Homoszexuálisként hogy lehetek keresztény?
28 éves vagyok, kb. 13 éves korom óta próbálok megszabadulni ettől. Gyűlölöm magam érte, de attól még ez maradok.
Ha heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy nőt, akkor lehet még belőlem rendes ember, hogy ne jussak s pokolba?
Kérlek, ne gyertek azzal, hogy fogadjam el ezt, hogy homoszexuális vagyok. A szüleim belehalnának a szégyenbe, ha megtudnák.
190
Semmit sem kevertem össze.
Nem állítottam semmit arról, hogy a Biblia szerint bűn-e a homoszexualitás vagy sem.
TE voltál az aki kijelentette, hogy Jézus nem volt homoszexuális és erre próbált meg hivatkozni mint valami óvodás.
#186!
Ez mi,ha nem a haj színe és egy bibliai parancs összekeverése?
Te írtad:
"Az a hírem,hogy Jézus nem volt homokos!"
Az, hogy Jézus nem homoszexuális az nem egy parancs. Az egy pont ugyan olyan lényegtelen, semmitmondó megállapítás mint az, hogy Jézus nem volt szőke, nem volt nő, nem volt pilóta és sok minden más sem.
#194.
3Móz 18,22 Férfival ne hálj [sákav = lefeküdni ~ közösülni] úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az.
3Móz 20,13 Ha valaki férfival hál [sákav] úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.
Róma 1:26-27 RÚF
Ezért kiszolgáltatta őket Isten gyalázatos szenvedélyeiknek: mert asszonyaik felcserélték a természetes érintkezést a természetellenessel, ugyanúgy a férfiak is elhagyták a női nemmel való természetes érintkezést, és egymás iránt ébredt vágy bennük: férfiak férfiakkal fajtalankodnak, de el is veszik tévelygésük méltó büntetését önmagukban.
#196.
Nyilvánvalóan,nem tudták igazolni a "Mària-Magdolna evangéliuma" apostoli eredetét.
Mivel az irat olyan szamárságot állít,hogy Jézus nős volt,kizárt az apostoli eredet.
(Nagy valószínűséggel,egy misebortól,vagy konyaktól részeg szerzetes írhatta a középkorban.)
Sokkal valószínűbb, hogy valami hozzád hasonló szektás írta. Jellemzően ezek az apokrif iratok különböző szektáknál jelentek meg.
#199/
Nyilvánvalóan szektás pápista vagy,hogy ismeretlenül szektásnak minősítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!