Mit gondoltok a vallásos emberekről?
"Nem egy vallásos embernek hallottam már olyat a szájából, hogy "ne külső alapján válassz magadnak párt, ne ezalapján ítélj meg másokat", stb. Nekem ebből csak annyi jön le, hogy ne légy felszínes."
Ezt messze nem csak vallásosak szájából hallani. Minden értelmes ember így gondolkodik. De attól még ember mindenki, tehát igen, elsö körben a szemével érzékeli, ha valaki közeledik, és igen, az első benyomást a másik külseje teszi rá, ez van, ilyen a biológia (legalábbis a hagyományos, 3D világban, a neten nem biztos, mint pl. itt, ezen a fórumon). Ennek nem sok köze van a valláshoz.
51
Igy van.
Mindenki jobban vonzodik ahhoz, aki vonzo. Elso korben. De ha jobban megismerunk valakit, hiaba vonzo, ha a belso tulajdonsagai nem tetszenek, nem fogjuk parnak valasztani. Altalaban nem csak a kulso szamit, ha tartos kapcsolatot keresel, akar vallasos vagy, akar nem.
Ez valamiert nagyon fontos neked, kerdezo, de hidd el, nagy kulonbseg ebben nincs.
Régen ha valaki genetikailag hibás volt elment apácának vagy szerzetesnek.
Mondjuk ott van mostanában a rengeteg autista, dan-kóros, kretén, kábszeres, alkoholista és napestig sorolhatnám. Ezek kellenek valakinek, valami normális embernek? Mert aki ezekkel kezd az sem 100%-os.
Aki nem csak szőke, kékszemü, genetikailag tökéletes emberrel kezd az nem 100%-os.
Autisták is alakíthatnak ki normális kapcsolatott. Főleg mert az autizmusnak több fokozata is van.
Aztán még sorolhatnám és érvelhetnék miért bullshit az 55. válasz de akinek egy kis esze is van és nem csukot szemmel jár az magától is rá fog jönni.
56 Nem bullshit, mert autista autistával kezd vagy más kreténnel. De általában normális ember normális emberrel kapcsolódik.
Az a bullshit, hogy te szőke, kékszemű nácikra gondolsz. Én viszont normális emberekre. Ha te autista vagy, akkor éljél úgy ahogy akarsz, engem nem érdekel.
"mert autista autistával kezd "
Egyáltalán nem biztos. Képzeld attól még, hogy autista (kételkedem benne, hogy tudod egyáltalán mi is az) lehet csodálatos ember. Az autizmus egyáltalán nem olyan amiből következne bármi ilyen.
De mint írtam "akinek egy kis esze is van és nem csukot szemmel jár ...".
"Az a bullshit, hogy te szőke, kékszemű nácikra gondolsz."
Ez inkább a felfogásodra próbált utalás lenni.
"apácának vagy szerzetesnek.
Mondjuk ott van mostanában a rengeteg autista, dan-kóros, kretén, kábszeres, alkoholista és napestig sorolhatnám."
Hány szeretest meg szerzetesnővért ismersz személyesen? Mert nagyon-nagyon nem ez a helyzet.
59
Hagyjad szegényt a képzeletbeli világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!