Valaki elmagyarázná nekem, hogy melyik az igaz vallás?
Kereszténység? Hinduizmus, Buddhizmus, az Iszlám, a zsidó?
És miért az amelyik?
Úgy látom megint egyedül leszek.
Az egyetlen igaz vallás és az egyetlen Krisztus által alapított egyház, ami hitelesen fejti ki, magyarázza és továbbadja a keresztény tanítást az a Katolikus Egyház. Minden más vallás - a zsidót leszámítva - emberi kitaláció és kreálmány.
Jó lehet annak akit isten gyógyít meg, én magamtól szoktam meggyógyulni.
Rá is jöttem melyik az igazi vallás: higgy magadban és akkor stabil és sikeres leszel.
Amúgy a fizetést sem a munkáltató utalja hanem a wookiek küldik a pénzenergiát az orion ködből.
#65 örülök, hogy sikeres és egészséges vagy, legyél is továbbra is, jó fzetésed is legyen -
- de a vallások (kivétel nélkül mind) lényegileg NEM erről a 0-72 évig tartó zárt intervallumról szólnak, hanem arról ez az intervallum hogyan emelhető át az örökkévalóságba, tehát hogy ez alatt a 72 év alatt mit tehetek, hogy megismerjem, miként tudok az Örökkévalósághoz közeledni, mit tehetek ezért, hogyan, avagy kissé filozofikusabban, miként lehet az életet a Létbe emelni. Ilyesmi.
Köszi, minden jót neked is. Én sajnos csak kb 70 évig létezek.
ui:43%os nem 6000 éves a föld, ezt ugyanis MÉRNI lehet, ráadásul több módon egymást alátámasztva, és ha a legóvatosabban becsülünk, és a számításokkal a lehető legnagyobb pontatlanságot feltételezzük akkor is mindenképpen évmilliókról és évmilliárdokról beszélünk.
a vallásosak vagy elutasítják a tudományt és a bibliára hivatkoznak, vagy megpróbálják a saját szájízük szerint művelni de abból sosem sül ki semmi jó. pár érdekesség angolul jól tudóknak:
föld kora
lapos föld
teremtés elméletek
Abban nem nehéz hinni, amire van bizonyíték.
De "boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!