Isz.400-ig miért nem létezett a Szentháromság?
Ööö... nem egészen. Én a magam részéről csak a saját nevemben szoktam írogatni. Istvánnal például épp nem is igazán értettem egyet egy másik kérdésben egy iszlámmal kapcsolatos vitában.
Na meg a stílusunk is egész más. Nem is értem mégis mi alapján sikerült összemosnod hármunkat :D
"Te irogattál:Gabriel,Apexus ès István35 nevèben."
Na meg persze szp72 nevében is... De a lényeg: Még ha igaz is lenne, a vitát akkor is elbuktátok. Habár nem is nevezhetjük igazán vitának, ami itt folyt, hiszen ellenérveitek nem voltak. Egyetlen kérdésünkre sem jött válasz.
Dániel 10:13
Gondolom a Biblia szavát már csak nem mondod hazugságnak. Szóval várom a válaszod, hogy lehet, hogy a Biblia ellentmond annak, amit Mihályról állítasz?
Te a biblia gyöngyszemeit atirod atértelmezed hazugsággá.Miért csavarsz minden szót más ellen.
Ez benned az ember iránti szeretet?
Nem elég a sok hazugságod,más néven irsz,és még másokat vádolsz hazugsággal?
Még mindig nem írok más néven.
De ettől eltekintve is, hogy a Biblia csak a fejedelmek egyikének írja Mihályt, az nem értelmezés kérdése. Egyszerű tény, hogy Mihály nem valami egyedüli fejedelem, nem Isten Egyszülött Fia, nem egy mindenek felett álló angyal, hanem egy angyali fejedelem a sok közül. Ott van benne Dániel könyvében.
Hogy fér ez össze neked, hogy a Biblia egész mást ír Mihályról, mint ti? Ne vádaskodj, ne terelj, erre válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!