Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki elmagyarázná nekem,...

Valaki elmagyarázná nekem, hogy melyik az igaz vallás?

Figyelt kérdés

Kereszténység? Hinduizmus, Buddhizmus, az Iszlám, a zsidó?

És miért az amelyik?

2013. jún. 2. 16:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/136 anonim ***** válasza:
3%

Úgy látom megint egyedül leszek.

Az egyetlen igaz vallás és az egyetlen Krisztus által alapított egyház, ami hitelesen fejti ki, magyarázza és továbbadja a keresztény tanítást az a Katolikus Egyház. Minden más vallás - a zsidót leszámítva - emberi kitaláció és kreálmány.

2013. jún. 3. 09:58
 62/136 szpeti1991 ***** válasza:
30%
Utolsó: nem vagy egyedül... :) Milliárd fő a nagyságrendje azoknak, akik ugyanígy gondolkoznak.
2013. jún. 3. 10:16
 63/136 anonim ***** válasza:
0%
csak itt a gyk-n vagytok magányosak, lehurrogtatottak és lepontozottak, 61 és 62 - és mint fentebb írtam, ez csak magyar specialitás.. Lengyelországban tele a vannak a templomaik fiatalokkal, Istenhívők, és még tudják, a rítus a szakrális szertartás miért lényegi.. - nem is fogják kirántani alóluk a talajt keresztényellenesek.
2013. jún. 3. 10:22
 64/136 szpeti1991 ***** válasza:
10%
Azért kezd szerencsére Magyarországon is egy elég masszív katolikus mag kialakulni. A vallásos iskolák gyerekeinek egy része, továbbá a különböző katolikus ifjúsági közösségekben (plébániai hittancsoportok, MKK, Szentjánosbogár, CsüCsop stb.) összejött egy olyan mag, amely ismeri és gyakorolja a vallását, méghozzá kellően mélyen. Az ilyen közegek kiállhatják a viharokat és a támadásokat, s könnyen terjeszthetik a katolikus hit örömhírét - például olyanokkal, mint a vasárnap esti gitáros szentmise az Országúti Ferences plébánián. Persze sajnos sokan morzsolódnak le, sokan nem tudnak eleget a vallásukról, de a stabil alap azt hiszem, kezd kialakulni - és ez nagyon jó :)
2013. jún. 3. 10:35
 65/136 anonim ***** válasza:
17%

Jó lehet annak akit isten gyógyít meg, én magamtól szoktam meggyógyulni.

Rá is jöttem melyik az igazi vallás: higgy magadban és akkor stabil és sikeres leszel.

Amúgy a fizetést sem a munkáltató utalja hanem a wookiek küldik a pénzenergiát az orion ködből.

2013. jún. 3. 11:17
 66/136 anonim ***** válasza:
14%

#65 örülök, hogy sikeres és egészséges vagy, legyél is továbbra is, jó fzetésed is legyen -

- de a vallások (kivétel nélkül mind) lényegileg NEM erről a 0-72 évig tartó zárt intervallumról szólnak, hanem arról ez az intervallum hogyan emelhető át az örökkévalóságba, tehát hogy ez alatt a 72 év alatt mit tehetek, hogy megismerjem, miként tudok az Örökkévalósághoz közeledni, mit tehetek ezért, hogyan, avagy kissé filozofikusabban, miként lehet az életet a Létbe emelni. Ilyesmi.

2013. jún. 3. 11:30
 67/136 anonim ***** válasza:
33%

Köszi, minden jót neked is. Én sajnos csak kb 70 évig létezek.

ui:43%os nem 6000 éves a föld, ezt ugyanis MÉRNI lehet, ráadásul több módon egymást alátámasztva, és ha a legóvatosabban becsülünk, és a számításokkal a lehető legnagyobb pontatlanságot feltételezzük akkor is mindenképpen évmilliókról és évmilliárdokról beszélünk.

a vallásosak vagy elutasítják a tudományt és a bibliára hivatkoznak, vagy megpróbálják a saját szájízük szerint művelni de abból sosem sül ki semmi jó. pár érdekesség angolul jól tudóknak:

föld kora

[link]

lapos föld

[link]

teremtés elméletek

[link]

2013. jún. 3. 15:50
 68/136 szpeti1991 ***** válasza:
22%
Még kész szerencse, hogy a keresztények legnagyobb része elfogadja a tudomány eredményeit. Aki nem, az balga, de az nem a vallás hibája.
2013. jún. 3. 15:56
 69/136 anonim ***** válasza:
6%
Az ateizmus, mert az abban hisz, amire van bizonyíték.
2013. jún. 5. 20:04
 70/136 szpeti1991 ***** válasza:
33%

Abban nem nehéz hinni, amire van bizonyíték.

De "boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek." :)

2013. jún. 5. 21:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!