Kedves Jehova tanúi, valóban úgy van ahogyan ezt az Őrtorony állítja?
Az Őrtorony azt állítja, hogy Krisztus NEM Isten, hanem egy angyal, értsd Mihály arkANGYAL/főANGYAL. Mint már oly sokszor, ...mit sokszor... Rengetegszer volt már erre kérdésem, hogy HOL VAN EZ a Bibliában leírva. Állításotok szerint az Őrtorony, a Biblia alapján készült. Nos akkor további kérdések merülnek fel bennem:
1: Milyen Biblia is ez, tulajdonképp? Állításotok szerint ugyan csak, szeretitek a Károli Bibliát felütni itt-ott, akkor mért nem tűnik fel, hogy amit ír az Őrtorony teljes téboly? Krisztus=Mihály? HOL? :)
2: Honnan szedtétek azt, hogy Mihály az aki az Igazság az Út és az Élet? :) A Zsoltárok 36:10 viszont azt mondja, hogy Isten az élet forrás, tehát Ő az élet. :) Honnan jön az, hogy Krisztus nem az Atya Isten? Az Ézsaiás 9:6 azt írja, hogy fiú adatik a világnak és nevezik majd őt: Csodálatos tanácsadónak, Örökkévaló Atyának, Stb... Szerintem, az ÖRÖKKÉVALÓ azt jelenti, hogy van volt és lesz. Isten van, volt és eljövendő a Jelenések 1:8 vers szerint. :) Szóval, összegezném: Mért hisztek a tévedéseiteknek, ha Isten PONTOSAN az ellenkezőjét mondja a Bibliában. Valóban úgy van ahogyan az Őrtorony maszlag írja ezeket? Félreértés ne essék, nem titeket bántalak, hanem azt amit hisztek azt támadom. :) Békesség nektek, és köszönöm az ideillő inteligens válaszokat is. :)
86.Én nem csak elfogadom hanem tisztelem a Máté.28:19-et.
Te nem tiszteled mert más fogalmat magyarázol belőle a Szentháromságot amiről sem Jézus sem az apostolok nem beszéltek.Jézus azt mondja ott"elmenvén tegyetek tanitványokká minden nemzetből embereket".Ezt miért nem teszed? Én Megmondom.Fárasztó.
Na ez a munka után kell megkeresztelni:az Atya,Fiú,Szentlélek nevébe,nem a háromságban.Mert akkor igy írná:Atya Isten,Fiú Isten,Szentlélk Isten.
"Na ez a munka után kell megkeresztelni:az Atya,Fiú,Szentlélek nevébe,nem a háromságban.Mert akkor igy írná:Atya Isten,Fiú Isten,Szentlélk Isten"
Ezt én megfordítanám. Ugyanis nem azt írja, hogy Atya Isten + Fiú + Szent Lélek.
Hanem csak Atya, Fiú és Szent Lélek. Egyiküket sem emeli ki, ez megintcsak arra vezet minket vissza hogy nincs alá- és fölérdendeltség.
"te szektád minden biblia igében Szentháromságot lát,mint te is.
Legalább tudod mit jelent a Bibliában a hármas,hetes ,tizes?"
Nem én látom hanem az Istentöl kinyilatkoztatott írás!
Képzeld el hogy legalább tudom és még többet is tudok.
Csupán a te saját logikádat fordítottam ellened. Ha nem tetszik, tudod mi a dolgod! :)
"Mi véded az inkvizíciót?"
Te mikor kérdezel akkor se igazat mondol?
Mikor védtem én az inkviziciót?
"Vagy azokat akik régen elkövették?"
Olvass figyelmesebben.
"Szidod azokat akik fegyvert sem fognak?"
Senkit se szidok, hanem a hazugságot megtorlom.
" KÁR.
Elárultad magad."
Ne már!
Ugyanis a mai katolikusok nagyrésze elítélik az inkvizíciót."
Jol teszik
"Én falvakon járok ahol Katolikusok laknak de mindenik idáig elítélte az inkvizíciót. TE IS?"
Én meg országokon járok ahol mindenfélék laknak és Jézusrol teszek bizonyságot- de neked mi közöd hozzá?
Én egy szóval se beszéltem az inkviziciórol!
"Na ez a munka után kell megkeresztelni:az Atya,Fiú,Szentlélek nevébe,"
Erröl az örtorony ír a Biblia nem!
A Biblia azt irja aki hisz!
Érdekes hogy ez a tanu teljesen megfordit mindent.
Jézus a munka előtt keresztelkedett meg.
Gabriel
Igy van!
Ez a 12% tanu nagyon buzgón vágja az örtornyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!