyetértnek az inkvizicioval,részesse annak.Mert ma is folyik a szellemi inkvizíció.
Hiába írod le akárhányszor, ha nem igaz. Egy mai katolikus épo ugyanúgy elítéli az inkvizíciót, mint te. Mellette őszinte szívű katolikus.
Egyszerűen nincs korreláció a két dolog között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!