Kedves keresztények! Akkor most már elfogadjátok az evolúciót ténynek?
Olyan szinten vagy sötét hogy az komolyan fizikai fájdalmat okoz már :D
Lassan jelenteni kéne a kérdést, mert ez a sok sületlenség már tömegpusztító fegyver :DDDDDDDDDDDDDD
Kedves Dowd!
Nagyon magasról nézel le hozzánk, de mire fel ez a nagyképű hozzáállásod a dolgokhoz? Tény, hogy jópár hamisítást elkövettek már az evolúcionisták elméletük bizonyítása érdekében, ha ezt tagadod, akkor te vagy a sötét, tályékozódj inkább még kicsit a témában!
"Olyan szinten vagy sötét hogy az komolyan fizikai fájdalmat okoz már"
Könyvet kellene írnod az érvelésről. Nagy siker lenne...
https://www.youtube.com/watch?v=YPcK4v9ppVc
Ajánlom figyelmedbe! :D
Anonymus
15 évet tanultam természettudományt 2 egyetemen. ;)
És itt van akinek a 4-es biosz sincsen meg, de "okos"
Ezért ez a véleményem.
Kedves Dowd!
Na jó, Én elhiszem, hogy sok olyan állítást találsz a hozzászólásokban, ami messze áll a tényektől, meg azt is, hogy 15 évig tanultál természettudományt, de jó lenne, ha az a sok tudás a fejedben, amit összegyüjtöttél, kicsivel több alázattal párosulna, úgy talán eredményesebb lennél a vitákban, mert az természetes, hogy ha valaki támadó, lekezelő stílusban szólogat hozzá egy-egy témához, arra ugyanúgy támadással fognak reagálni...
Értem. szóval elfogytak az érvek most jön a személyeskedős rész :)
Kihagyom, sry.
(kiszálltam)
És itt a vita megfeneklett, ahogy várható volt. Mindig ez történik.
A személyeskedés is szinte kötelező velejárója a témának.
Anonymus valószínűleg téved, de komolyabban kellene venni az érveit, mégpedig azért, mert az evolúciót elfogadók is csupán könyvekre tudnak hivatkozni, mikor bizonyítanak.
A bizonyítás amúgy is problémás. Még a matematika állításai sem teljes biztosak. Egy új tétel bizonyítása lehet 150 oldalas is, és hiába vizsgálja át akár 30 matematikus, lehet, hogy hosszú évekig nem veszik észre a hibát.
Ezerszer nehezebb bizonyítani a tapasztalati tudományok állításait.
Jaj kedves István, bementél az utcájába látod - látod. De ne félj, ne legyen rossz érzésed miatta, az ilyen emberek pszichológiai eseteket. Ezt hívják úgy, hogy Nárcisztikus személyiség.
Ritkán találkozni vele ilyen jól felismerhető formában...
Anonymus
# 70
Tényeket és forrást kértem.
Egyiket sem adtál, szóval coki! :-))))))
"Értem. szóval elfogytak az érvek most jön a személyeskedős rész"
Nem, a személyeskedést Te már sokkak hamarabb elkezdted az olyan beszólogatásaiddal, mint amilyen a 71-es hozzászólásodban is szerepel:
"Olyan szinten vagy sötét hogy az komolyan fizikai fájdalmat okoz már"
Én csak jóindulatból írtam azt, amit. Viszont látom felesleges volt... De nem baj, ilyen embereknek is kell lenni. :)
Anonymus: Egyetértek. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!