Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Homoszexuálisként hogy lehetek...

Homoszexuálisként hogy lehetek keresztény?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, kb. 13 éves korom óta próbálok megszabadulni ettől. Gyűlölöm magam érte, de attól még ez maradok.

Ha heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy nőt, akkor lehet még belőlem rendes ember, hogy ne jussak s pokolba?

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy fogadjam el ezt, hogy homoszexuális vagyok. A szüleim belehalnának a szégyenbe, ha megtudnák.

jún. 25. 07:25
 181/202 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem lenne helye, de látod, hogy sokan még önmagukat is becsapják, mert annyira meg akarnak felelni egy-egy szekta vagy akár rendes felekezet elvárásainak. S most nem csak a homoszexualitás kapcsán írom, hanem számtalan dologban látom ezt.

Érdekes, hogy te minden kérdés alatt azt ajánlod minden veled egyet nem értőnek, hogy keressék Jézust és megtalálják. Könnyen lehet, hogy ezt neked kéne tenned.

Én megtaláltam Jézust, aki ezt mondta nekem a Biblia által:

"Letöröl szemükről minden könnyet. Nem lesz többé halál, sem gyász, sem jajgatás, sem fáradság, mert az elsők elmúltak."

Jézus ígérete az üdvösségre szól, a földi életre pedig üldözést, fájdalmat ígért követőinek. Nem ígérte sehol, hogy még a földi élet során megszűnik minden kísértés, megszűnik minden betegség, minden baj, gond. Sőt ellenkezőleg. A sátán viszont ezeket ígérte, biztos, hogy Jézust találtad meg?

aug. 14. 16:55
 182/202 anonim ***** válasza:
16%

181

Mivel nekem senki nem mondta anno.

Viszont olyan mélységekben voltam, hogy Jézus megszólitott, hogy kövessem Őt.

Megmentett, meggyógyított, bölcsességével vezet és szemeivel tanácsol.

Ő általa mehetek az Atyához, a Menny az otthonom, ahova minden tékozló fiút hazavárnak.

Szóval Jézushoz kell fordulni, aki keresi az Igazságot, aki elveszett, aki fogoly, mert Ő ma is gyógyít, szabadít, helyreállít és a hazafelé úton Velünk van a világ végezetéig.

Röviden és tömören ez a lényege az Új szövetségnek.

Áldás.

aug. 14. 18:25
 183/202 anonim ***** válasza:
14%
Lehetsz, de akkor is a pokolra jutsz. Szóval jobban jársz, ha más vallást választasz, ahol megbocsájtóbb az isten e tekintetben.
aug. 25. 20:55
 184/202 anonim ***** válasza:
0%
A biblia szerint a kereszténységven is az, csak az egyház nem tolerálja
aug. 25. 20:58
 185/202 anonim ***** válasza:
14%

A "keresztény"kifejezés jelentése:krisztusi,vagyis egy olyan ember,mint Krisztus.

Az a hírem,hogy Jézus nem volt homokos!

aug. 26. 12:15
 186/202 anonim ***** válasza:
90%

"Az a hírem,hogy Jézus nem volt homokos!"

Mert szőke igen? Vagy akkor a szőkék sem lehetnek keresztények mert Jézus nem volt szőke???

Szakadok a nevetéstől....

aug. 26. 12:24
 187/202 anonim ***** válasza:
0%

#186!

Látom egyezik a cipőd mérete és az IQ-d. Röhögjél csak! Az méltó hozzád!

aug. 26. 16:40
 188/202 anonim ***** válasza:
64%

Szerencsére nem egyezik. Különben sehol sem találnék elég nagy cipőt.

Ilyen ostoba érvelésen pedig vagy röhögni lehet vagy pedig sírni, hogy van aki ezt komolyan is gondolja. Sírni pedig nem volt kedvem és belegondolni sem abba, hogy a hozzád hasonlók ugyan úgy mászkálhatnak az utcán mint egy normális, épelméjű ember.

aug. 26. 16:54
 189/202 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj, hogy szavazhatnak.

aug. 26. 16:56
 190/202 anonim ***** válasza:
0%

#188!

Egy intelligens ember nem keveri össze valakinek a haja színét és Bibliában minden kétséget kizáró parancsot.

Te nyilvánvalóan összekeverted,tehát nem több az IQ-d,mint 40.

aug. 26. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!