Isten miért várja el hogy szinte találomra válasszunk a sok vallás közül? Miért nem add egy egyértelmű iránymutatást hogy melyik vallás melyik értelmezését kéne követni?
Vasember szerintem Thort választaná ha kéne egy istent választania.
De az ő választása nem az én választásom.
Ha a te Istened a Sátánt választja akkor te is a Sátánt választottad?
"Ha a te Istened a Sátánt választja akkor te is a Sátánt választottad?"
No látod, most mondtál egy bölcs dolgot! Igen van úgy amikor Isten a Sátánnak bólint: Megteheted!
De csak azoknak az embereknek akit próbára akar tenni a Sátánnal.
Ez Krisztussal is megtörtént. Megprobálta a Sátán 3x is megkisérteni a pusztában. Krisztus a próbákban Istent választotta. De sok keresztény elbukott azota és a Sátánt választotta, mert nem ismerte fel a kísértésben a Sátánt.
Tényleg jó amit írtál.
101 ez önellentmondás
Olyan mintha a víz választaná a tüzet.
Egyébként hogy jön ide hogy ki mit választana?
Szerintem azon a ponton nagyon eltértünk a kérdéstől.
"Isten miért várja el hogy szinte találomra válasszunk a sok vallás közül? Miért nem add egy egyértelmű iránymutatást hogy melyik vallás melyik értelmezését kéne követni?"
Lassacskán térjünk vissza légyszíves.
105.
"Isten arra választja a Sátán, hogy próbára tegye hitedet.Evvel azt mondja mindenkinek: Válassz, Én vagy a Sátán?"
Sokféle vallás van. Sokan gondolják úgy hogy Istent választják és őt is akarják azonban tévedésből még sem őt választják.
Így a "Válassz, Én vagy a Sátán?" felvetés nem pontos.
107.
Ez most kinek szól és mit akarsz ezzel mondani?
Miért?
Mi alapján döntöd el hogy egy Isten komoly vagy sem?
A te szimpátiád alapján? vagy mi alapján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!