Isz.400-ig miért nem létezett a Szentháromság?
Látható mennyire hasznosak a "biblia tanulmányozások" (csak így idéző jelbe) a Tanúknál, mert bizony ott őrtorony tanulmányozás van amit megfűszereznek egy kis Bibliával.
Eszükbe sem jut, hogy fordítva kellene csinálni.
Nekem ez volt a legfeltűnőbb és a legzavaróbb annak idején mikor még tanulmányoztam.
Kértem is, hogy lehetne-e csak a Bibliát olvasni és azt átvenni? Persze azonnal jöttek a kiigazító és kimagyarázó válaszok. Eléggé megleptem vele a nagyra értékelt, okos vént aki tanított.
Ez indított el engem a vizsgálódás útján. Aztán már az Úr igazgatta a keresgélésem útját.
# 768
Ne a sok száz évvel későbbi inkvizícióról beszélj! Ha nem tudsz mit válasszolni, mindjárt jön a terelés? Az első századokban vagyunk! Hol volt akkor még inkvizíció?
"Valaki a bünbe születése óta bünös és ugy beszélsz rolla mint szent?"
Számtalanszor beigazolódott már, hogy nem ismeritek a Bibliát, mert csak az Őrtoronyon éltek.
"Mivelhogy szentek és próféták vérét ontották, vért adál nékik inni; mert méltók arra." (Jel 16,6)
"És látám, hogy az asszony részeg vala a szentek vérétől és a Jézus bizonyságtevőinek vérétől; és nagy csodálkozással csodálkozám, mikor látám őt." (Jel 17,6)
"És abban prófétáknak és szenteknek vére találtatott, és mindeneknek, a kik megölettek a földön." (Jel 18,24)
"Örülj ő rajta menny, és ti szent apostolok és próféták; mert az Isten büntette meg őt érettetek való büntetéssel." (Jel 18,20)
"Boldog és szent, a kinek része van az első feltámadásban: ezeken nincs hatalma a második halálnak; hanem lesznek az Istennek és a Krisztusnak papjai, és uralkodnak ő vele ezer esztendeig." (Jel 20,6)
Ezek a versek elsősorban az első századokban élt keresztény vértanúkról szólnak, akiknek a hitét ti semmibe veszitek.
Azt állítottad, nincs más szent csak Isten. Rámutattam a Bibliában hogy dehogynincs.
Ezen nincs mit szépíteni, elég szépen belebuktál, hogy nem a Bibliából származnak a gondolataid, csak az Őrtoronyból.
772.Akkor mégis miért tartasz azokkal akik a keresztes háborúkban vettek részt és az inkvizíciót végbevitték mert za ők szentjeikről beszélsz névszerint?
Pál ov a filozofiátol amiben már nyakig vagy.
773.
Mit jelent a szent szó:"tiszta és nincs benne bün"Mondj egyet Krisztustol errefele.Ádámtol errefele mendenki bünös.
Roma.5:12.Ezért van,hogy amiképpen egy ember által jött be a világba a bün,és a bün által a halál,s így a halál minden emberre átterjedt,mivel mindnyájan vétkeztek.
Ha minnyájan vétkeztek ki nem bünös?
Nem a biblia és az Őrtorony a hibás hanem a te tantételed.
771."A Tanuknál csak Őrtorony tanulmányozás van"Ezen kivül még hat tanulmányozás van:Köztük biblia részek 3-4 rész,biblia felolvasás egy rész és az iskola,nyilvános előadás stb.És mindegy milyen témáról van szó minden gondolat biblia versel alátámasztva.
Úgy hogy messze nem vagy témába csak a rágalommal.
Több igét is hoztam, ahol a Bibliában szentnek neveznek embereket.
Szóval újfent ott tartunk, hogy ha ezt tagadod, akkor nem a Bibliát követed, hanem az Őrtornyot, ami ezek szerint már megint olyan dolgot hitetett el veled, aminek semmi köze a Bibliához.
Isten nevében mentek háborúba, nem a szentekében.
Ezt újfent benézted.
"A Tanuknál csak Őrtorony tanulmányozás van"Ezen kivül még hat tanulmányozás van:Köztük biblia részek 3-4 rész,biblia felolvasás egy rész és az iskola,nyilvános előadás stb.És mindegy milyen témáról van szó minden gondolat biblia versel alátámasztva.
Úgy hogy messze nem vagy témába csak a rágalommal."
Elárulom hogy 2 és fél év tanulmányozáson vagyok túl.
Már rég alámerítkezhettem volna, de az Úr időben kiszabadított az őrtorony rabságából pedig már meggyőződéses alapon voltam rab.
És tudom hogy olvasás is van a Bibliából, hiszen közétek jártam.
De ez nem mentség arra, ami 90%-ban folyik ott és a házi tanulmányozásokon!
Ja ezt elfelejtettem:
A hű és értelmes kijelentése:
"Sok családfő azt tapasztalta, hogy az egyszerűsített kiadásnak köszönhetően a gyermekei jobban megértik Az Őrtorony folyóiratot, a szellemi táplálék fő forrását."
ŐRTORONY (TANULMÁNYOZÁSRA SZÁNT KIADÁS) 2015. MÁRCIUS
Negyedik bekezdés.
Forrás: [link]
Szóval táplálkozz csak a nem tévedhetetlen és nem ihletett szubjektív emberi irodalomra.
Én maradok a tévedhetetlen és ihletett Isteni kijelentésnél, a Bibliánál.
778,779.
Mindenkinek az Atya szabad akaratot adott,te ha más irányú meggyőződésben hiszel,sem a Tanuk sem más nem kényszerít semmire,de igazság csak egy van.
Sokan vannak akik szeretik a Tanuk munkáját viselkedését de a hidetés végett mellőzik,mert fizikai és szellemi erőfeszitésről van szó.
Máté.24:14."Ez az Evangélium hirdettetik az egész Földön,tanulságul minden népnek és azután jön el a vég."Ez a hirdetés fontossága.
Olvasd:Máté.28:19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!