Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Homoszexuálisként hogy lehetek...

Homoszexuálisként hogy lehetek keresztény?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, kb. 13 éves korom óta próbálok megszabadulni ettől. Gyűlölöm magam érte, de attól még ez maradok.

Ha heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy nőt, akkor lehet még belőlem rendes ember, hogy ne jussak s pokolba?

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy fogadjam el ezt, hogy homoszexuális vagyok. A szüleim belehalnának a szégyenbe, ha megtudnák.

jún. 25. 07:25
 151/202 A kérdező kommentje:

"Én bibliatanulmányozással tudnék neked segíteni"

Lassan már kívülről fújom az Újszövetséget. Nyilván az Ó-t is olvastam.

aug. 1. 23:16
 152/202 anonim ***** válasza:
22%

151

Egy kicsit kételkednék, mert akkor ismerned kellene a Megváltó Jézus Krisztust.

Kapcsolatban kellene Vele lenned és Őt kérdezni.

aug. 2. 06:47
 153/202 A kérdező kommentje:
Szerinted nem kérdeztem? Ha tudnád, hogy az évek során mennyi éjszakát imádkoztam az sírva, hogy változtasson végre heteroszexuálissá...
aug. 2. 09:55
 154/202 anonim ***** válasza:
8%

Most akkor azt meséld el már, hogyan ismerted meg Jézust ?

Nekem mindjárt válaszol.

Különben vannak olyan szolgálatok, ahol az Úr Szelleme szabadít, gyógyít.

aug. 2. 12:07
 155/202 anonim ***** válasza:
Ha mindketten kapcsolatban vagytok Jézussal akkor miért nem kérdezitek meg tőle, hogy másik kapcsolatban van-e vele és kéritek meg, hogy magyarázza el mindkettőtöknek a helyzetet.
aug. 2. 12:21
 156/202 anonim ***** válasza:
0%

155

Nekem nem jön át a kapcsolat...

aug. 2. 12:43
 157/202 anonim ***** válasza:

Akkor lehet te nem vagy kapcsolatban Jézussal.

aug. 2. 15:42
 158/202 anonim ***** válasza:
100%

#153 Kérdező!

" Ha tudnád, hogy az évek során mennyi éjszakát imádkoztam az sírva, hogy változtasson végre heteroszexuálissá..."

Majdnem ezer évig uralkodott az egyház mindenki felett, és soha nem sikerült megszüntetniük a homoszexualitást. Jézusnak és istennek sem sikerült :) A bajszos festőnek sem a 20. század első felében. Senkinek nem sikerült, és soha nem is fog.

Az átnevelő terápiák mindegyike átverés és pénzlehúzás.

Ha ebben az állapotban maradsz, abba belepusztulsz lelkileg...

aug. 2. 17:54
 159/202 anonim ***** válasza:
0%

157

Te biztos nem.

Különben nyugodtan írhatsz bármit rólam. Engem szabaddá tett Jézus, Hozzá tartozom...Őt imádom, az Ő Atyja az én Atyám.

Jézus kősziklára állította lábamat. Örök életem van.

Keresd Te is az Örökkévalót, Jézus Krisztust míg megtalálható.

aug. 2. 18:48
 160/202 anonim ***** válasza:
12%

Eloszor magaddal legyel joba, aztan talalod meg Jezust. O maga a szeretet. Valamilyen oka csak lett hogy ilyen lettel...

En nem kulonosebben szeretem a melegeket/biszexelet, de amit magaddal muvelsz az meg nekem is faj. Szedd ossze magad. Ne legyel novel csak ezert, ez nem jo ötlet. Onzo dolog.

Ezen valtoztatni nem tudsz, igy lettél teremtve, azzal gazdalkodj amid van. Lehet ettol meg teljes eleted. De ehez eloszor magadat kell szeretned, elfogadnod,megbecsulnod.

aug. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!