Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki elmagyarázná nekem,...

Valaki elmagyarázná nekem, hogy melyik az igaz vallás?

Figyelt kérdés

Kereszténység? Hinduizmus, Buddhizmus, az Iszlám, a zsidó?

És miért az amelyik?

2013. jún. 2. 16:41
 81/136 anonim ***** válasza:
80-as???
2013. jún. 10. 15:28
 82/136 anonim ***** válasza:
nem százas
2013. jún. 10. 15:44
 83/136 anonim ***** válasza:
69%-ostól 79-es kérdésemre várom a választ-
2013. jún. 10. 17:45
 84/136 A kérdező kommentje:
Hát a 79-es válaszra én is szeretnék választ! Majdnem, hogy ez a lényege mindennek, amit kérdeztem.
2013. jún. 10. 21:51
 85/136 anonim ***** válasza:

az amit a 79-es ir marhasag!!

legalabbis az izraelita vallast illetoen!!

2013. jún. 10. 23:09
 86/136 anonim ***** válasza:
83%

85, én nem állítottam semmit a 79-es hozzászólásban, csak kérdeztem! Én keresztény vagyok, tehát elismerem a Biblia ihletettségét. Hogy miért hiteles a Biblia, itt már leírtam a 2-es hsz-ban:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..

Az izraelita vallás Jézus eljövetelében teljesedett ki. Aki hisz Jézusban, mint Megváltóban és ez a hit az életvezetésében is megnyilvánul, az üdvözül.

2013. jún. 11. 13:16
 87/136 anonim ***** válasza:

yeshua "eljovetele" vagy sem,semmilyen kapcsolatban nincs es nem is lesz az izraelita vallast illetoen!!

ha csak annyi nem hogy mint minden zsido gyermeknek volt brith mila-ja es bar mitzvo-ja!!

ezen kivul NULLA!!!

2013. jún. 11. 16:45
 88/136 anonim ***** válasza:
És személy szerint te miben hiszel, mi alapján lehet üdvözülni? Csak az Ószövetség könyveit fogadod el?
2013. jún. 11. 18:04
 89/136 A kérdező kommentje:
Már sajnálom a kérdésfelvetést, mivel szinte senki nem azzal foglalkozik, hogy megmagyarázza, miért ez, vagy az a vallás az igaz, hanem a sajátját isteníti, de érdemi magyarázat nélkül. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit olvasott erről, vagy arról a vallásról, hanem arra, hogy szerinte melyik az igazi vallás, ha van olyan. Az, hogy mikor ki mit mondott, mit írt, az nem érdekel. Az érdekel, hogy szerinte miért az az igazi amit mond és a másik miért hamis, ha hamis. Mindenkitől a saját véleményére vagyok kíváncsi, és nem arra, hogy mit ír a Biblia, avagy a Korán.
2013. jún. 11. 19:54
 90/136 anonim ***** válasza:
75%

Én leírtam, miért Jézus tanítását tartom az igaznak. S Jézus azt mondta:

"Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam." Jn 14,6

2013. jún. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!