Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?
Na végre itt vagy!
Meg tennéd hogy válaszolsz a 199-es kérdésemre.
Nem kötekedésböl, tényleg érdekel.
"Meg ugye egyáltalán minek kellene egyáltalán neki bármi hasonló lény? "
Neki nem kellenek, a világnak kellenek.
Ennyi erővel mondthatnád hogy isten azért nem mindenhato mert megteremtette a vér lemezkéket, fehér vér sejteket, akiknek szintén nincsen szabadakaratuk, is létezésük meg áll annyiban hogy össze tartják a tested.
#211:
Ne ítélkezzz olyan kérdésben amiről épp most vallod be hogy gőzöd sincs !
"Na végre itt vagy!"
Nem vagyok itt. A 198. válasz az utolsó tőlem.
Majd válaszolok, ha lesz időm.
Drakula, nem én voltam a 198-as. De válaszolhatok én is, ha gondolod.
Nekem a bajom pont az, hogy számomra ez nem jelentene boldogságot, amit Abdullah és a másfél pipás írt. Hogy önálló döntési lehetőség nélküli biorobotokat kapnék "feleségként", mert Allah eldöntötte helyettem, hogy én ettől kell boldog legyek. És ha nem leszek az? Akkor valami eufórikus bedrogozott állapotot kényszerít rám, ahol majd magatehetetlenül vigyorgok, hogy elmondhassa hogy eggyel több boldog ember van a mennyországban? Attól függetlenül hogy ott valójában semmi nem olyan, ami engem valójában boldoggá tesz?
Nem a hurikröl, a többiről!
Mi bajod van a a többi fizikai élvezettel?
Mitől leszel boldog ha nem ezektől?
Hogy isten közelében lehes? Az is lesz.
Amúgy az a probléma hogy én is abban a hitben voltam te a tegnapi válaszoló vagy....
Ő tènylrg gúnyolódott az Iszlámon.
"Mitől leszel boldog ha nem ezektől?"
Mert ezek a keresztények valamiféle metafizikai mennyországban hisznek ahol ők is szellemi lénnyé alakulnak. Egyfajta felemelkedésben. Belekérdeztem és egyből önellentmondásba keveredett. Valószínüleg a távolkeleti vallások hatása lehet ez :) Az egyik keresztény nemrég még azt is leírta hogy ő egyesülni fog Istennel. Van is egy olyan keresztény irányzat ami azt tanítja hogy mindenkiből lehet isten.
#216:
Amúgy én is teljesen összemostalak a tegnapi vàlaszolóval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!