Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért várja el hogy...

Isten miért várja el hogy szinte találomra válasszunk a sok vallás közül? Miért nem add egy egyértelmű iránymutatást hogy melyik vallás melyik értelmezését kéne követni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 17:57
 191/196 munyamunya ***** válasza:

Kérdező,

örök szenvedés szerintem valóban nincs, a tűztó, ahová az erre kijelöltek (akik ugyanúgy nem tehetnek ez ellen semmit, mint a hívők a saját elhívásuk ellen) kerülnek majd végül, nem más, mint végső megszűnés.

A nézeteimet igyekszem az apostoli hagyományhoz, illetve a korábbi, héber gondolkodásmódhoz igazítani. Egy pár fős gyülekezet az otthonom, nem tartozunk semmilyen felekezet alá.

2022. ápr. 12. 13:41
 192/196 anonim ***** válasza:
48%
Jot szorakzik vagy nem tudom
2022. ápr. 12. 22:21
 193/196 A kérdező kommentje:

"Te még a 188. valasznal is ott tartasz, hogy nem értik, mit kérdezel?

Talán mondd el erthetoen."

Többféleképpen is leírtam, példát is írtam, stb.

Ha valaki meg akarta érteni és ezek ellenére sem ment neki akkor azon nem tudok segíteni.

"Neked ez már lassan a rogeszméd lesz, szerintem kissé elmentek nálad otthonról"

Mert feltettem egy kérdést és a rendszeres mellébeszélés unalmas olvasgatása helyet inkább normális választ szeretnék?

"Azt kérdezed, hogy Isten miért nem csinálja azt, amit nem csinál, pedig (szerinted) az logikusabb lenne."

Ha valaki leírta volna hogy miért nem logikus azt is elfogadtam volna.

"Nos, ha Isten valamit nem csinál, az azért van, mert nem akarja. Es nem mondja meg nekunk, hogy miért."

Ha nem akarja akkor azonban nem olyan mint a róla kialakított kép.

2022. ápr. 13. 14:19
 194/196 anonim ***** válasza:
50%

"Ha nem akarja akkor azonban nem olyan mint a róla kialakított kép."

szerinted

mondta valaki valaha, hogy egy termeszetfeleti leny logikus?

2022. ápr. 13. 18:06
 195/196 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem m@r bocs kérdező de te vagy unalmas, soha semmit nem értesz, és úgy tűnik nem is érdekel téged ez, csak ide toltad ezt a nyavalygó kérdést, mert épp átfut ott az agyadon.
2022. ápr. 14. 10:21
 196/196 A kérdező kommentje:

"soha semmit nem értesz,"

Mit nem értettem?

"úgy tűnik nem is érdekel téged ez"

Biztosan azért próbáltam meg elmagyarázni többeknek is hogy mit értettek félre.

2022. ápr. 14. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!