Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok! Tényleg 72 szűz...

Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 15:53
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/283 anonim ***** válasza:
27%

#198:

Világosan leírtam hogy a hurik alatt feleségeket értek, rabszolgákról rajtad kívül senki sem beszélt !

Elmondtam azt is hogy a szabad akarat hiánya nem jelent boldogtalanságot. Értsd meg ha nem lenne szabad akaratod ÉSZRE SEM VENNÉD, nem lennél tudatában.

Egyébként tényleg el fogod játszani hogy a kereszténységben nincs predesztináció ??? A kálvini tanok szerint kőkeményen nincs szabad akaratunk !

Az Iszlámban az embereknek RÉSZLEGES szabad akaratuk van.

2022. júl. 7. 23:24
 202/283 anonim ***** válasza:
27%

"Szerintem hiányoznak ebből az eszményképből a mélyebb érzések, és mindaz ami igazán magasztos, tiszta és szép. Valószínűleg túl idealista és szentimentalista vagyok ehhez az elképzeléshez. Nekem ez túl profán."

A Paradicsom abszolút nem csak ezekről szól. Egyàltalàn nem csak hètköznapinak tűnő vàgyak megèlèséről szól.

A Paradicsom lakói szàmàra a legcsodàlatosabb dolog az lesz hogy Allah arcàt làthatjàk majd, ès ez olyan boldogsággal tölti majd el őket hogy màst nem is kívànnak majd jobban minthogy Allah közelèben lehessenek.

Akik állítólag 72 szüzet kapnak majd, a mártírok, ők a próféták közelében lesznek majd a Mennyben. Hallgathatják, megismerhetik őket.

A mártírok azok akik haláluk után azonnal Allahhoz kerülnek, ők mègis kèrni fogják Urukat hogy visszatérhessenek közènk ès újra feláldozhassák nemes életüket Allahèrt.

(És itt hàborús hősökre nem terroristákra kell gondolni !!! )

Amiket írok hadithokon alapul, Testvéreim majd eldöntik mit tartanak ebből hitelesnek.

2022. júl. 8. 05:40
 203/283 anonim ***** válasza:
44%

"Elmondtam azt is hogy a szabad akarat hiánya nem jelent boldogtalanságot. Értsd meg ha nem lenne szabad akaratod ÉSZRE SEM VENNÉD, nem lennél tudatában."

Ugyanezen logika alapján boldogságot sem jelenthet.

Ha Allahnak szimpla biorobotok kellenek, miért nem teremtett eleve azokat?

Meg ugye egyáltalán minek kellene egyáltalán neki bármi hasonló lény? Nem elég mindenható önmagában?

2022. júl. 8. 06:05
 204/283 anonim ***** válasza:
27%

#203:

Kèrdezd meg a kàlvinista keresztènyeket is jó ?

Mert szerintük minden amit teszünk az màr előre elrendeltetett.

Èn tudom hogy az Iszlàm gúnyolàsa a cèl, bàrmit is írnànk.

2022. júl. 8. 06:48
 205/283 anonim ***** válasza:
Nem egészen, alapból az iszlámmal semmi különösebb bajom nincsen, vannak is muszlim kollégáim akik teljesen normálisak, és töjéletesen elvagyunk egymással. De ez a töméntelen ostobaság amit ti, két elvakult fanatikus összehordtok, sokszor önmagatoknak is ellentmondva a sok mellébeszélésben és magyarázkodásban, ez nevetséges.
2022. júl. 8. 07:17
 206/283 anonim ***** válasza:
41%

Egy valami biztos én nagyon boldog lennèk ha gyönyörű fiatal feleségeim lennènek a hurik közül a Mennyben. Engem ez nagyon motivàl.

Hogy hova kerülök, ès milyen lesz majd meglàtjuk.

Allah mindennek tudója ès bölcs.

2022. júl. 8. 07:18
 207/283 anonim ***** válasza:
41%

#205:

Akkor kèrdezd meg muszlim kollégáidat.

A predesztinációról pedig a reformátusokat keresd.

2022. júl. 8. 07:20
 208/283 anonim ***** válasza:
27%

#205:

Ha tènyleg lennének muszlim kollégáid, őket kèrdeznèd nem ide írogatnál LOL

Akkora kamu vagy mint a hàz !

2022. júl. 8. 07:35
 209/283 anonim ***** válasza:
Téged se kérdeztelek, csak rámutattam párszor amikor hülyeségeket beszéltél. Ők ilyeneket nem szoktak, nem ilyen elvakult fanatikusok mint te.
2022. júl. 8. 07:54
 210/283 anonim ***** válasza:
27%

#209:

Te gúnyolódtàl az Iszlámon. Rajtunk is, de az Iszlám túlvilág képén is.

2022. júl. 8. 08:04
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!