Mit gondoltok a vallásos emberekről?
"Én sokáig vállalhatatlanul néztem ki, aztán idővel kikupálódtam és mintha ég és föld lenne a két helyzet. Pedig belül ugyanaz az ember maradtam, nem lettem más. Szóval ha nagyon szerencsétlen külsőt kaptál az istentől..."
Bármilyet kap is valaki, a te példádból is az látszik, hogy nem kell feladni, mert folyamatosan változunk - meg persze bizonyos dolgok mégiscsak rajtunk múlnak a külsőnket illetően akkor is, ha hozott anyagból dolgozunk. Ha vesszük a fáradságot, hogy a körülményekhez képest rendben levően nézzünk ki, az azért egész más, mint egyre slamposabbá válni azzal a szöveggel, hogy nekünk azt dobta a gép, hogy rondák legyünk, tehát senki se akarjon minket.
"semmit nem számít a külső a csajozásban?"
Írtuk már: az első benyomás miatt számít. De aztán minél komolyabbá válik egy kapcsolat, annál kevésbé.
Csajozni meg minek? Azt az egyet kell csak megtalálni, akivel le akarjuk élni az életünket, őfelé viszont nem mindenféle csajokon keresztül vezet az út, nem kell mindenkinek megpróbálni megfelelni. Akinek olyan az értékrendje, hogy a mi külsőnk nem fér bele, az haladjon is tovább, nekünk nem kell! :) Egy kis egészséges önértékelés a titka az egésznek. Meg a jól megválasztott cél, ami nem az, hogy minél több nőt megdöntsünk.
"hogyha már az elején nincs meg a testi vonzalom, akkor nyilván nem fogjátok egymás idejét rabolni tovább. Tehát végsősoron mégiscsak olyan embert fogsz választani magad mellé, aki testileg és lelkileg is passzol hozzád."
Csak a sorrendet rontod el: ha eleve dobod azokat, akikkel nincs már az elején testi vonzalom, nagyon-nagyon sok értékes embert dobsz ki az életedből, akik ha a házastársaid nem is lennének soha, nagyon is fontos barátok, ismerősök lehetnének. Aztán meg majd panaszkodsz, hogy milyen rossz magányosnak lenni - meg hogy az, aki milyen vonzó volt testileg már első ránézésre is, mennyire nem vált be millió más tekintetben...
Mi a tökömet vársz tőlünk keresztényektől kérdező?
Azt várod, hogy minden keresztény Jézus legyen?
A keresztények közt is vannak az igazak és vannak, akik igaznak gondolják magukat. Én speciel a bűnös fajtába tartozok. Nem azért vagyok keresztény, mert olyan hú de nagy szentség lekozik bennem. Én azzért vagyok keresztény, mert amikor baromi nagy szarban voltam, akkor Jézushoz imádkoztam utolsó menedékként. Igen, menedék!
És képzeld, ezután erőt éreztem magamban. Túléltem azt a napot, túléltem azt a hetet, azt az évet is túléltem.
Viszont azt képtelen vagyok elfelejteni, hogy amikor minden összeomlott körülöttem, akkor Krisztushoz imádkozva kértem segítséget. Ezután pedig éreztem magamban az erejét, éreztem, hogy megérintett felsegített engem és azóta minden nap velem van.
Jól látod: MENEDÉK!
De nem a vallás a menedék, hanem Krisztus a MENEDÉK.
Szeretnék jobb ember lenni, nem beszívni, takarékosabban élni, nem tékozolni. De nem ilyen vagyok. Bűnös vagyok, aki szeret bódult állapotában lekaparni egy sorsjegyet, hátha beüt a szerencse. Aztán, ha meg nem, akkor tekerek egy spanglit, ha meg elfogy a pénzem, akkor a józan fickót eljátszva élem le a hónap hátralevő részét.
Azt is mondják a fajtámról, hogy velem nem állna szóba Jézus.
Én sem érzem magam méltónak arra, ami velem történt, hiszen egy alávaló, semmirekellő, drogos vagyok.
Viszont az meg van írva, hogy nem az egészségeseknek kell az orvos, hanem a betegeknek. Ha pedig Jézus vámosokkal és bűnözökkel ült egy asztalhoz, akkor talán egy drogost is képes lehet helyre igazítani.
A dicsőség az Úré!
"Én itt konkrétan a párkeresésre gondolok."
Párt találni, igazit, nem úgy lehet, hogy na, akkor most elmegyek párt keresni, és jól meg is találom, mert addig megyek, amíg meg nem találom. Nézd meg, akik egy egész életet végigéltek a párjukkal szeretetben, azok hogyan találtak egymásra, és meglátod, hogy egyszerűen nincs rá recept. Ha van is köztük, aki "párkereséssel" próbálkozott, úgy jött neki össze, csak egy kicsi töredékük.
Ha úgy gondolja valaki, hogy társat szeretne, egyszerűen nyitottnak kell lennie minden, de minden találkozásra, nem érdemes a "társkeresési" találkozásokra leszűkíteni a keresést. Az úgy túlságosan erőltetett, izzadságszagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!