Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok! Tényleg 72 szűz...

Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 15:53
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/283 anonim ***** válasza:
41%

"Nincs beleírva.

Van másik idézet?"

Mi az hogy nincs leírva? Nem értesz magyarul? Hívőkről beszél tehát nem tesz különbséget nemek szerint a jutalomra vonatkozóan. Persze van sok más vers is.

33/35 A muszlim férfiaknak és a muszlim nőknek, a hívő férfiaknak és a hívő nőknek, az engedelmes férfiaknak és az engedelmes nőknek, az igazmondó férfiaknak és az igazmondó nőknek, az állhatatos férfiaknak és az állhatatos nőknek, a meghittséget érző férfiaknak és a meghittséget érző nőknek, az adakozó férfiaknak és az adakozó nőknek, a böjtölő férfiaknak és a böjtölő nőknek, a szemérmükkel önmegtartóztató férfiaknak és az önmegtartóztató nőknek, és az Allahról gyakorta megemlékező férfiaknak és gyakorta megemlékező nőknek, mindezeknek Allah megbocsátást és óriási fizetséget készített elő.

Teljesen egyértelmű hogy egyenlőként kezeli a nőket és a férfiakat és ugyanazt kapják jutalmul.

2022. júl. 6. 21:59
 172/283 anonim ***** válasza:

Allah küldötte (Allah dicsérje és üdvözítse) azt mondta:

"Aki visszafogja a haragját amikor megteheti, azt Allah a teremtés előtt hívja majd a Feltámadás Napján és megadja neki feleségül azt a hurit amelyiket szeretné."

ibn Majah 4186

2022. júl. 6. 22:06
 173/283 anonim ***** válasza:

Amúgy most nézegettem, hogy mit írtak erről mások és azt látom, hogy az, hogy a hurik szexuális vágyak kielégítői, voltaképpen nagyon is az iszlámban gyökerezik. A linkben fel van sorolva egy csomó hádisz, ami arról szól, hogy Mohamed azt mondta 100x-os szexuális erőt kapnak majd a férfiak a Paradicsomban. Meg későbbi iszlám tudósok is így értették.

[link]

Amúgy szerintem az a baj, hogy a hádíszok voltaképpen megbízhatatlanok. "Al-Bukhari ezt írta". És? Mást is írt Al-Bukhari, amit meg nem fogadtok el.

Egyébként a legtöbben ellene vannak annak, hogy a hurik férfiak is lehetnek, szóval a másik válaszoló eléggé sajátos dolgokat állít.

[link]

A kedvencem ebben a linkben, amikor megmagyarázzák, hogy igazából a nő hibája, hogy azt hiszi, majd féltékenykedni fog a Kertben, pedig hát a Kert az örömök forrása. És egyébként is a férfinak száz férfi ereje lesz a közösüléshez, szóval a feleség nem fog hátrányt szenvedni és a felség érzései nem lesznek olyanok, mint ebben a világban, szóval nem fogja bánni a dolgot. XD

Elnézést, mert tudom, hogy nektek ez a hitetek, de ez azért elég nevetségesen hangzik és itt is hiteles hádíszokra hivatkoznak.

2022. júl. 6. 22:10
 174/283 Drakula ***** válasza:

173-mas

Én is ezt mondom, hogy nem kéne legendákhoz ragaszkodni ha nem akarunk hülyén kinézni.

2022. júl. 6. 22:13
 175/283 anonim ***** válasza:
41%

#173:

Ennyi erővel az is nevetséges, hogy most itt vagyunk van 2 kezünk és lábunk.

" a feleség nem fog hátrányt szenvedni és a felség érzései nem lesznek olyanok, mint ebben a világban, szóval nem fogja bánni a dolgot"

Komolyan nem tűnik fel hogy napok óta erről beszélek itt ?? Szövegértési problémája van mindenkinek ?

Számtalanszor elmondtam hogy a Paradicsomban MINDENKI BOLDOG LESZ.

És még valami ez az én hitem a többieknek itt más a hite.

"Elnézést, mert tudom, hogy nektek ez a hitetek, de ez azért elég nevetségesen hangzik "

Semmi baj, az egész kérdés célja is a csúfolódás volt kezdettől fogva. Már megszoktam.

2022. júl. 6. 22:16
 176/283 anonim ***** válasza:

Drakula: Talán a keresztényeknek kéne megfelelnünk ? Kit is érdekel a véleményük ?

Akármit is hiszel mindent támadni és gúnyolni fognak ami nem keresztény.

2022. júl. 6. 22:17
 177/283 anonim ***** válasza:
41%
Éppen olyan abszurd és hihetetlen az evilági teremtés is. De Allah bármit megtehet.
2022. júl. 6. 22:22
 178/283 anonim ***** válasza:

"Egyébként a legtöbben ellene vannak annak, hogy a hurik férfiak is lehetnek, szóval a másik válaszoló eléggé sajátos dolgokat állít."

Én nem sajátos dolgokat állítok hanem azt amit a Korán ír.

"Elnézést, mert tudom, hogy nektek ez a hitetek, de ez azért elég nevetségesen hangzik és itt is hiteles hádíszokra hivatkoznak."

Ki szerint hiteles?

"Semmi baj, az egész kérdés célja is a csúfolódás volt kezdettől fogva. Már megszoktam."

Csak a szokásos amit keresztények művelnek. Megint nem azt nézik mit ír a Korán hanem egy két hadiszra hivatkoznak.

2022. júl. 6. 22:26
 179/283 anonim ***** válasza:

Ó Allah

Kérlek könyörülj rajtam, vezess engem az egyenes úton, Magasztos Uram kérlek ha érdemesnek tartasz majd jutalmazz engem gyönyörű feleségekkel a Paradicsomban.

Te vagy az aki a legjobban ismer engem, és Te vagy az aki sohasem szegi meg az ígéretét.

2022. júl. 6. 22:37
 180/283 anonim ***** válasza:

"Én is ezt mondom, hogy nem kéne legendákhoz ragaszkodni ha nem akarunk hülyén kinézni."

Én inkább úgy fogalmaznék hogy nem kellene a Koránnal ellentétes hadiszokhoz ragaszkodni. Sőt, ezeket ki kellene dobni az iszlám vallásból. Mohamed próféta semmiképen sem mondhatot olyat ami ellentétes a Koránnal. Itt a hangsúly a Koránnal ellentétesen van és semmiképpen sem általánosságban a hadiszokra értem.

2022. júl. 6. 22:39
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!